- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
- Konu Sahibi asifnothinghappens
-
Kızlar erkek arkadaşımın annesine bir parfüm hediye etmek istiyorum. Kendisi ağır kokular kullanamıyor, başağrısı yapıyor hemen. Kullandığı parfümler, lacoste femme, hugo boss femme, jadore, celine dion'un bir iki parfümü. Şu anda davidoff cool water kullanıyor ama benim kullandığım euphoria ve burberry classic'e de bayılıyor. Meyveli parfümler seviyor kısaca.
Meyveli ya da çiçekli ama bir parça da kadınsı parfümler düşünüyorum. benim aklımda d&g the one ve armani code femme var. Ama sizden de tavsiye istiyorum kızlar. Yardım edin??
müstakbel kayınvaliden çiçeksi,hafif,temiz kokan ama kendini belli edecek,karakteristik kokulardan hoşlanıyor..chanel allure çok hoş birseçim olur bence..versace crystal noir,bvlgari jasmin noir,bvlgari pour femme ve omnia crystalline..bu beşini de begeneceğini düşünüyorum..estee lauder pleasures da olabilir..bu arada senin kullandıgın parfümü kayınvalidene alma bu erkek arkadaşının hoşuna gitmeyebilir senin kokun sana özel kalsın..
DKNY Be Delicious Fresh Blossom ben bunu bir ara kullandım güzel parfüm ya :) Ama parfüm konusunda pek fikir almanı tavsiye etmiyorum. Hem aklın karışır hemde herkesin zevki birbiriyle tutmuyor :) Sen bildiğinden şaşma.
canim armani code ve femme cok agir olur bence
ikiside bana basagrisi yapiyor bi zaman sonra, öyle bi sorun varsa bu kokulari alma bence
bi arkadasda söylemis, en uygunu donna karen pardfümleri bence...
elmali olana bayiliyorum, fresh hafif, kadinsi bi kokusu var, asla agir degil ama kalici yinede...
mutluluk veren tam bi yaz kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?