- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
ah canim benim bunlar birsey mi
bende senin kayinvalide adayi iyi kategorisine giriyor bana gore
Hemde tehlikelinin önde gideni...Üstelik daha sevgiliyken böyleyse sonrasını düşünemiyorum.
evet o'da varBu daha resmiyet yokken böyle ama
Kesinlikle potansiyel kaynana ve görümce ile karşı karşıyasınız.
Çok otoriter bir kadına benziyor. Baksanıza oğlunu bile sevgilisinden ayırıp başkasıyla evlendirmiş. Keki kesin hazır alıyordur demiş. Bu ne fesatlık? Önemli olan düşünmüş yapmış yani.
Canim "erkek anası" diye bi kavram var. oğulları gökten zembille iniyor. Bir çok kadın böyle. Benm annem bana başka,abime başka davranir . Ogluşu bitanedir bitaneeee
hayatına bir kız girdimi potansiyel tehlike oluyo bu tip kadınlar için. Hemen bi laf sokmalar,ignelemeler... senin kaynanada o tayfadan
Hiç saygısızlık yapmadım yüz göz de olmadım canım nasıl deniyor ki böyleKadın belkide seni deniyordur
Ooo kaynanaların denemesi bitmez canım... Sen yine de fazla takma yüz göz olma yine mesafeni koruHiç saygısızlık yapmadım yüz göz de olmadım canım nasıl deniyor ki böyle
Annesini anladım kaynanalık ruhunda var da ablasının davranışı tuhaf cidden. Kaç yaşında ablası? Tuhaflar gerçekten. Bizim ülkemizdeki erkek annelerinin çoğunun desteğe ihtiyacı var.