- 9 Eylül 2013
- 11.937
- 27.376
-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Evet ya ben artık avrupalı kadınları doğuracağı güne kadar çalışıyormuş öğlen arasında doğurup öğleden sonra işe donuyorlarmis yorumu göreceğim diye korkuyorumDuyarsam ki Avrupali kadinlar cocuklari 3 yasinda doguruyoarmis hiiic sasmam. Yaziklar olsun bize Cok mizmiziz coook.
Konuyu saptirmadan insaAllah konunun sahibi iyidir.
Kocanın huyunu bilmiyor musun? Rezil olmuşsun kayınvalidene. Keşke bu kadar nazlanmadan önce kocanın sana değer verdiğine emin olsaydın. Paket gibi postalamış seni bayram günü.
almanyada ... nerde doğurdun özeldemı devlette mi?nerede 3 gün kalıyorsun?
2 doğumumda sezeryan ertesi gün sepetlediler beni.
pazar günü öğlen 1 de doğurdum p.tesi sabah 8 de çıktım 24 saat bile tutmuyorlar.
Oha yaa:)) eskidende dogurup tarla isine devam ediyolarmis:) sanki cok guzel birseymis gibi birde onu anlatirlar..yaw yeni doguran kadinin rahmi ne hale geliyo biliyo musunuz dogum yapinca? Sezeryani bilmem ama hic ole bisiklete binecek gibi yasamadim ben hic birinde.. arabaya bindigimde 2. Gun ki ben surmedim bile.. elimle alttan tuta tuta bindim ciktim arabadan. Sandim rahim disari cikacak ole agrim vardi.. ha merdiven cikmanin bile bir teknigi varken haldir huldur bisiklet surmek Cok ilginc ve sacma. Dogal olcaz diye suyunu cikarmislarBir arkdşım isveç te yaşadı, kadınlar doğuma bisikletiyla geliyor, doğum yapnca, bisikletin arkasına ana kucağını koyuyor çıkıyor demişti. Bu derece normal bir olay, bizim ülkede hamileler kendilerinide çevresindekileride bayıyor.
Evet ya ben artık avrupalı kadınları doğuracağı güne kadar çalışıyormuş öğlen arasında doğurup öğleden sonra işe donuyorlarmis yorumu göreceğim diye korkuyorum
Evet ya ben artık avrupalı kadınları doğuracağı güne kadar çalışıyormuş öğlen arasında doğurup öğleden sonra işe donuyorlarmis yorumu göreceğim diye korkuyorum
Aynen.Eskiden canın kıymeti yokmuş ki.O yüzden doğum yaptıktan sonra o kadar ölüm olurmuş.Oha yaa:)) eskidende dogurup tarla isine devam ediyolarmis:) sanki cok guzel birseymis gibi birde onu anlatirlar..yaw yeni doguran kadinin rahmi ne hale geliyo biliyo musunuz dogum yapinca? Sezeryani bilmem ama hic ole bisiklete binecek gibi yasamadim ben hic birinde.. arabaya bindigimde 2. Gun ki ben surmedim bile.. elimle alttan tuta tuta bindim ciktim arabadan. Sandim rahim disari cikacak ole agrim vardi.. ha merdiven cikmanin bile bir teknigi varken haldir huldur bisiklet surmek Cok ilginc ve sacma. Dogal olcaz diye suyunu cikarmislar
Her ulkede degil.. almanyada ole.. tamamen ucretli degil sanirim yari yariya.. bazi ulkelerde toplam 4 ay3 sene izinleri varmış onu kaçırdın sanırım:)
Birak ya matah bise gibi anlatiyolar birde. Bi kadin dogumdan 6 hafta sonrasina kadar supurge bile tutmamali o kadar hassas oluyo rahim. Sorsan bazilari kekinide yapmistir boreginide acmistir vs vs. Misafirde agirlamistir. Cok guzel bise aferin alkissss:))Aynen.Eskiden canın kıymeti yokmuş ki.O yüzden doğum yaptıktan sonra o kadar ölüm olurmuş.
Her ulkede degil.. almanyada ole.. tamamen ucretli degil sanirim yari yariya.. bazi ulkelerde toplam 4 ay
Olaya sağlıkçı hassasiyetiyle yaklaştığımdan böyle düşünüyorum.Ama benim annemde zamanında normal doğum yapmış 2 gün sonra başlamış ev işlerine.bizde cidden kadının kıymeti yokmuş o yüzden kadınlar 50 yaşında türlü hastalıklarla uğraşıyorBirak ya matah bise gibi anlatiyolar birde. Bi kadin dogumdan 6 hafta sonrasina kadar supurge bile tutmamali o kadar hassas oluyo rahim. Sorsan bazilari kekinide yapmistir boreginide acmistir vs vs. Misafirde agirlamistir. Cok guzel bise aferin alkissss:))
Birsey yapmasin demiyoz zaten kucuk kucuk yapacaksin zaten ama bisiklet isi sacma:) normal koltuk sandalye bile batarken bisikleti dusunemem.
Gecen instada bi doktor normal dogum yapmis birini paylasmis. Doguran kadini yuruterek odasina goturuyolar. Guyya vajibal doguma tesvik etcek bunu gosteriyolar. Yaw bh uljede ezelden beri millet zaten normal doguruyo. Herseyin bi ortasi var. O kadinin orda tansyonu dusse sirf sen reklam yapcan diye? Yazik degil mi?
Aynen eski kadinlar ole.. bak yenileride bole okuz heriflerle ugrasiyor. Rahim sarkmasi olsa .. basit bi vajina duvari sarktiginda bile turlu skntiyla ugrasiyosun.. idrar tutmak hak getire zaten. dogumdan sonra dinlenemezsen sonuclarina gene kadin katlanmak zorunda kaliyoOlaya sağlıkçı hassasiyetiyle yaklaştığımdan böyle düşünüyorum.Ama benim annemde zamanında normal doğum yapmış 2 gün sonra başlamış ev işlerine.bizde cidden kadının kıymeti yokmuş o yüzden kadınlar 50 yaşında türlü hastalıklarla uğraşıyor
aynen.normalde dünyada doğuma vücut yenilenmesi gözüyle bakılır bizde,kadından götürüyor.neden?kadının kıymetinin olmamasındanAynen eski kadinlar ole.. bak yenileride bole okuz heriflerle ugrasiyor. Rahim sarkmasi olsa .. basit bi vajina duvari sarktiginda bile turlu skntiyla ugrasiyosun.. idrar tutmak hak getire zaten. dogumdan sonra dinlenemezsen sonuclarina gene kadin katlanmak zorunda kaliyo
Her cocuk annenin omrunden 2 sene goturuyo diyorum ben:) 1 sene zaten gebelik 1 senede uyumuyosun her turlu.. analarin hakkibu yuzden odenmiyomus demekkiaynen.normalde dünyada doğuma vücut yenilenmesi gözüyle bakılır bizde,kadından götürüyor.neden?kadının kıymetinin olmamasından
hamilelikte bulantı her kadında olmakla birlikte konu sahibinde de olduğu üzere aşırı hassas bünyelerde daha farklı tepkiler görülebilir sırf bu nedenle yatış verilen(birşey yiyemediğinden ötürü) damardan beslenmek zorunda kalan çok gebe örneği vardır ancak bizler önce kadın olarak hemcinslerimize değer vermeliyiz,anlamaya çalışmalıyız
çok doğum yapmış kadınlarda genç yaşta idrarını tutamama sorununun sebebi de bu aslındaAynen eski kadinlar ole.. bak yenileride bole okuz heriflerle ugrasiyor. Rahim sarkmasi olsa .. basit bi vajina duvari sarktiginda bile turlu skntiyla ugrasiyosun.. idrar tutmak hak getire zaten. dogumdan sonra dinlenemezsen sonuclarina gene kadin katlanmak zorunda kaliyo
Her ulkede degil.. almanyada ole.. tamamen ucretli degil sanirim yari yariya.. bazi ulkelerde toplam 4 ay