Kayınvalide evinde kavga

Hamileyken beş ay boyunca bir yudum su dahi içsem çıkardım 54 kiloydum 47 kiloya düştüm yastık kokusu, yorgan kokusu, yemek kokusu, mobilya kokusu, banyo yapmak işkenceydi çünkü şampuan kokusu vardı. eşim yanıma yaklaşamadı kokusuna dayanamıyordum mutfağın kapısı hep kapalı kaldı önünden geçsem midem bulanıyordu bunu herkes yaşamıyor o yüzden anlamıyor ama eşim çok yardımciydi. Yaşayan biliyor malesef ben ağırını yaşadım daha da ağırını yaşayanlar var. Hamileleri genellememek lazım herkes bir değil.

Son düzenleme:
Ya sizde ya okuma ya anlama sorunu var. Bazısı vaka olur demişim vaka. O ayrı demişim. Neyin muhalefeti bu ya? Sana ne sonra. Alıntı yapma bir daha. Gebeliginde ne yaşadıysan git eşinle çöz benimle değil.

Eğer bazıları " vaka :) " ise öyleyse bu konudaki vakayi neden anlamadınız ?

Benim hamileliğim aşırı bulantili değildi , çevremde anlayisliydi.

Sizin gibi atarli kişilerin derdi vardır varsa . Geçmiş olsun.

Vaka kelimesi tıp literatürüne atfen kullanıldı. Burada gebelik akışındaki normal bir olaydan bahsediliyor. Sen kimsin ki seninle derdim olsun? Bin tane mesajdan benimkini alıntılayan sensin. Sudoku çöz sen. Devrelerde sorun var, belli.

Yanılıyorsun bu şikayetle her doktora gittigimde ya kemoterapi bulanti ilacini verdi yada susuzluktan bebek ölmesin diye hastaneye yatirip haftalarca serum takti.her bulanti şiddeti her kadinda ayni degildir bazilarinin şiddeti az bazilarinin ağirdir.

Karşınıza çıksam neden gıkım çıkmazmış onu anlamadım ben. Ali kıran başkesen misiniz?

Bende de bulantılar olmuştu yemeğe karşı değildi ama 3 ay ne yemek yiyebildim ne su icebildim. İçim disima çıktı resmen. İlacta kullandım ama faydası olmamıştı. İnşallah düzelir aranız cnm. Artık nedense sabırlar tükenmiş kimse kimseyi çekemez hale gelmiş. Allah yardımcın olsun

An itibariyle muhatap almıyorum. Zayıf egonu git başka yerde güçlendir tatlım. Bye bye...
Herkese saldırdığınıza göre sizin ego probleminiz var üzgünüm. Aklınızca (!)tanımızadığınız birine tatlım diyerek ezmeye çalışıyorsunuz. Sizinle muhatap olmamaktan memnuniyet duyarım

Şurada kaç yüz kadına (!) bulantının naz olmadığını anlatamıyoruz; hamileliliğin, hormon değişiminin a’sını bilemeyen erkeklere nasıl anlatalım...
Valla bende gebelik boyunca böyle embesillerle ugrastim . O ruh hali.bulantı yetmiyormus gibi , bide ay benim böyle şeylerim yoktu diyen ay ben kg almamistim , benim oram agrimiyordu diyen hamilelik boyunca oturup sinirden çok ağladım. BAna doktorum kadın kadının kurtu dur demişti . Çok doğru .

Benim medajimdan bu özetimi çıkartdiniz. Yahu... sebep varsa zaten yardimci geliyor dedim. Net olarak neresini anlamadiniz? Daha kac kere NORMAL SAĞLIKLI DOĞUM yazmam gerek?

Bu nasıl bir koca ama allahımmm
Neden dışarı çıkıyorsun ki. Sizin bu haftalarda hep yatmanız gerekiyor. Ben ramazan bayramında hiç bi yere çıkmadım . Çok bunaldım da bayramlaşmaya bi gidip geldik o kadar . 10.ncu hatamı doldurduktan sonra az enerjim oldu da özlediğim yemekleri yaptım . Koca ramazan geçti , kocam hep iftarını dışarda açıp geldi .

Bunun için hamile olmanız gerekmez. Algı eşiği yüksek bir insan kokulardan rahatsız olabilir. Tiz parfüm kokuları, şampuan kokuları, yemek kokuları vs rahatsız olan birçok kişi tanıyorum cinsiyet ayrımı olmaksızın. Umarım herkes evlenmeden önce aynı evde yaşamanın farklı bir rasyonelite olduğunu anlayarak evlilik yoluna gider. Yakışıklı, statü sahibi ve maddi durumu iyi ya da bir kadına etkileyici görünen, fakat toplum normlarında aykırı kabul edilen özelliklere sahip erkekleri seçerken bir kez daha oturulup düşünülür. Muhtemelen aranız düzelecektir. Umarım bebeğinizi iyi şartlarda yetiştirirsiniz.

Şurada kaç yüz kadına (!) bulantının naz olmadığını anlatamıyoruz; hamileliliğin, hormon değişiminin a’sını bilemeyen erkeklere nasıl anlatalım...
Ay sorma sorma. Bayan arkadaşım sen de çok nazlıymışsın dedi ya. Yengesi hiç böyle olmamışmış. Ben de üzüldüm , ben mi garibim diye . Her kadında farklıdır diyorum yok anlamıyor . Ayrıca ben çok rahat atlattım o süreci. İyi ki kk var .

Bence de her erkeğe çocuk doğurulmamalı.

An itibariyle muhatap almıyorum. Zayıf egonu git başka yerde güçlendir tatlım. Bye bye...

Ya sen ne kadar saygısız bir insansın, diğer insanların fikirlerini ve yaklaşımlarını küçümsüyorsun. Neden senin karşına çıkan insanların sesi çıkmayacakmış, nesin ki sen ya?
Ne kadar ucuz ve komik lafların var

Bulantılardan dolayı sizinle aynı durumdayım,10. haftamdayım,sizi çok iyi anlıyorum eşiniz tam bir hödükmüş,ilk çocugumda üç ay evde yemek pişmedi,yemek pişen eve girmedim,dışardan yedik,eşim ağzını açmadı,bu hamileliğimde altı yaşında kızım var diye ona kıyamadığımdan tek çeşit yemek yapıyorum her öğün,çocugum olmasa kimse sokamazdı beni mutfaga.

Aynen, birebir iade ediyorum. Versene numaranı, iletişim bilgilerini. Allah aşkına ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…