• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide,eş,ilerisi :/

Peki sizce nasıl davranmalıyım? Mesafelimi oluyum sürekli aramayım falan yani saddce cuma mesaj atıyım yada böylemi devam ediyim. Suan ailemden uzaktayım bide evlenince değişirse üzülürüm :(

Sen iyi olduğun annecim dediğin sürece oda iyi olur ama siz bi ters tepki verin en büyük düşmanınız odur.. Daha içlerinde değilsin sana gerçek yüzünü göstermeyebilir tedbirini elden bırakma ve mesafeni koru bence...

Neden gidiyorsun ki daha ortada fol yok yumurta yok.
Kayın valide adayın senin arkandan basit ve kolay bir kız olduğunu düşünüyordur bence.
Kendi kızı olsa daha ortada bir şey yokken tanışmalara yemeklere oturmalara göndermez.

Neden gidiyorsun ki daha ortada fol yok yumurta yok.
Kayın valide adayın senin arkandan basit ve kolay bir kız olduğunu düşünüyordur bence.
Kendi kızı olsa daha ortada bir şey yokken tanışmalara yemeklere oturmalara göndermez.
Kendisi cagırıyor ama gel yarın bize oturalm diye bende gidiyorum..Kardeşinin sevglisinide cagırdı o gelmedi tanısmıyorz dye. O kız içinde soguk diye düşünüyordr. Benim yptığımmı dogru onunkimi şimdii.

Kendisi cagırıyor ama gel yarın bize oturalm diye bende gidiyorum..

Onlar çağırır tabii...Ama onlar ağıracak sen gitmeyeceksin şu aşamada böyle. Hatta seni çağırabilecek kadar da yüz vermeyeceksin. Bu kadar yüz göz olma ilerde bir ağırlığın kalmaz. Evleneceğin zaman ailene "sizin kızınız bizim evden çıkmıyordu" vs diye bile derler. Ya da evlenmediniz ayrıldınız diyelim ne gerek var bu kadar muhatap olmaya değil mi... evlenince bile eşinin ailesi ile çok yüz göz olmamak gerekiyor.
Erkek arkadaşınla görüş et tanı ama evlerine gitme bence.

Onlar çağırır tabii...Ama onlar ağıracak sen gitmeyeceksin şu aşamada böyle. Hatta seni çağırabilecek kadar da yüz vermeyeceksin. Bu kadar yüz göz olma ilerde bir ağırlığın kalmaz. Evleneceğin zaman ailene "sizin kızınız bizim evden çıkmıyordu" vs diye bile derler. Ya da evlenmediniz ayrıldınız diyelim ne gerek var bu kadar muhatap olmaya değil mi... evlenince bile eşinin ailesi ile çok yüz göz olmamak gerekiyor.
Erkek arkadaşınla görüş et tanı ama evlerine gitme bence.
Peki. Elti adayım tanımıyorum diye o gün gelmemişti. Ben onun yaptıgının ayıp oldugunu düşünmüştüm acıkcası. Cagırdılar gelmedi diye..

Bence evlenmeyeceksiniz ,aileler bildigi halde kendi aranizda yuzuk takmak gibi amacsiz sacma birseyi yapmanız bunu gosteriyor kaldiki liselide degilsiniz unv.ymis en azindan söz kesilebilirdi ? Nisan olurdu ? Ve cumlende "evlenince"degilde "evlenirsek " diyorsun :D yani boşuna kayınvalideyi dert etme bence sen "evlenirseniz" gorursun :D

Arada mesaj atıyorm sizi özledim vs diye. O da yemeklere cagırıyor beni öğlenleri oturuyoruz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirrmi yani? :/ :)

Aynen fazla muhabbet tez ayrılık getirir :)
Yanlış yapmışsın. Hiçbir kv anne gibi olmaz. Olamaz.
Aranıza mesafeyi yavaş yavaş koy. Bu kadar samimi olma yaşadım biliyorum ;)

Bence evlenmeyeceksiniz ,aileler bildigi halde kendi aranizda yuzuk takmak gibi amacsiz sacma birseyi yapmanız bunu gosteriyor kaldiki liselide degilsiniz unv.ymis en azindan söz kesilebilirdi ? Nisan olurdu ? Ve cumlende "evlenince"degilde "evlenirsek " diyorsun :KK70: yani boşuna kayınvalideyi dert etme bence sen "evlenirseniz" gorursun :KK70:
Neden böyle dediniz simdi anlamadım :))

Valla kv adayimi 3 yildir taniyorum. Tuhaf bir kadin mesafemi.koydum hala siz falan.derim.ailelerde tanisti.bizim o beni arar genelde her zaman mesafe olmali.diye dusunuyorum.

Valla kv adayimi 3 yildir taniyorum. Tuhaf bir kadin mesafemi.koydum hala siz falan.derim.ailelerde tanisti.bizim o beni arar genelde her zaman mesafe olmali.diye dusunuyorum.
Sîz kaç yaısndasınız ? Yani yakın sıcak geliyor bana burdada okuduklarım kafamı karıstırdı acıkcası :) simdi iyi olup ilerde değişirsee diye :)

Sîz kaç yaısndasınız ? Yani yakın sıcak geliyor bana burdada okuduklarım kafamı karıstırdı acıkcası :) simdi iyi olup ilerde değişirsee diye :)

Canim 20 yasindayim daha evlilik icin cok uzun yillar var bizim :) Ama tabi is ciddiye binince illa degisimler olur mesela tanismaya geldiklerinde kadin beni baya suzmustu :) ilk defa alici gozuyle bakti sanirim.

Arkadaşlar mrb.. Hep takip ediyordum yeni üye oldum sizlere bişey sormak istiyorum. Bu yıl ünv son sınıfım gurbette okuyorum. Okudugum sehirli biriyle bi ilişkim var bu ay 1 yıl oldu. Aramızda yüzük taktık,ailesi biliyor benim ailem biliyor vs. Evlenmeyi düşünüyoruz ailesiyle tanıstım babası beni cok sevmiş,annesiyle sürekli görüşüyruz beni evine çağırıyor oturuyoruz falan. Sice kv ilerdede böyle devam edermi? Yani ben buralı degilim evlenirsek burada kalıcam ailem olmıcak bu sıcaklıgı verirmi yoksa değişirmi ? :/
benim kayınvalidem tanıdığım gibi kaldı değişmedi canım. aranızda bir sorun girmedikten sonra niye değişsin ki. biraz araştır istersen nasıl birisi olduğunu.

Kişiliği oturmuş,aklı başında normal bir insansa değişmez, baştaki izlenim önemli bence. Ama çok muhabbet tez ayrılık olayı da doğru, fazla gidip gelirsen evlendikten sonra da aynısını bekler,siz gitmezseniz aranıza soğukluk girer

Peki sizce nasıl davranmalıyım? Mesafelimi oluyum sürekli aramayım falan yani saddce cuma mesaj atıyım yada böylemi devam ediyim. Suan ailemden uzaktayım bide evlenince değişirse üzülürüm :KK43:
Düşünceniz çok ilginç,sanki sadece kayınvalideyle ilgili nabız yokluyorsunuz. Evlenince kocam değişir mi, ailemden uzak olacağım,beni mutsuz eder mi,pişman olur muyum diye düşünseniz neyse de sanki kayınvalideyle evleneceksiniz

Arada mesaj atıyorm sizi özledim vs diye. O da yemeklere cagırıyor beni öğlenleri oturuyoruz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirrmi yani? :/ :)

Getirir. Bugün olmazsa yarın olur. Daha şimdiden nişanlı değilsiniz evli değilsiniz bu kadar içli dışlı olursanız, yarın daha fazlasını beklerler. Şimdi sevdiğin insanın annesiyle oturup kalkmak hoşuna gidebilir, eviniz ayrı barkınız ayrı kapıyı çekip çıkınca herşey orada kalıyor ama bir yüzük takılsın nişan olsun işin içine aileler girsin yapılacak edilecekler girsin esas o zaman insanların yüzü ortaya çıkıyor.

Back
X