Kayinvalide ile ayni evde yasamak

Mrb daha önce Kayinvalide ile sorunlarımızdan bahsettim o sorunlar çözüldü fakat ben mutsuzum hala ayni evde yaşamaktan gencim ama içim yaşlandı sanki çok yanlış yaptım aynı evde yaşamyi kabul etmekle ama evlendikten sonra çıkarım diye düşündüm fakat eşim kabul etmiyor 9 kardeşler eltimler annemden bile büyükler düşünun artık ama sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar ben gencim özelim falan kalmadı ayıp ama kapısı sonuna kdr açık uyuyor 8 aylık evli yim özel falan yok heyecan yok rahatlik yok hakkım yok mu benim ya o kde kötüyüm ki yemin ediyorum Ağlıyorum suan ben mahvettim hayatimi oturdugum ev eşimin abisi kadını asla koymak gibi niyetim yok oğlunun sonuçta ama ben eşimi ikna edemiyorum çıkmakta tek sorun esimde o 42 yaşında benden 17 yaş büyük gencim anlamıyor benim isteklerimi beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan abileriyle konuşur bi yolunu bulur 9 kardes ne demek ya en küçük gelinemi kalmış bakmak herkes bana hak veriyor cevremdekiler ben napayım kavga etmeden ayrı eve çıkmak istiyorum napabilirm
eltilerin annenden büyük eşin de neredeyse baban yaşındaymış

nasıl yaktın kendini bile bile

Bende iki ay önce biriyle flört etmeye basladim, oda 29 yasinda, annesiyle (50 yasinda) oturmak istiyor, bende yanliz kaldikta mutlumu olduk bee dedim Kabul ettim, (Ben bosanali bir sene oluyor) henüz iliskimiz cok yeni olsada onu cok seviyorum bana hic tatmadigim duygulari yasatiyor, ama bunlari okuyunca bir an süpheye düstüm.
Ben ne yapiyorum laaan???!

Bu ne ki :)) kayinvalideyle yaşama uzerine ne konular var bdv'de arama kısmindan falan bulup bi okuyun daha iyi fikir sahibi olursunuz :KK69:

Dogru söylüyorsun kardes, zirt pirt bosanayimmi. Ama seviyorum ne olacak Simdi. Hakkimizda hayirlisi valla.

canım senin kayınvalide bir de genç ya valla yaşlı olsa 80lerde anlaşıyorsanız olabilirde,50 yaşında kadın annemle yaşıt valla her şeyinize karışır o sizin:KK12:bir de bazıları ilk evliliği her kavga esnasında dile getirebilir.:KK17:

Aslinda annesine sahip cikan ve düskün olan bir erkek bana cazip gelmisti. Demekki merhamet sahibi duygusal biri diye düsündüm. Benim eksim tam bir domuzdu annesine karsi, ki bana karsida öyle oldu hep.
O yüzden bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Gönül herkesi sevmiyor sonucta.

Annesine nasil davranirsa eşine oyle davranir diye birsey yok canım malesef. Tamamen karakter meselesi. Annesiyle yaşamak istemesi ana kuzulugundandir muhtemelen. Bağlı degil de bagimli (olabilir). hastalik falan yoksa tabi ortada. Cok iyi dusun. Erkeklerin evlendikten sonra değiştiğini de biliyorsundur

Kv ile oturmak her gun misafir agirlamak gibi... Kendi basina olsan iki yumurta kirarsin sogan ekmek yersin.. Bu sekilde elin ev isindende cikmaz bana kalirsa... Birde neden ogullar bakiyor gibi gozukup elin kizlarina baktirirlarsa?? Herkesin kizi baksin bence.. Hem bakan her zaman kadindir.. Daha icten gelerek yapar.. Gerci Allah kimsenin elini ayagini aratmasin...benim gibi kizi olmayanlarada belediye baksin :)

:KK57:ney

ölüm yaşa başa bakmaz ki bir bakarsın kadın 100 yaşına kadar yaşar gelin yarına sağ çıkmaz
canım valla biiyorum teselli etmek için yazdım üzülmesin diye başka yoluda eltilerinin anlayışlı davranması gerekir annesi yaştaymış bir de onlar yazık yaaaa

ya bizimkide 40 lık ama heyecan dorukta ben 70 lik o 20 lik gibi enerji konusunda bizimki kendisi istemedi mesela yaşamayı rahat edemeyiz dedi.sizinkiler kalabalık eşin bekar diye annesiyle yaşamıştır haliyle şimdi evlenince ihale ize kaldı.evden taşınmayı unut.zaten yaşlı kadın git diyemeyiz der(ki ev sizin değil deme hakkınız bile yok,ayrıca kardeşleriyle arası açılsın istemez)kendisi de gidip ev tutmaz annesini yalnız bıraktı da dedirtmez.bencede kayınvalideniz sorunlu biri değilse kadının kapıyı açıp yatmasından niye rahatsızlık duyuyorsunuz ki yaşlı başlı kadıncağız,siz kapatın odanızın kapasını.o kadına da bence kendsini istenmiyor hissettirmeyin.bugün yarın vefat eder bir sorun yaşarsanız valla eşin bile sana yüklenir.başta yaşamaya evet demişsin,sonradan insanlar değiştirilemediği gibi bunlar da değişmez maalesef.

Kısaca dediğim şey,kavga çıkartan huzursuzluk yapan biri değilse ve başta kabul ettiyseniz haliyle asla eşiniz kabuletmeyecektir.:110:

Kv ile oturmak her gun misafir agirlamak gibi... Kendi basina olsan iki yumurta kirarsin sogan ekmek yersin.. Bu sekilde elin ev isindende cikmaz bana kalirsa... Birde neden ogullar bakiyor gibi gozukup elin kizlarina baktirirlarsa?? Herkesin kizi baksin bence.. Hem bakan her zaman kadindir.. Daha icten gelerek yapar.. Gerci Allah kimsenin elini ayagini aratmasin...benim gibi kizi olmayanlarada belediye baksin :)

gelin bırakıp gitmez oğlunu ama kızı bakarsa damat istemez :KK76:

Valla bana kalırsa bu iş boşanma ile biter en sağlıklısı..
Yoksa yakın zamanda bakacağın kişi ikiye çıkacak.. eşinin kocamasina az kalmış.. bir de çocuk yaparsan degmen keyfine.. En azından yaş farkını gözetseydin.. :-(

17 miiiiii,??? Daha sen çoçuk sayılırsın be güzelim, ne evlendin hemde aşırı yaşfarkı,
Valla ben neresinden tutsam bir çözüm Bulamadım.
Kızların bukadar erken evlendirilmelerine KESINLIKLE KARŞIYIM.

Valla haline üzüldüm. resmen yaslilarin arasinda kalmissin.ara sayfalari okuyamadim ama nasil evlendin merak ettim görücü usulü mü yoksa aşk evliliği mi nasıl razı oldun anlamadim. Çözüm eşinden geçiyor öyle eltinle falan konuşarak çözmen zor eşini kendi tarafina çekmen şart ama eşin ne yapsin onun işi de zor sen baştan kabul ederek hata etmişsin .bi konuş eşinle hissettiklerini anlat dene ama.ne olursa olsun gençliğine yazık etme çözüm bul

esım sert mızaclı cevresıne karsı annesını bıraktı ıamjı hakkında konuslmasını ıstemedıgı ıcın oturmyı ıstıedı vede yaslı ya .ben dusunuyorum eltımle konusmayı bole boyle aynı evde yasamak ıstemıyorum gencım dıcem kaynımla knussun yoksa bı cozum bulmazlar ıse bosanacagımı soylcem cunku evlııglı yasayamadım boyle gıtmez

Gercekten merak ediyorum, bu adam'da ne cekici buldunuz? Bunu kücümsemek icin sormuyorum, cidden merakimdan soruyorum. Nasil bu adam ile tanistiniz, ne kadar flört ettiniz, sizi cezb eden neydi?

Cünkü söyle birsey var. Adam donanimli, gün görmüs, dünyayi gezmis, zeki, kendi ev ve arabasi var,... olsaydi bir nebze daha yasli bir erkegi secmenizi anlardim, hani adam maddi, manevi durumu yerinde diye, en azindan bu konuda cabalamazsiniz diye.

Peki bu adamda yukardaki yazdigimdan hic birseyi yok. Adam gelmis 42 yasinda halen el ne der diye düsüyor, üstelik annesi ile ayni evde yasiyor. Bir insanin o yasa kadar halen annesi ile yasamasi ne kadar itici birsey, kusura bakmayin. Böyle bir yalnisa nasil düstünüz aklim almiyor.

Bu arada, ilk evliligi mi onun? Daha önce evlenmis ise, neden bosandi?

Mrb daha önce Kayinvalide ile sorunlarımızdan bahsettim o sorunlar çözüldü fakat ben mutsuzum hala ayni evde yaşamaktan gencim ama içim yaşlandı sanki çok yanlış yaptım aynı evde yaşamyi kabul etmekle ama evlendikten sonra çıkarım diye düşündüm fakat eşim kabul etmiyor 9 kardeşler eltimler annemden bile büyükler düşünun artık ama sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar ben gencim özelim falan kalmadı ayıp ama kapısı sonuna kdr açık uyuyor 8 aylık evli yim özel falan yok heyecan yok rahatlik yok hakkım yok mu benim ya o kde kötüyüm ki yemin ediyorum Ağlıyorum suan ben mahvettim hayatimi oturdugum ev eşimin abisi kadını asla koymak gibi niyetim yok oğlunun sonuçta ama ben eşimi ikna edemiyorum çıkmakta tek sorun esimde o 42 yaşında benden 17 yaş büyük gencim anlamıyor benim isteklerimi beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan abileriyle konuşur bi yolunu bulur 9 kardes ne demek ya en küçük gelinemi kalmış bakmak herkes bana hak veriyor cevremdekiler ben napayım kavga etmeden ayrı eve çıkmak istiyorum napabilirm
Baban yaşında adamla evlenirken duşunecektin heyecan olmayacağını..

Benim esimde 14 yas buyuk nasi pismanim anlatamam ben 35 o 49 yasinda..sakin sakin dogurma enazindan..bende byolunu bulup hayilrisiyla bosanmanin derdindeyim...kim ne derse desin yas farki cok etkiliyo zamanla

canım senin kayınvalide bir de genç ya valla yaşlı olsa 80lerde anlaşıyorsanız olabilirde,50 yaşında kadın annemle yaşıt valla her şeyinize karışır o sizin:KK12:bir de bazıları ilk evliliği her kavga esnasında dile getirebilir.:KK17:
Bende bundan müthis tirsiyorum valla, özellikle sevigilimin ilk evliligi olacagi icin. Allahallah diyorum.

Bil
Annesine nasil davranirsa eşine oyle davranir diye birsey yok canım malesef. Tamamen karakter meselesi. Annesiyle yaşamak istemesi ana kuzulugundandir muhtemelen. Bağlı degil de bagimli (olabilir). hastalik falan yoksa tabi ortada. Cok iyi dusun. Erkeklerin evlendikten sonra değiştiğini de biliyorsundur
biliyorum canim ya, simdiye kadar toz penbe geliyordu bana hersey, ama su an ciddi ciddi tirstim :-/

malesef bu saatten sonra pek bişey yapamazsın adam başından böyle kabul ettin derse haklıdır yani
ayrıca kendinden 17 yaş büyük biriyle neden evlendin mecbur mu kaldın evlenmeye başka türlü aklıma birşey gelmiyor
Mecbur kalmak derken söyle diyim
Gercekten merak ediyorum, bu adam'da ne cekici buldunuz? Bunu kücümsemek icin sormuyorum, cidden merakimdan soruyorum. Nasil bu adam ile tanistiniz, ne kadar flört ettiniz, sizi cezb eden neydi?

Cünkü söyle birsey var. Adam donanimli, gün görmüs, dünyayi gezmis, zeki, kendi ev ve arabasi var,... olsaydi bir nebze daha yasli bir erkegi secmenizi anlardim, hani adam maddi, manevi durumu yerinde diye, en azindan bu konuda cabalamazsiniz diye.

Peki bu adamda yukardaki yazdigimdan hic birseyi yok. Adam gelmis 42 yasinda halen el ne der diye düsüyor, üstelik annesi ile ayni evde yasiyor. Bir insanin o yasa kadar halen annesi ile yasamasi ne kadar itici birsey, kusura bakmayin. Böyle bir yalnisa nasil düstünüz aklim almiyor.

Bu arada, ilk evliligi mi onun? Daha önce evlenmis ise, neden bosandi?
Ilk evliliği sevgiliydik hata yaptım evet aynı evde yaşamakla

X