Kayınvalide adayım tehlikeli mi?

Benim oğlum büyüyüp bende kaynana olunca böyle olacak sanırım
Burada birçok konuda olduğu gibi her şeyi fazla abarttığınızı düşünyorum...

benım kv de bana habıre eskı konustuklarını anlatıyordu ben de benı su ıstedı bu ıstedı falan fılan anlatınca sustu daha anlatmıo dişliysen basedersın cnm kolay gelsın

Benim oğlum büyüyüp bende kaynana olunca böyle olacak sanırım
Burada birçok konuda olduğu gibi her şeyi fazla abarttığınızı düşünyorum...

İnşallah öyle olmazsınız. Trafikte herkes oğluma bakıyor da nedir. Abarttığını düşünmüyorum. Oğul sevgisini! abartan sevgilisinin eşi. Gerçi sevgi denemez buna. İnsan çocuğunun mutlu olmasını istemez mi. Diğer oğluna yaptığı hele. Yazık...

Canım benim KV de pek istememiş beni farklı kültürdeniz eşimle.
Hatta beimle olduğunu bildikleri halde yazlıktan bir kızı demişler eşime.(Eltim söylemişti )
Üzerinden 5-6 sene geçmişti ki;
Doğumda kv gelmişti.Ordan burdan konuşurken komşularına laf geldi.
Bende hani şu eşime istediğiniz bayan mı dedim.
Surat ifadesi aynen şu
Akrep burcuyum unutmam anacımmm
Size gelince dikkatli olmakta yarar var.Sonuçta zamanında abisi ile sevgilisini ayıran bir potansiyele sahip.Hoş abisi de evlenmek istemiş demekki.

zaten erkek arkadaşınızla arası süper değilmiş neyse ki. şu an yaptığınız gibi mesafeli görüşün olsun bitsin.

biraz tehlikeli birine benziyor. söylediği sözler çok kırıcı ve gereksiz. daha bekleyecek miyiz yani bekleyeceksek söyle ben başkasını bulurum ona.

takmayın kafanıza. küçük çocukmuş bir de ailede. anneler oğullarına kocaları gibi davranıyorlar. paylaşamıyorlar. gelinler kuma olacakmış gibi. evlendikten sonra kabullene de bilir, kabullenmeye de bilir. ama siz tavrınızı koruyun yoksa üzülürsünüz

Kıskanç kayınvalide ve görümce ahahaahahaha Çocuklarının kendileri seçtiği gelinlere katlanamıyor. Seviyorlarya
Bebişim konuşmalarına bakılırsa gayet aklı başında bir bayana benziyorsun. Onlar zaten çok yakın değillermiş, eşin ilerleyen dönemlerde senden taraf olacaksa çok sorun etme boşver, sen de espiri ile karışık yapıştır cevabını

Bence de espiriyle karışık cevap vermek en doğrusu. İçinde de kalmaz hem.

damat zararsız kııızzzz napsın baksana saf saf anlatıyo

saf saf böyle herşeyi anlatmaya devam ederse nişanlısını onlara karşı doldurur ama. ben kendimden biliyorum. hiç bilmemem gereken şeyleri bilip de kaç senedir unutamadıklarım var. bazı şeylerin insanların arasında kalması lazım. tabiki kızın hakkında birşey söylememeleri gerekiyor ama kim dedikodu yapmıyor ki. fırsat verirsen erkek annesi gelinin tepesine çıkar. nişanlısı sustursun onları konuşturmasın o zmn

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık, süper yorumlar da var beni güldürdünüz hanımlar

Dediğiniz gibi erkek annesi, çok takılacak bir yanı yok. Yaşına hürmeten sustum, ablası da umrumda değil zaten ateş olsa üstüne su dökerim, kendime biraz "seni ezeni sen parçala" stratejisi ile eğitim verdim bu yaşıma kadar. Üzülmeye değmez, takmaya değmez. Benimki de bazı hareketlerini görüp de hala anneci & ablacı olursa ben de iplerimi koparırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…