Kayınvalide adayı için parfüm tavsiyesi??

asifnothinghappens

as if nothing happens...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
407
14
68
Kızlar erkek arkadaşımın annesine bir parfüm hediye etmek istiyorum. Kendisi ağır kokular kullanamıyor, başağrısı yapıyor hemen. Kullandığı parfümler, lacoste femme, hugo boss femme, jadore, celine dion'un bir iki parfümü. Şu anda davidoff cool water kullanıyor ama benim kullandığım euphoria ve burberry classic'e de bayılıyor. Meyveli parfümler seviyor kısaca.

Meyveli ya da çiçekli ama bir parça da kadınsı parfümler düşünüyorum. benim aklımda d&g the one ve armani code femme var. Ama sizden de tavsiye istiyorum kızlar. Yardım edin??

DKNY Be Delicious Fresh Blossom ben bunu bir ara kullandım güzel parfüm ya :) Ama parfüm konusunda pek fikir almanı tavsiye etmiyorum. Hem aklın karışır hemde herkesin zevki birbiriyle tutmuyor :) Sen bildiğinden şaşma.

müstakbel kayınvaliden çiçeksi,hafif,temiz kokan ama kendini belli edecek,karakteristik kokulardan hoşlanıyor..chanel allure çok hoş birseçim olur bence..versace crystal noir,bvlgari jasmin noir,bvlgari pour femme ve omnia crystalline..bu beşini de begeneceğini düşünüyorum..estee lauder pleasures da olabilir..bu arada senin kullandıgın parfümü kayınvalidene alma bu erkek arkadaşının hoşuna gitmeyebilir senin kokun sana özel kalsın..

Tavsiyelerin için teşekkür ederim:) Bunları deneyeceğim bakalım. Kendi parfümlerimden almam zaten. Ne o hoşlanır böyle birşeyden ne de ben:)

Teşekkür ederim:) Biraz da parfümerileri dolaşmayı düşünüyordum aslında. Aramaya devam edeceğim:)

canim armani code ve femme cok agir olur bence
ikiside bana basagrisi yapiyor bi zaman sonra, öyle bi sorun varsa bu kokulari alma bence
bi arkadasda söylemis, en uygunu donna karen pardfümleri bence...
elmali olana bayiliyorum, fresh hafif, kadinsi bi kokusu var, asla agir degil ama kalici yinede...
mutluluk veren tam bi yaz kokusu

Bence kesinlikle estee lauder pleasures beğenmeyen çok az çıkar. bvlgari femme ağır biraz mesela

Bu ne güzel bir baslik

Versace Noir ve Bvlgari Jasmin Noir- bence kayinvaliden icin fazla riskli, agir kokular cünki.

Lacoste femme´i kullanan birine Chanel Allure de yakisacagini düsünüyorum.

Fakat bence mis gibi cicek kokusu kadar uyan birsey yoktur Annelere.

O yüzden arkadaslarin da yazdigi gibi Estee Lauder´in PLEASURES´ini tavsiye ederim.

Yanliz bu kokunun tek bir sorunu var, ki bunu bircok yerden duydum, koku uzun bir zaman sisede kalinca bozuluyor nedense. Kendi Annem de bunu kullanir, su an cicek buketi gibi koksada, sisede durdukca günü gecmis cicekler gibi kokucagindan endise duyuyorum, bircok kullanicinin basina gelmis cünki

O yüzden sana cicek parfümlerinden Annemin bir numarasini tavsiye ediyim: Senelerdir kullanir, asla bozulmaz, gittigi heryerde yasit bayanlar COK begenirler.

Dior´dan Diorissimo. Türkce "Müge" cicegi diyorlarmis (google öyle diyor), Dior´un tüm kokulari gibi cok kalici ve inanilmas Miiisssssssss gibi cicek kokuyor, Rüya gibi..

Ama tabi kayinvalide´nin tarzi ve yasi da önemli. Bu kokuyu biraz fazla "hanimcik" bulursan, daha kadinimsi olanini da tavsiye ediyim:

Yeni cikan Roberto Cavalli, bas agritmadan kadinimsi bir koku.

Bol sans Tatlim

Nasil unutmusum,
35+ her bayana cok yakisacak bir koku da Pure Poisun´dur. Sanirim begenmegen bir hatun yoktur.

Daha yeni kokulardan olsun dersen,
hem temiz hem kadinimsi kokan yeni Eternity Aqua da basarili bir 35+ koku olmus bence. Fresh ve tiare ciceklerinden olusan bu koku siradisi geldi bana.

Ikisini de muhakkak denemelisin.

Bol sans Tatlim .

Eklentiler

• $CHRISTIAN_DIOR.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $eternity aqua.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…