- 26 Ağustos 2020
- 391
- 179
- 18
- Konu Sahibi sunshineee3
Herkese merhaba
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Ben bu kadından nefret ediyorum.
Telefonum çaldığında açmamak için 50 tane bahane üretiyorum.
Gitmek istemiyorum gelsin istemiyorum.
ayda yılda bir eşimle konusurken dahil oluyorum konusmalarına.
Ondada 2 saat tutuyor. Abartısız görüntülü 2 saat konusuyor.
biz evleneli daha 2 ay olmadı. Hoş bu kadın nişanlılıktada aynıydı.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Allahtan yasak varda haftasonu vs gitmek zorunda kalmıyorum.
ciddi nefretlik derecesindeyim. Napayım ben bu kadına
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Ben bu kadından nefret ediyorum.
Telefonum çaldığında açmamak için 50 tane bahane üretiyorum.
Gitmek istemiyorum gelsin istemiyorum.
ayda yılda bir eşimle konusurken dahil oluyorum konusmalarına.
Ondada 2 saat tutuyor. Abartısız görüntülü 2 saat konusuyor.
biz evleneli daha 2 ay olmadı. Hoş bu kadın nişanlılıktada aynıydı.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Allahtan yasak varda haftasonu vs gitmek zorunda kalmıyorum.
ciddi nefretlik derecesindeyim. Napayım ben bu kadına