Kayınvalide evinde kavga

Hiç kimsenin hamileliği aynı olmuyor.kimisi bulantı yaşamadan doguruyor kimisi 3 ay bulanti yaşiyor kimiside benim gibi son güne kadar bulantidan sürünüyor.ki ben ya hastanede günlerce serumla besleniyordum yada ağır kemoterapi ilaclari kullaniyordum.her hamilelik farklı.ama bulantim var diyen bir hamileye yapilan muamele çok yanliş tamamen kötü niyet barindiriyor

Böyle arkamızda dağ gibi durmayan ailelerimiz babalarimiz oldukça biz daha çook eziliriz elalemin elinde.benim babamda hep benimi rezil etceksin kizim ben asla bisey diyemem kendin hallet der annemde.anlatirim arkamda durmazsaniz daha çok ezerler derim anlamazlar.hepsini allaha havale ediyorum

Sen aç istersen bize kafa yapını.ben çözemedim çünkü. bulantı ve kusmayı küçümsemiş özel duruma koymamışsın
Gebelikte bulantı ve kusma tamamen NORMAL 'dir. Bu şikayetle doktora gidin e ne yapalım der. Bulantı ve kusma şikayetiyle gittiğiniz sorunlu gebelik doktorları sizi kabul bile etmez. Kimisi bunu vaka şeklinde yaşar o ayrı. Siz hiç gebelik yaşadınız mı? Gebelerin midesi bulanır hiç duymadınız mı?

Hayır yanılıyorsun. Bazı hamileler "normal" olan bulantiyi daha ağır yaşarlar.
Burunlarına gelen o koku eziyet ediyor fazlasıyla.
Öyle sizin sandığınız normal bulantilardan değil.

Doktora da gittiginizde " ee ne yapalım demez " bu anormal bulantı için ilaç verir .
O da bir süre idare eder.

Yani bi kadın olarak ne çirkin yorumlar yapılıyor , bazılarını hayretle okudum daha fazla okuyamadim
Ne kadar aklı fikri çirkin insanlar var forumda .

Yok doktor ee ne yapalim demez. En azindan benimki oyle gariplikler yapmadi.

Burada açılan bir konuda hamile bir kadın yazmıştı
eşine canım döner istedi gelirken alır mısın demiş eside almamış kavga etmişler
Burada kadınların çoğu ne naz yapiyorsun yazdı

Naz dedikleri sey 5 liraya satilan tavuk döner
Şimdi de bu konu
yurdum kadının hali çok kötü başka kadininda iyi olmasını istemiyor resmen

Ayrıca böyle yazanlar naz yapmak istemediği için değil nazilarini çekecek adam bulamadıklari için naz yapamiyor arada fark var

Sizi tutmayan ailelerinizi tehdit ile yola getirin...
Sığınma evine giderim, her şeyi herkese anlatırım vs vs...

Hamileyken ne bulantim oldu ne de tiksinme anlayamiyorum ama haklısınız.

Bahane aramışsın, hakketmişsin hatta hamile olmayıp ben hamile kalınca böyle olmam diyenleri anlayamıyorum .

Eşinin tavri cok yanlış ve asıl suçlu o, kv doldurmus vs neyse akilli olup hava aldırmaya çıkartsaymış
Insallah hayatın düzelir.
Kimse kendi hamileliğini, bulantılarını yarıştirmasin

Evet ya o bayana da çok üzülmüştüm ben....

Bulantı nedir çok iyi bilirim. Üç oda öteden buzdolabının kapağının açıldığını bilirdim. Yemek yapmak, yemek bir yana saçımı şampuanla bile yıkayamazdım. Kaç kere serum aldım. Kemoterapi ilacı vermişti doktor bulantısı kessin diye çünkü su dahi içemiyorum. Bunu yaşamayanlar size ahkam kesmiş. Umarım hayatınız da herşey düzene girer

Ne yapalım mı der? Hangi doktor acaba bu...Hamilelikte Açlıktan ve susuzluktan ayakta duramayacak duruma gelindiğini bilmiyorsunuz galiba... Başına gelmeden abartıyorsun diyenleri de hiç anlamıyorum.

Benim de canım döner çekmişti sipariş ettik.Kokusundan tiksindim ve yemedim kimse de bir şey demedi.

Evin kapısını görünce bile midem bulanıyordu..Kv ile mesafeli olmamıza rağmen etrafımda pervane oldu.

Kimseye onu pişirme demedim tabi.Kokudan rahatsız olunca acik havaya ciktim sadece.Sizi anlıyorum.Resmen sürünüyordum.

Eşinizin de kv nin de tavrı insanî değil.Ailenizinki de aynı şekilde.Yine de ailenizin yaninda kalin.Allah yardımcıniz olsun.

Yengem anlatmıştı.Komşusu eşini akrabasına göndermiş turşu istemek için,çünki tek onu istemiş canı.20 dakikalık yolu gözlerken ağlıyormuş,gözünü kapatıyomuş,turşuyu yediğini görüyormuş.
Yengem demişti ki gözümle görmesem belki inanmazdım,koskoca kadın resmen turşu için ağladı diye.Bunu kim yapar durup dururken,can işte, hamileyken gerçekten istiyor

Ne yapalım mı der? Hangi doktor acaba bu...Hamilelikte Açlıktan ve susuzluktan ayakta duramayacak duruma gelindiğini bilmiyorsunuz galiba... Başına gelmeden abartıyorsun diyenleri de hiç anlamıyorum.
Ne diyosun sen ya? Bazısı vaka olur ayrı yazmışım? Okumadın mı? Banane ya senin ne yaşadığından? Sana açıklama yapmak zorunda mıyım ben? Normalde karşıma çıksan gıkın çıkmaz. Burada hepiniz kahraman oluyorsunuz.

Ya sizde ya okuma ya anlama sorunu var. Bazısı vaka olur demişim vaka. O ayrı demişim. Neyin muhalefeti bu ya? Sana ne sonra. Alıntı yapma bir daha. Gebeliginde ne yaşadıysan git eşinle çöz benimle değil.

Ben 6-14 hafta arası mutfağa giremedim. Gece yatarken yanıma fındık badem koyuyordum ki sabah uyanır uyanmaz atayım ağzıma midem bulanmasın diye.

Buzdolabı nasıl koktu bana dişlerimi bile fırçalayamadım.

Bide benim tanılı migrenim var. O aralar 2 gün başım ağrıyordu bir gün ağrımıyordu. Ne çile çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.

Ama sonra çiçek gibi oldum

Sen çalışan,ayakları üzerinde duran bir kadınmıssın.. ne ailene,ne o psikopat kocaya mahkumsun.. önceki konularına baktım,zaten bu adamla evlilik zor.. haa kendı annen tebrık etmemısken,bebege bu kadar sevınen kv bence kotu birisi değildirr ama sımarıklık yaptı,buldumcuk oldu diyenler,o kadarcık da yapılsın yani ne var ki bunda,kız bişey rica etmiş.. ölüm kalım meselesi mi bu kıZartma,yapmayıversin.. herkes unutuyor hamileliğini,bu atıp tutanlar gece yarısı kimbilir kaç kere adamları yatagından kaldırıp ona buna aserdiler.. salla yaaa... dönme sakın o berife.. misafirhane iyi fikir. Adam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…