- 17 Aralık 2016
- 50
- 17
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hayalpessimist
-
Merhaba dostlar.kısmetse bu yaz evlenicem.6 yıllik bir iliskim var.sevgilimle iliskimiz cok sukur iyi hicbir problem yasamadik yasamiyoruz.ailesi de cok iyi insanlar.ben doktorum esim ise ozel sektorde calisiyor.kendisi yeni ise girdi ve maasi 2 bin lira.ben uzmanlik okuyorum benim maasim 6 bin civarı.biz bu farki sorun etmedik evet gundeme geldi ama aştık bu durumu.fakat gecen gun sevgilimin annesi benimle konustu bu durumun sorun yaratmayacagindan emin olun uzulmeyin sonra dedi.bana sen ondan cok kazaniyorsun erkekler boyle seyleri sevmez dedi.ama bence bu konuyu benimle degil de onunla konusmasi hani sorun cikarma oglum demesi gerekmez mi?kafam karisti.cok da iyi kadin hani allah icin birsey de diyemem.
Napayim evlenmeyeyim mi hic sorunumuz yokkenSiz sorun etmeseniz de ileride kendisi sorun eder ve kendini başka şekillerde gösterir bu sorun etme. Size kendini farklı şeylerle ispatlamaya çalışır maalesef. Hatta böyle erkeklerin çoğu aldatmayı ya da şiddeti tercih ediyor, sırf kadın üstünde -sözde- üstünlük kurmak için.
Ama bunu demeye hakki yok yani ben hic paramla ustunluk kuran biri degilim ama mantiken bana ucrwtsiz izne cikma diyemez ben o zamana kadar parami kazanmışim birikim bile yapmis olabilirimBenim diyeceğim mesafe koy uzak dur.Şimdi bunu der iki gün sonra napıyorsunuz para biriktirin der.Sadece bu konuda değil her konuda mesafe yanlısıyım.
Sonradan öğrendim mesafenin güzelliğini.sonra gelip ücretsiz izne ayrılma ben çocuğa bakarım vs sinir bozuyorlar.Geç koydum ama ben de koydum mesafemi rahatım.
Ama bunu demeye hakki yok yani ben hic paramla ustunluk kuran biri degilim ama mantiken bana ucrwtsiz izne cikma diyemez ben o zamana kadar parami kazanmışim birikim bile yapmis olabilirim
SagollTabi ki yok.Ama baştan mesafe koymayınca insanlar kendilerinde her hakkı buluyor ne yazık ki.Bi yerde durmak gerektiğini bazı insan kendiliğinden biliyor bazısına öğretiliyor mecburen.
Bende böyle oldu.Çünkü ben ideal gelindim,sessiz,çalışan,oğullarına maddi destek,uyumlu vs.Kv başladı sonra bence baban çok yıprandı emekli olsun-ona neyse-,sen çalış öyle yap böyle yap.Daha çok ama konu ben değilim :) Ben çok mutluyum,oğlunu seviyorum annesini de mesafeli idare ediyorum.
Umarım sen de çok mutlu olursun.
canim ogluslara kiyilirmi hic gururu incinir diye soylememistir ogluna bende neler yasadim biliyorum..Merhaba dostlar.kısmetse bu yaz evlenicem.6 yıllik bir iliskim var.sevgilimle iliskimiz cok sukur iyi hicbir problem yasamadik yasamiyoruz.ailesi de cok iyi insanlar.ben doktorum esim ise ozel sektorde calisiyor.kendisi yeni ise girdi ve maasi 2 bin lira.ben uzmanlik okuyorum benim maasim 6 bin civarı.biz bu farki sorun etmedik evet gundeme geldi ama aştık bu durumu.fakat gecen gun sevgilimin annesi benimle konustu bu durumun sorun yaratmayacagindan emin olun uzulmeyin sonra dedi.bana sen ondan cok kazaniyorsun erkekler boyle seyleri sevmez dedi.ama bence bu konuyu benimle degil de onunla konusmasi hani sorun cikarma oglum demesi gerekmez mi?kafam karisti.cok da iyi kadin hani allah icin birsey de diyemem.
Bana sanki bir anne olarak erkeklerin genel sıkıntısından bahsetmiş gibi. Belki de eşin evde annesine dert yandı ben nasıl yeticem eşimin isteklerine diye kaygılandı , kadın da sen bi konuş demeye getirdi. Bende o kadar farklı değil ama iş hayatına daha erken başladığım için aynı durum vardı yoksa mesleğimiz aynı. İşsiz kaldı bir dönem dışarı çıkmak istediğimde arkadaşlarımızla çıkıp hesabı ikimiz için ben verdiğimde bozuluyordu ama bunu şimdi söylediğimde iilk zamanlardı birbirimizi daha yeni tanıyorduk benden uzaklaşacağını düşündüğüm için kafama takıyordum diyor. Sizin 6 yıllıkmış ilişkinizin ama evlilik bunu eşinizle netleştirin durumu evlenince para muhabbeti olursa e bunları konuşmuştuk deme hakkın olsun.Merhaba dostlar.kısmetse bu yaz evlenicem.6 yıllik bir iliskim var.sevgilimle iliskimiz cok sukur iyi hicbir problem yasamadik yasamiyoruz.ailesi de cok iyi insanlar.ben doktorum esim ise ozel sektorde calisiyor.kendisi yeni ise girdi ve maasi 2 bin lira.ben uzmanlik okuyorum benim maasim 6 bin civarı.biz bu farki sorun etmedik evet gundeme geldi ama aştık bu durumu.fakat gecen gun sevgilimin annesi benimle konustu bu durumun sorun yaratmayacagindan emin olun uzulmeyin sonra dedi.bana sen ondan cok kazaniyorsun erkekler boyle seyleri sevmez dedi.ama bence bu konuyu benimle degil de onunla konusmasi hani sorun cikarma oglum demesi gerekmez mi?kafam karisti.cok da iyi kadin hani allah icin birsey de diyemem.
Cok sagol cevabin icinBana sanki bir anne olarak erkeklerin genel sıkıntısından bahsetmiş gibi. Belki de eşin evde annesine dert yandı ben nasıl yeticem eşimin isteklerine diye kaygılandı , kadın da sen bi konuş demeye getirdi. Bende o kadar farklı değil ama iş hayatına daha erken başladığım için aynı durum vardı yoksa mesleğimiz aynı. İşsiz kaldı bir dönem dışarı çıkmak istediğimde arkadaşlarımızla çıkıp hesabı ikimiz için ben verdiğimde bozuluyordu ama bunu şimdi söylediğimde iilk zamanlardı birbirimizi daha yeni tanıyorduk benden uzaklaşacağını düşündüğüm için kafama takıyordum diyor. Sizin 6 yıllıkmış ilişkinizin ama evlilik bunu eşinizle netleştirin durumu evlenince para muhabbeti olursa e bunları konuşmuştuk deme hakkın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?