Çok haklısın cnm benim benimde 5. Sene kaynanamlarla o günler hiç gelmiycek gibi hissediyorum kesin ölürüm o zamana yada bakirköye tıkarlarBirlikte yaşanmasını tasvip etmiyorum, ne erkeğin ailesiyle ne de kadının ailesiyle, eşler bir evin sorumluluğu ne demek anlamıyor bir arada yaşamlarda, kadında burası benim evim deyip sahiplenemiyor, başta birkaç sene beraber oturalım sonra kendi evimize çıkacağız deniyor, sonrasında o birkaç sene hiç gelmek bilmiyor, ev ev üstüne kurulmaz gibi çok güzel sözlerimiz varken tam zıttını yapıyoruz ne hikmetse.
Zahmet çeksen ne olcak çocuk olunca birakmak zor ayrıca kendi ailen sahip çikmiyosa katlanmaya mecbursun bende ayni durumdayim ne yapicam hiç bilmiyorumOh olsun böylece kadinlarimiz kandirilmayacak diycem de
bosanmazlar da..
en azindan ilerde ayri ev vaadiyle evlenen sonra da olmayinca bosanmak isteyen zahmet cekmez
Zor vhalla ne diyim...Zahmet çeksen ne olcak çocuk olunca birakmak zor ayrıca kendi ailen sahip çikmiyosa katlanmaya mecbursun bende ayni durumdayim ne yapicam hiç bilmiyorum
Nasil ikna edebilirim esimi acaba varmi sizde bi tüyo Allah rizasi için yardimZor vhalla ne diyim...