Kayınvalide adayım tehlikeli mi?

Bebeğim geçmiş olsun siz coktaaaaannn yüz göz olmuşsunuz da kaşa doğru ilerliyorsunuz :KK51:

Kendi aileniz kendi anneniz gibi olmuyor. Bizde 9 yillik sevgiliydik arada bir annesiyle konusurduk giderdim. Ama araya resmiyet girince degisiyorlar. Nikahimiz kiyildi 2 ay sonra dugunumuz var nisanlim evde bana sarilsa opse kadin bir garip oluyor sinirleniyor nisanlimda durumun farkinda o da onu sinirlendirmek icin yapiyor.

Askere gidecek demissin bende asker yolu bekledim hemde uzun donem. Askerdeyken annesiyle daha cok konusuyorduk birbirimize haber veriyorduk. Askerde cok baska sorunlariniz olacak. Belkide kadin dunya gozuyle oglunun murvetini gormek istiyordur gorumceyi de salla gitsin bosver

Kendi aileniz kendi anneniz gibi olmuyor. Bizde 9 yillik sevgiliydik arada bir annesiyle konusurduk giderdim. Ama araya resmiyet girince degisiyorlar. Nikahimiz kiyildi 2 ay sonra dugunumuz var nisanlim evde bana sarilsa opse kadin bir garip oluyor sinirleniyor nisanlimda durumun farkinda o da onu sinirlendirmek icin yapiyor.

Askere gidecek demissin bende asker yolu bekledim hemde uzun donem. Askerdeyken annesiyle daha cok konusuyorduk birbirimize haber veriyorduk. Askerde cok baska sorunlariniz olacak. Belkide kadin dunya gozuyle oglunun murvetini gormek istiyordur gorumceyi de salla gitsin bosver

Bizimde uzun dönem 12 ay canım, 2 senelik mezun diye. Askerde erkek arkadaşım da annesini arayayım istiyor ama fazla da içimden gelmiyor açıkcası... Böyle hareketler gördüğüm için.

Bizimde uzun dönem 12 ay canım, 2 senelik mezun diye. Askerde erkek arkadaşım da annesini arayayım istiyor ama fazla da içimden gelmiyor açıkcası... Böyle hareketler gördüğüm için.

Allah yardimcin olsun canim askerlik zor :KK43: o zamanlar sevgilime ulasamayinca annesini ariyordum seni aradi mi konustunuz mu diye mecbur ariyorsun konusuyorsun annesiyle. Soguk davrandigini bilmesin sevgilin sen ilimli ol erkek analari cok farkli oluyor

Allah yardimcin olsun canim askerlik zor :KK43: o zamanlar sevgilime ulasamayinca annesini ariyordum seni aradi mi konustunuz mu diye mecbur ariyorsun konusuyorsun annesiyle. Soguk davrandigini bilmesin sevgilin sen ilimli ol erkek analari cok farkli oluyor

Çoooook sağol canım, âmin. Evet haklısın ama ben anne olsam oğlumun sevdiği kızı ben de severdim.

Çoooook sağol canım, âmin. Evet haklısın ama ben anne olsam oğlumun sevdiği kızı ben de severdim.

Evet bende senin gibi dusunuyorum o mutluysa ben daha mutlu olurum kizi daha cok severim ama aradaki yas farki mi bilmiyorum oyle olmuyor. Annesi bizi cok kiskaniyor artik evlendik resmen evimiz hazir bir dugunumuz olacak. Mesela arabayla bi yere gittigimizde onlarla babasi annesi ben sevgilim baba arabayi kullaniyorsa sevgilim arkaya geciyor benle oturmaya hemen annesi oglum sen orda sıkısırsn diyor. Arabanin arkasi kocaman sevgilimde dev degil düşün yani ne yapabiliriz arabada kadin :KK70: bunu birksc kez yapti her seferinde sevgilim geldi yanima oturdu kizdi annesine ama anlamiyorlar iste. Ben hic fikir almiyorum sormuyorum normal siradan konusup geciyorum sen sevgilinle iyi ol anasi danasi yalan

Evet bende senin gibi dusunuyorum o mutluysa ben daha mutlu olurum kizi daha cok severim ama aradaki yas farki mi bilmiyorum oyle olmuyor. Annesi bizi cok kiskaniyor artik evlendik resmen evimiz hazir bir dugunumuz olacak. Mesela arabayla bi yere gittigimizde onlarla babasi annesi ben sevgilim baba arabayi kullaniyorsa sevgilim arkaya geciyor benle oturmaya hemen annesi oglum sen orda sıkısırsn diyor. Arabanin arkasi kocaman sevgilimde dev degil düşün yani ne yapabiliriz arabada kadin :KK70: bunu birksc kez yapti her seferinde sevgilim geldi yanima oturdu kizdi annesine ama anlamiyorlar iste. Ben hic fikir almiyorum sormuyorum normal siradan konusup geciyorum sen sevgilinle iyi ol anasi danasi yalan

:KK35: Vallahi yapabilecekleri şimdiden korkuttu. Sizinkide tipik bir kayınvalideymiş. Sanki oğullarını bir yere kaçıracağız ya ben anlamıyorum herkeste böyle bir model.

Bu arada abiyi tam anlamadim..
Ayirmis mi sevgilisinden, baskasiyla mi evlendirmis..
Yada abi sevdigini de alip yurtdisina mi kacmis?
Kadin bunu gercekten yaptiysa,
size karsi davranislarinda bi tuhaflik olmasi sart degil tehlikeli kategorisine girmek icin..

Bu arada abiyi tam anlamadim..
Ayirmis mi sevgilisinden, baskasiyla mi evlendirmis..
Yada abi sevdigini de alip yurtdisina mi kacmis?
Kadin bunu gercekten yaptiysa,
size karsi davranislarinda bi tuhaflik olmasi sart degil tehlikeli kategorisine girmek icin..

Abisine kendi elleriyle kız bulup evlendirmiş. Yurtdışına gitme sebebi abisinin orda daha iyi şartlarda iş bulması. Haklısınız, tam ayırma sebebini bilmiyorum ama sanırım çok tartışıyorlar diye.

Benim kaynana adayimda yaptigim keke hazir demisti. Evde yaptim 1 dilimde sevgilim arabada yemek icin aldi onunda fotografini annesine yollamis. O ogrenci kek pasta yapamaz o yemek yapmayi ne bilsin gibi cumleler kuruyordu. Sonra bir gun sinirlendim ben sevgilime ara anneni sor niye benim yaptigim hicbir seye inanmiyor hep o yapmamistir diyor yalanmi soylicem dedim.
Aradi oda annesini sen niye S.yı hic takdir etmiyosun marifetli olduguna inanmiyosun falan tarzinda bir suru sey soyledi. O gun bu gundur bi lafini duymadim. Kayinvalidem iyidir ama bana bi zarari yok. Sizinkide bana zararsiz geldi yani cok korkmaniza gerek yok.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Direk konuya giriyorum biraz kafam karışık. Uzun olduysa kusuruma bakmayın.

Erkek arkadaşımın annesi çok tuhaf bir kadın. Yüz göz kesinlikle olmadım, 3 sene oldu yüz yüze hala gelmedim bilerek sadece telefonda konuştuk o da genelde özel günlerde (bayram, doğum günü, kandil, yılbaşı) gerçekleşiyor. Erkek arkadaşım annesinden biraz uzak büyümüş birisi. 2 ablası 1 abisi var 4 kardeşler. Abisi zaten yurtdışında yaşıyor onunla alakası fazla yok. Annesinin hayatı torunlarına bakmakla geçiyor yani kendi evine genelde haftada 1 gidiyor. Erkek arkadaşım babası ile yalnız yaşıyor bu durumda babasına daha düşkün. Ben de efendiliğinden dolayı babasını daha benimsedim arada evimde kek-börek yaparsam 1 tane de onlar için yaparım. Neyse uzatmayayım, bugün sevgilimin annesi beni aradı yine hal hatır sormak içindir dedim. Ben okuyorum şu an üniversite 3.sınıfa geçtim yani evlilik fikrine şu an uzak olduğumu düşünüyorum. Erkek arkadaşım 24 yaşında önümüzdeki ay askere gidecek. Sanırım oğlunun yaşı artmadan evlendirmek istiyor. Bunları belirtmemin sebebi kadının telefonda bana 'daha okuyacak mısın ya, daha bekleyecek miyiz yani?' diye alay eder gibi bir soru yöneltmesi. Ne diyeceğimi bilemedim o an. 'Beklemeyin benim için sorun değil' demek ağzımın içine geldi geldi sustum ama çok sinirlendim ve bir bahaneyle telefonu kapattım. Sizce haksız mıyım? Bu ilk de değil, bir keresinde de 'trafikteyken bazı kızlar hep x oğluma bakıyor' diye övgü mü desem çirkeflik mi desem saçma sapan bir söz söyledi yine. Ben de o an güldüm geçtim yaşça büyüğüm olduğu için ve oğlu bir Hint kumaşı olmadığı için. Yoksa söylenecek milyon tane söz buldum buldum ama yuttum. Annelerin kırılmasına karşıyım. Bir de bu yaptığım kekler için bu sevgili kayınvalide adayım 'kesin hazır alıyordur' gibi şeyler söylemiş erkek arkadaşıma ve babasına hatta bayağı bir diretmiş. Erkek arkadaşım da yavrum iltifat sanıyor gelip bana söyledi, bana hiç iltifat gelmedi yahu ben neden hazır alayım? Hazır aldığım şeyi neden yaptım diyeyim? Anlamıyorum bu tavırlarını. Büyük oğlunu evlendirirken de görücü usulü olsun diye tutturup senelik sevgilisiyle arasını bozan bir kadın olduğunu da (sevgilisi varken kızla tanıştırıyor) erkek arkadaşıma 'abin neden yurtdışında yaşıyor?' diye sorduğumda öğrendim. Annem baş göz etti dedi. O anda çok takmadım çünkü beni ilgilendirmez-di ilişkinin ilk başlarıydı o zamanlar ailelerden konuşurken anlattı. Bir de ablasının yaptığı hareketler var onlara da geleyim en basitinden kardeşi benimle gezdiği zamanlarda check-in (sosyal ağ üzerinden nerde olduğunu belirtme) yaptığında ablası hanım beğenmiyor ama benim dışımda bensiz nereye gittiyse beğeniyor. Bunda da kasıt görüyorum... Sizce bu görümce hanım ile anneciği beni beğenmiyor mu acaba?
hem de nasıl sorun.şimdi böyleyse ilerisini düşünemiyorum

X