Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalide,eş,ilerisi :/
- Konu Sahibi t-burcu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Birbirinizi sevmeniz anlaşmaniz güzel tabi. Ama normal muhabbet olsun cunku samimiyet arttikca yarin evlenirken vs farkli seyler dusundugunuzde ona ayip olmasin diye hayir diyemeyeceginiz bir pozisyona gelirsiniz. Bir de kv.nin gorüslerini bilemem ama modern biri degilse, ne cok bize gidip geliyor serbest yetişmiş kiz tarzi dusunebilir.Arada mesaj atıyorm sizi özledim vs diye. O da yemeklere cagırıyor beni öğlenleri oturuyoruz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirrmi yani? :/ :)
Canım en iyisinde bile bir b.kluk çıkıyor , çok muhabbet tez ayrılık getirir, çok içli dışlı olma , sakın özelini , sevgilinle arandakileri paylaşma benden sana tavsiye , kaynanalar 360derece dönüveriyorlar o yüzden araya bir resmiyet olsun. Nişanlanan ve evlenenlerin çoğu diyceğim şeye katılacağına eminim; benden sana tavsiye uzun süreli sözlü nişanlılık evresi yaşama , düğünü 3aya kadar yapabileceklerse söz nişan yapın , söz ile düğün arası ne kadar uzunsa o kadar çok sorun çıkartıyor kayınvaledeler. Hayırlısı olsun artık hakkında.
Kendisi cagırdıgı haldede böyle düşüneblirmi :/ böyle dşünmesini istememm acıkcası :)Birbirinizi sevmeniz anlaşmaniz güzel tabi. Ama normal muhabbet olsun cunku samimiyet arttikca yarin evlenirken vs farkli seyler dusundugunuzde ona ayip olmasin diye hayir diyemeyeceginiz bir pozisyona gelirsiniz. Bir de kv.nin gorüslerini bilemem ama modern biri degilse, ne cok bize gidip geliyor serbest yetişmiş kiz tarzi dusunebilir.
Her ihtimali düşünüyorum ailemden uzak olacagım icin o sıcaklıgı bulamıcam kv de degisrse naparm onu dşünüyorum. :)Düşünceniz çok ilginç,sanki sadece kayınvalideyle ilgili nabız yokluyorsunuz. Evlenince kocam değişir mi, ailemden uzak olacağım,beni mutsuz eder mi,pişman olur muyum diye düşünseniz neyse de sanki kayınvalideyle evleneceksiniz
Aynen :) beni cagırır mesaj atar bi işim oldugunda söylerim halleder gayet iyi ama bnde korktum :/Boyle tahminlerle ihtimallerle yasarsak ilerleyemeyiz ama ben korktum yinede yorumları okuyunca benimde sevgilimin annesi bana cok iyi davranır
Fesat biriyse, işine gelmeyen durumda, ben seni denemek icin cagiriyordum her seferinde de geldin diyebilir.Kendisi cagırdıgı haldede böyle düşüneblirmi :/ böyle dşünmesini istememm acıkcası :)
Ama kv.ni tanimiyorum sonucta, sadece bir ihtimal yani canim. Sen orta yoldan gitmeye calis. Cagirinca bazen git bazen dersim var vs de...
Tamam tesekkür ederim :)Fesat biriyse, işine gelmeyen durumda, ben seni denemek icin cagiriyordum her seferinde de geldin diyebilir.
Ama kv.ni tanimiyorum sonucta, sadece bir ihtimal yani canim. Sen orta yoldan gitmeye calis. Cagirinca bazen git bazen dersim var vs de...
bizim 3 yıl oldu kv.yi tanıyalı ama insanlık hali işte canım. bazen bambaşka biri oluyor, annecim canım vs. sinirlenince de celalli celalli konuşuyor aslında hepimiz gibi herkes gibi, hayatın akışında insanlar beklentilerine, üzüntülerine, sevinçlerine göre farklı farklı kişiler oluveriyorlar. DeğişikTamam tesekkür ederim :)
Sen önce evleneceğin insanla anlaşıp anlaşmamaya bak.Evlilik farklı birşey.Sen de değişebilirsin.Şartlar neyi gerektirir bilinmez.Ama mesafeli olmak,içli dışlı olmamak her zaman insana artı katarArkadaşlar mrb.. Hep takip ediyordum yeni üye oldum sizlere bişey sormak istiyorum. Bu yıl ünv son sınıfım gurbette okuyorum. Okudugum sehirli biriyle bi ilişkim var bu ay 1 yıl oldu. Aramızda yüzük taktık,ailesi biliyor benim ailem biliyor vs. Evlenmeyi düşünüyoruz ailesiyle tanıstım babası beni cok sevmiş,annesiyle sürekli görüşüyruz beni evine çağırıyor oturuyoruz falan. Sice kv ilerdede böyle devam edermi? Yani ben buralı degilim evlenirsek burada kalıcam ailem olmıcak bu sıcaklıgı verirmi yoksa değişirmi ? :/
Tesekkür ederim dikkate alcam :)Sen önce evleneceğin insanla anlaşıp anlaşmamaya bak.Evlilik farklı birşey.Sen de değişebilirsin.Şartlar neyi gerektirir bilinmez.Ama mesafeli olmak,içli dışlı olmamak her zaman insana artı katar