Kayınvalide evinde kavga

Bu adam sen hamile kalkınca cozutmadı herhalde hep böyle patavatsızca terbiyesiz ve düşüncesizdi!
Ha sen hamile kaldığında farkettysen bu da senin hatan.
Eşin burnunu sürtmek istiyor istersen sen onunkini sürtersin

çok doğum yapmış kadınlarda genç yaşta idrarını tutamama sorununun sebebi de bu aslında
Valla kotu birsey bu.. ilkinde kesigim vardi ve ben tuvalete gidemeden olurdu inanamazdim ne olup bittigine: ( sezeryandada oluyo mu bu? Hano gebelik yasaniyi sonucta ama vajinal dogum olmadigi icin?

Valla kotu birsey bu.. ilkinde kesigim vardi ve ben tuvalete gidemeden olurdu inanamazdim ne olup bittigine: ( sezeryandada oluyo mu bu? Hano gebelik yasaniyi sonucta ama vajinal dogum olmadigi icin?
sezeryan dahi olsa doğuma bağlı komplikasyonlardan dolayı idrar kaçırma görülebilir.Şunu rica ediyorum;bir kadın vücudunu yine en iyi kendisi tanır,bir sıkıntı hissettiğinizde ihmal etmeden hekime başvurun

Bizde ozellikle vajinal yapan onu savunur gebelde sezeryan olanda onu:) ben ikisininde artisi eksisi oldugunu dusunuyorum. Evet dedigin gibide bu tarz durumlarda bi fizyoterapist cok ise yarayabilir

Sezeryan dogurdum ikisinde de.İlkinde sorun yoktu ama ikincide hamilelikte bulantiyla cikardigimda idrar da kaciriyordum.Baya baya yedek iç çamaşırlari ile ise gidiyordum.Hala hapsirinca filan kaçıyor valla

Sezeryan dogurdum ikisinde de.İlkinde sorun yoktu ama ikinci de hamilelikte bulantiyla cikardigimda idrar da kaciriyordum.Baya baya yedek iç çamaşırlari ile ise gidiyordum.Hala hapsirinca filan kaçıyor valla
O zaman ihmale gelmez canim.. o bebegi sen tasidin vajinal yapsan daha kotu olacakti belki ama.. bi fizyoterapiste git bence

Bizde ozellikle vajinal yapan onu savunur gebelde sezeryan olanda onu:) ben ikisininde artisi eksisi oldugunu dusunuyorum. Evet dedigin gibide bu tarz durumlarda bi fizyoterapist cok ise yarayabilir
sezeryan başlı başına bir cerrahi operasyondur.Hem anne,hem de bebek açısından normal doğum riskli olduğu takdirde sezeryan doğru seçenektir.bir dönem hekimler,sezeryan kolaya geldiğinden(çünkü normal doğum hekim açısından daha zahmetli) sezeryan moda gibi birşey olmuştu.Allahtan sağlık bakanlığı olaya el attı

Evet sukur ama genede sistemde koklu degisiklikler sart gibi..doktorlara cok is dusuyo

Evet sukur ama genede sistemde koklu degisiklikler sart gibi..doktorlara cok is dusuyo
insandaki para kazanma hırsı etik duyguların önüne geçince o zaman tehlike çanları çalıyor.Hele ki konu insan sağlığı olunca çok daha hassaslaşıyor

Ne bisikleti bacim cocuk koltugunu gormeden cocugu teslim bile etmiyorlar. Bisikletle cocugu eve goturuyorlarmis yer biraz ki burasi Isvicreymis. Isvicre dunya da cocuk olumlerinin en az oldugu bir ulke sebebi cocuklara verilen onemden hicbirseyi sansa birakmamalarindandir. Hala kahkaha atiyorum "bebekleri bisiklete atip gidiyorlarmis".

Ayrica ne 2 gunu yatmasi 1 gece kaliyorsun ertesi gun taburcu. Millet bayiliyor sacma sapan seyleri paylasmaya.

Benim de bir arkadasim var Turkiye de o da diyor ki Her duydugunuza inanmayin. Arkadasiniz olsa bile cunku sapsal duruma dusersiniz boyle iste.

Yani bu hikayede bi gariplik var tabii.. oto koltuguna oturtup yollarlar olmasi gereken budur zaten.. atmis yani.. Allahim birde o kadar cok kisi begenmiski bu mesaji:) nesi hoslarina gitti bilemedim valla:))

Bebekler diye bir belgesel görmüştüm. Orda bir kadın dogumdan sonra bebeğinini alip motorsikletin arkasına binip evine döndü. Ama orasi fakir bir yerdi. Ama Avrupa'da dediğiniz gibi imkanı yok.

Kesinlikle öyle. Aynı "ben çiçekten nefret ederim sakın almasın" diyen kadın gibi. Çiçek alan yok ki bacım sana.. nefret etsen ne etmesen ne.
Herkes kötü muamele gördüğü halde hayatının çok güzel olduğunu ispat etmek için saçmalıyor malesef. Gerçek şu ki; hiç bir hamile kadın haldır haldır çalışmayı, sabah akşam yemek temizlik yapmayı istemez. Eşinin yanında olduğunu hissetmek ilgi gördüğünü hisetmek istediği en özel dönemdedir. Keşke tüm kadınlar hakkettikleri gibi yaşasalar ve hak ettiklerini geeçekten bilseler

seni çok iyi anlıyorum. çünkü çok ama çok zor bir hamilelik geçirdim. öyleki 2 günde bir hastaneye yatıyordum bulantı kesici serum almak zorunda kalıyordum. 24 saat kesilmeyen bir bulantı ve kusma hakimdi. dolayısıyla kökü hassasiyetim tavan yapmıştı. eşimi 1 günde 6 kere banyoya gönderdiğimi biliyorum. herşey ama herşey kokuyordu bana direk istifra. şimdi bu dayanabilirdin bikac gün diyenler, hamileler çevresini bunaltıyor diyenler bulantı yaşamamış kişiler onun için çokta takılma oraya bence sen. eşine gelelim. esin çok anlayasizsiz biri. seni otogara bırakmak nedir ya. miden bulanıyor diye seni ailene tek gönderiyor. okuyunca çok şaşırdım. ne yapman gerekiyormus acaba. bulantım olduğu halde yok ben iyiyim demeni mi bekliyordu ? ne yapmayı düşünüyorsun merak ediyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…