Kayinvalide ile ayni evde yasamak

Canım az daha sık dişini madem ki eşin kabul etmiyor ayrı yaşamayı. Sen de dahada fazla üstüne gitme. Zaten kadın 85miş. Napsın yani adam da annesini kaybetme korkusu vardır. O yaşına getirmiş adamı, şimdi başkası için onu kendinden koparabilir mi???

Bende bundan müthis tirsiyorum valla, özellikle sevigilimin ilk evliligi olacagi icin. Allahallah diyorum.

onun ilk evliliği kayınvalide genç uzak dur bence kayınvalideler tarışma sırasında yüze vurmayı sevebilirler,onun oğlunun ikinci olsaydı susardı da valla cadıysa yandın

Siz eğer kadının evinde oturuyorsanız o evde oturan kimse o bakmalı. Kadın elinde çantayla oradan oraya gitmek zorunda mı? Kendi evinden çıkmak zorunda mı?

Siz eğer kadının evinde oturuyorsanız o evde oturan kimse o bakmalı. Kadın elinde çantayla oradan oraya gitmek zorunda mı? Kendi evinden çıkmak zorunda mı?
ya sız neden laf anlamıyorsunuz kımsenın kadını yolladıgı yok ben esımı ayrı bı eve cıkmk ıcın naıl ıkkna edebılırm onun derdındeyım sız ne dıyorsunuz

neden o kadar uzun sure evlenmemiş
41 yasına kadar neden beklemiş?
kv ile yaşamak zor ancak kadın cok yaslı, ve oglunun evi.. yapmanız gereken bir evde toplanıp konuşmak. her çocukta 1 ay kalsa nolur ki?
yaşlıların bir sözü vardır, anne bir eve 10 cocugu sıgdırır da 10 cocuk 1 anneyi 1 eve sığdıramaz diye...

sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar

ya sız neden laf anlamıyorsunuz kımsenın kadını yolladıgı yok ben esımı ayrı bı eve cıkmk ıcın naıl ıkkna edebılırm onun derdındeyım sız ne dıyorsunuz

Yukarıda yazdığınıza göre yazdım ben hanımefendi, sakin olun. Ev kayınvalideninse diğer çocukları sırayla gezmek zorunda değil dedim. Bakın yukarıda ne demişsiniz, ben müneccimmiyim yazdığınıza göre yorum yapıyorum. Şimdi eşiniz başka eve çıkmanıza müsade etmiyorsa diğer kardeşler alsın sırayla baksın diye bir yaklaşımınız olmuş, yazdıklarınızdan onu çıkardım.(buyurum yukarıda hemen) Atarlanmanızı bana değil eşinize yapın. Çözüm ben de değil siz de...

cocuklarından bıırı temmellı bakmak ıstıyo o gıtmek ıstemıyo ben onu kasteddım ısrarcı degıl sonra aynı sokakta kaynım var 6 ay burda kalıyo ıstese kalabılır onlarda ısrar edebılır evımın ustunde bı kat var ev sahıbı geldı yanı kaynım ordada kalabılır o kdr uzak mesafe degıl yanı neden bende gecelerı kalıyo sureklı bızde ben onu anlayamıyorum neyse anlıcak bırıne benzemıyorsunuz

Aranizda ki yas farki ucurum gibi!
Esin senleayni heycanlari tatmiyor , adam belieli bi yasa gelmis senin gibi civil civil degil olmazda..

Kaynana gelince , sen basta hatta etmissin kabul etmekle sjan ne yapsanda boss....

ayrıca ben evlenmeden bı suru cocouu va arada bızı yanlız bırakır belkı dıyede dusunmustum o kdr sorun etcegımı dusunmedım ama yanıldım benı evınden etme gıbı bı dusuncem hıc olmadı keske bıze hava aldırsaydıda ben cıkmak ıstemeseydım benım suan tek derdım ayrı eve cıkmak kımsenın bakmasını beklemıyorum artık onuda evınden etmek gıbı hıc nıyetım olmadı

Reactions: tse
Bakın demek ki ayrı eve çıkmak değilmiş tek dileğiniz. Kayınvalidenizin arada diğer çocuklarına da gitmesini istiyorsunuz, doğru anlamışım yani. Ben de ev onunsa gezmek zorunda değil dedim sadece.. Sizin yaşınızda öğrencilerim var benim mezun ettiğim, sözlerinizi hoş görmem bundandır. Sağlıcakla kalın.

evet dogru anladınız cunku esım gorumcem kaynımlar bana nısanlıyken alırız bızde kalır hep sende olmaz gıbı laflar ettıler ben onlara ınandım tskler

Ah cnm ah benim yapmis oldugum hataya sende dusmussun.. benim evliligim bosanmayla sonuclaniyo.. ne diyeyim simdi ben ..

o zamn benden ayrılsın kabul ettık dıyede napalım olmuyo olmuyo demekkı kormusuz o zmn boyle mutsuz olcagımı bıle bıl kabul edermıydım

kör falan değilmişsiniz,siz eşinizi bir nevi kandırmışsınız.anneyle aynı evi paylaşmayı kabul etmişsiniz ama içinizden de nasılsa evlendikten sonra ikna ederim demişsiniz.başta söyleseydiniz eşiniz ya ayrı ev tutacaktı ya da evlenmeyecekti sizle.ayrı ev tutmayacağını biliyordunuz ayrılmayı da göze almadınız malesef sonucuna katlanacaksınız hanımefendi.hayatınız elbette kolay değil.kayınvalideyle yaşamak çok zor, ama eşiniz evlenmeden önce dürüst davranmış annemle birlikte yaşayacağız derken keşke sizde eşiniz gibi dürüst olsaydınız baştan kabul etmeyeceğinizi söyleseydiniz şimdi belki de ayrı bir eviniz olurdu.

Hayatta hersey olabilir. Buda senin sınavın. Hamsin yanacaksin piseceksin. Hayat 4 4luk değil. Kimse mükemmel bir hayat surmuyor. Kimi anasindan babasından kimi eşinden kimi kv en kimi çocuklarından çekiyor. Hastalıklarda var tabi... yani her insanın derdi büyük. Allah dağına göre kar verir. Sizin nasibinizde bu varmış. Kadın 85 yaşında. Ne kadar ömrü var bilemezsin. Ona iyilikle yapıp gönül sarayın taht kursan Allah karşılığında sana büyük nimetler verir belki. O insanda ömrünün son gününü mutlu geçirir. Yarın bizlerde yaşanacağız. Kimlerin eline düşeceğimiz meçhul. Hasta olup zalim bir gelinin elinde olsak ne yapacağız. Allah bu derdi sana verdiyse vardır arkasından gelen bir güzellik. Kocan sana heyecan veremeyebilir onunda yöntemini bulursun. Evlendiysen bir sebebi olmalı ve o sebebe sıkı sıkı dayan. Sabır zordur ama meyvesi tatlıdır. Allah içindeki mutsuzluk giderecek sebepler versin inşallah.

bu tur gelinlerden oldum!olasi haz etmiyorum!bastan kabul edip cayan gelinlerden nefret ediyorum!abimin eside bu cinslerden,abimin ikinci evliligi ve abimin ilk esinden oglu var yilsa sadece 1 ay abim aliyor uzak mesafede yasadiklari icin! bizim gelin evlenmeden -ben senin ogluna bakarim o benimde oglum sayilir- evlendikten 1yil sonra -annen baksin ben katlanamiyorum oldu!yegenime aciyorum acikcasi tip o yasli kadin gibi!madem bakamicaktin bastan soyleseydin kaldiki gerekirse esimden ayrilirim demissin adamin ne sucu var!son olarak bu dengesizlige son verin bence adam akilli dusunun!gelen bazan gideni aratir,ustelik 85 yasindaki kadinin ne zarari olabilir!o kendi annen olsaydi yine boylemi davrancaktin!Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin yarabbi!

Canim hic sanmiyorum esinin annesinden ayrilacagini dedigin gibi gurur meselesi yapar yasi genc olsaydi cevirirdin planlarindaki gibi ama koca adam yani donmez o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…