-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
AminnSenin bir damla göz yaşını akıtan herkesi Allah’a havale ediyorum . Fitil fitil çıksın hepsinden. Böyle kötü kalpli insanlar İçin tek dileğim yaşattıklarını ödemeden bu dünyadan gitmesinler.
Gebelikte bulantı ve kusma tamamen NORMAL 'dir. Bu şikayetle doktora gidin e ne yapalım der. Bulantı ve kusma şikayetiyle gittiğiniz sorunlu gebelik doktorları sizi kabul bile etmez. Kimisi bunu vaka şeklinde yaşar o ayrı. Siz hiç gebelik yaşadınız mı? Gebelerin midesi bulanır hiç duymadınız mı?Sen aç istersen bize kafa yapını.ben çözemedim çünkü. bulantı ve kusmayı küçümsemiş özel duruma koymamışsın
Gebelikte bulantı ve kusma tamamen NORMAL 'dir. Bu şikayetle doktora gidin e ne yapalım der. Bulantı ve kusma şikayetiyle gittiğiniz sorunlu gebelik doktorları sizi kabul bile etmez. Kimisi bunu vaka şeklinde yaşar o ayrı. Siz hiç gebelik yaşadınız mı? Gebelerin midesi bulanır hiç duymadınız mı?
Yani bi kadın olarak ne çirkin yorumlar yapılıyor , bazılarını hayretle okudum daha fazla okuyamadimHiç kimsenin hamileliği aynı olmuyor.kimisi bulantı yaşamadan doguruyor kimisi 3 ay bulanti yaşiyor kimiside benim gibi son güne kadar bulantidan sürünüyor.ki ben ya hastanede günlerce serumla besleniyordum yada ağır kemoterapi ilaclari kullaniyordum.her hamilelik farklı.ama bulantim var diyen bir hamileye yapilan muamele çok yanliş tamamen kötü niyet barindiriyor
Yok doktor ee ne yapalim demez. En azindan benimki oyle gariplikler yapmadi.Gebelikte bulantı ve kusma tamamen NORMAL 'dir. Bu şikayetle doktora gidin e ne yapalım der. Bulantı ve kusma şikayetiyle gittiğiniz sorunlu gebelik doktorları sizi kabul bile etmez. Kimisi bunu vaka şeklinde yaşar o ayrı. Siz hiç gebelik yaşadınız mı? Gebelerin midesi bulanır hiç duymadınız mı?
Burada açılan bir konuda hamile bir kadın yazmıştıTamamen fizyolojik bir durum olan hamilelik bulantısı ve kokudan tiksinmeyi naz niyaz olarak nitelendiyiyorlar ya hani, başınıza gelince anlarsınız ne olduğunu diyorum öylelerine. Yazık ya kadın kadını anlamıyor.
Böyle arkamızda dağ gibi durmayan ailelerimiz babalarimiz oldukça biz daha çook eziliriz elalemin elinde.benim babamda hep benimi rezil etceksin kizim ben asla bisey diyemem kendin hallet der annemde.anlatirim arkamda durmazsaniz daha çok ezerler derim anlamazlar.hepsini allaha havale ediyorum
Evet ya o bayana da çok üzülmüştüm ben....Burada açılan bir konuda hamile bir kadın yazmıştı
eşine canım döner istedi gelirken alır mısın demiş eside almamış kavga etmişler
Burada kadınların çoğu ne naz yapiyorsun yazdı
Naz dedikleri sey 5 liraya satilan tavuk döner
Şimdi de bu konu
yurdum kadının hali çok kötü başka kadininda iyi olmasını istemiyor resmen
Ayrıca böyle yazanlar naz yapmak istemediği için değil nazilarini çekecek adam bulamadıklari için naz yapamiyor arada fark var
Ne yapalım mı der? Hangi doktor acaba bu...Hamilelikte Açlıktan ve susuzluktan ayakta duramayacak duruma gelindiğini bilmiyorsunuz galiba... Başına gelmeden abartıyorsun diyenleri de hiç anlamıyorum.Gebelikte bulantı ve kusma tamamen NORMAL 'dir. Bu şikayetle doktora gidin e ne yapalım der. Bulantı ve kusma şikayetiyle gittiğiniz sorunlu gebelik doktorları sizi kabul bile etmez. Kimisi bunu vaka şeklinde yaşar o ayrı. Siz hiç gebelik yaşadınız mı? Gebelerin midesi bulanır hiç duymadınız mı?
Burada açılan bir konuda hamile bir kadın yazmıştı
Şimdi de bu konu
Ayrıca böyle yazanlar naz yapmak istemediği için değil nazilarini çekecek adam bulamadıklari için naz yapamiyor arada fark var
Yengem anlatmıştı.Komşusu eşini akrabasına göndermiş turşu istemek için,çünki tek onu istemiş canı.20 dakikalık yolu gözlerken ağlıyormuş,gözünü kapatıyomuş,turşuyu yediğini görüyormuş.Burada açılan bir konuda hamile bir kadın yazmıştı
Şimdi de bu konu
Ne diyosun sen ya? Bazısı vaka olur ayrı yazmışım? Okumadın mı? Banane ya senin ne yaşadığından? Sana açıklama yapmak zorunda mıyım ben? Normalde karşıma çıksan gıkın çıkmaz. Burada hepiniz kahraman oluyorsunuz.Ne yapalım mı der? Hangi doktor acaba bu...Hamilelikte Açlıktan ve susuzluktan ayakta duramayacak duruma gelindiğini bilmiyorsunuz galiba... Başına gelmeden abartıyorsun diyenleri de hiç anlamıyorum.
Eeee ne dedi? Aaaa midesi bulanan gebede varmııış karantinaya mı alalım dedi?Yok doktor ee ne yapalim demez. En azindan benimki oyle gariplikler yapmadi.
Ya sizde ya okuma ya anlama sorunu var. Bazısı vaka olur demişim vaka. O ayrı demişim. Neyin muhalefeti bu ya? Sana ne sonra. Alıntı yapma bir daha. Gebeliginde ne yaşadıysan git eşinle çöz benimle değil.Hayır yanılıyorsun. Bazı hamileler "normal" olan bulantiyi daha ağır yaşarlar.
Burunlarına gelen o koku eziyet ediyor fazlasıyla.
Öyle sizin sandığınız normal bulantilardan değil.
Doktora da gittiginizde " ee ne yapalım demez " bu anormal bulantı için ilaç verir .
O da bir süre idare eder.