• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayımın evindeki sürpriz değişim!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
$IMG_5025.webp$IMG_5026.webp$banyo.webp$IMG_5033.webp$IMG_5031.webp$IMG_4959.webp

daha öğrenci benim sevgilim. hazıranda okulu bitiyor ve biz artık resmi bişiler düşünmek istiyoruz ancak bir sorunumuz var o da kayın valide adayımın fazla göreneksiz oluşu:S düzen tertip olmadığı gibi cimrilikte de üzerine yok. e haliyle haftada 4 defa mutfak doalbı silen bir annenın kızı olarak aileleri tanıştırmadan önce onun evine biraz çeki duzen verilmesi gerektiğini oğluna gözel bir dille anlattım. ve benim öğrenci sevgilim burslarından arttırdığı parayla annelerinin köyde oluşunu fırsat bilerek banyo ve mutfak ta ciddi değişimler yaptı:) bende ona düzen ve dizayn konusunda yardım ettim ve bakın öncesi ve sonrası neler olmuş

fotoları ekleyebilmeyi başarmışımdır umarım

Son düzenleme:
guzel olmus canım...arkadasa katılıyorum kayınvalıde baya pasaklıymıs ama olsun senden ogrenır bıseyler bnmkıde pasaklı mı acaba :44:

ooooooooooowwwwww super olmus duzenli insanin halide elinin degdigi yerde belli oluyor masallah kayincaliden gorunce ne ne dedi sasirdimi?

cnm mutfak duvarları kağıt mı?çok şık görünüyor.ben ne kadar kızıyorum estetik olmayanlara.çok iyi yapmışsın cnm.ama anlarlar umarımm.

valla insanlara belli olmaz kızadabilirler habersiz değişikliklere ellerinize sağlık fıstık olmuş ama ssavaş boyalarını sürmekte fayda var:27:

çok güzel emeğiniz var güzel birşey ama şahsen kendi evime gelin "adayım" böle bişe yapsa kızardım. benim evim sonuçta herşeyin bi anısı var pasaklıysam da pasaklıyım. sizin evinize karışsa ne kadar hoş olurdu acaba ? yanlış anlamayın sadece fikrimi söledim.

Çok güzel olmuş.

Kayınvalideniz henüz görmedi sanırım. Emri vaki bir davranış olmuş bence. Bu sebepten dolayı siz bence hiç haberiniz yokmuş gibi durun. Herşeyi oğlunun yaptığını düşünsün. Yoksa ilerde sorunlar yaşayabilirsiniz.

mutfagin eski halini gorunce urktum resmen,cok kotu gercekten de,yeni hali bayagi bir guzel,iyi yapmissiniz ellerinize saglik:)

çok güzel bir ev olmuş gerçekten, sevgiliniz bu masrafın altından nasıl kalktı bravo gerçekten :)

herkese teşekkürler

henuz gelmediler memleketten ama fotoraflarını yolladı erkek arkadaşım kayınvalide adayım çok sevinmiş ama peder caz yapmış onu neden attın bunu neden kırdın onlar daha iyi durumdaydı kullanılırdı diye:)

olayın içinde benim olduğumu bilmiyorlar onlar herşeyi oğulları yaptı sanıyorlar komşulardan düzenlemeye geldiğimi gören bir kaç tane var ama son aşamada olduğu için ben olayın çok içinde görünmüyorum yani:)

harcamalarımızı en minimum düzeyde tutmaya gayret ettik 5 ay taksit ödeyecek sadece 300 lira kadar o kadar da olsun tabi evi baştan yarattık:)

düzeni çok severim bende, herşeyin bir yeri olmalı temiz derli toplu baktığında için açılmalı, kayın validem hep neden böylesin diye oğlu isyan ettiğinde milletin parası var güzel eşyaları var benım yok bu kadar oluyo diye savunmaya geçerdi şimdi onun elinden bu bahaneyi aldık tek dileğimiz bu emeklerimize saygı duyup bundan sonra korusun yine eski beter haline çevirmesin...

cnm mutfak duvarları kağıt mı?çok şık görünüyor.ben ne kadar kızıyorum estetik olmayanlara.çok iyi yapmışsın cnm.ama anlarlar umarımm.

evet canım duvar kağıdı mutfaklar için özel kağıt bu halley markası fiyatı da gayet uygun ve gerçekten çok şık duruyor bende ezelden beri beğenirdim bu kağıdı:)

evin dekorunda tek duvarda yada bir kolonda felan kullanılabilir kırmızı tuğla desenleri felan da var

Back
X