Zaman gösterir valla bunu. Ben kayın validemi ilk gördüğümde gıcık kapmıştım. Sonra çok sevdim. O da iş ciddiye binince terse dönebilir deeee, dönmeyebilir de :SArkadaşlar mrb.. Hep takip ediyordum yeni üye oldum sizlere bişey sormak istiyorum. Bu yıl ünv son sınıfım gurbette okuyorum. Okudugum sehirli biriyle bi ilişkim var bu ay 1 yıl oldu. Aramızda yüzük taktık,ailesi biliyor benim ailem biliyor vs. Evlenmeyi düşünüyoruz ailesiyle tanıstım babası beni cok sevmiş,annesiyle sürekli görüşüyruz beni evine çağırıyor oturuyoruz falan. Sice kv ilerdede böyle devam edermi? Yani ben buralı degilim evlenirsek burada kalıcam ailem olmıcak bu sıcaklıgı verirmi yoksa değişirmi ? :/
Pekş nedenini öğreneblrmym :))Hic bir kv senin annen gibi olmaz.. yasin daha kucuk biraz daha zaman taniyin derim... birde gurbet cok zor hic kimse gozuktugu gibi degildir birde sana abla tavsiyesi cok fazla gidip gelme... ilerisi senin hizmetin gidip gelmen icin iyi olmaz...
. Selaaam mesajlarimiz hep ard arda denk geldi benimi takip ediyosunAranızda kücük bir tartısma olsun değişirler,yani genelde böyledir bu.Annem hep der iş ciddiye binmeden tanışmayın bile diye.Haklı.Tabii hep iyi olanlarda var Allah iyisini karşınıza cıkarmıştır insallah :)
yok son konulara takılayım bir dedim denk gelmiş işte. Selaaam mesajlarimiz hep ard arda denk geldi benimi takip ediyosun
Aynen aranizda yuzuk takman cokta onemli degil henuz aileker tanismamis ne guzel biliyorlar ama fazla samimi olma simdiden ilerleyen zamanda ne olur bilemessin zaten formda biraz gezersen anlarsin canim hakkinda hayirlisiArada mesaj atıyorm sizi özledim vs diye. O da yemeklere cagırıyor beni öğlenleri oturuyoruz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirrmi yani? :/ :)
Peki tesekkür ederim. :)Aynen aranizda yuzuk takman cokta onemli degil henuz aileker tanismamis ne guzel biliyorlar ama fazla samimi olma simdiden ilerleyen zamanda ne olur bilemessin zaten formda biraz gezersen anlarsin canim hakkinda hayirlisi
Siz evlimisiniz? Ya da basınızdan böyle bir olay geçtimi acaba :)Ben bir çoğu gibi değişeceğini düşünüyorum.
Ama umarım değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?