Kayınvaledi adayı sorunsalı

Yamiko

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
101
20
13
37
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Hiç arkadaşım yok öneriye ihtiyacım var.Sevgilimin annesiyle 2 kez onlarda görüştüm. Çekingen olduğum için ve aynı mezhepte olmadığımız için bayramda aramadım. Sonra kırıldığını söylemiş. Aradığımda beni 15 dakika telefonda azarladı. Dedim ki her lafın başımla beraber senin için ne yapıyım dedim kahvaltıya götüriyim mi dedim yok çok şükür herşeyim var benim diye iğneleyici laf soktu. Sonra oğluna ben çocukmuyum beni böyle mi kandırmaya çalışıyor demiş. Ne yapıcağımı bilemiyorum sevgilim arayı sıcak tutun diyor ama ben bu kadına nasıl yanaşıcam? Nasıl arıycam bir daha? Yardımm

• Kesinlikle mesafeni koru. Sevgiline söyle böyle yapması beni kırdi diye. Ben bidaha yanasmaya cekinirim falan de. O annesine gereken ayarı verir.

• Kesinlikle mesafeni koru. Sevgiline söyle böyle yapması beni kırdi diye. Ben bidaha yanasmaya cekinirim falan de. O annesine gereken ayarı verir.
Söyledim. Ama sevgilim yanaşırsan düzelir 2-3 kez git dedi baktın surat asıyo bidaha gitmezsin dedi ama bu durum ilişkimizi etkiliyor. Ben arnavutum arnavutluktan bir şeyler getirttim verdim onlara götürmüş sevgilim kadın demiş ki " kim var ki arnavutlukta bunları gönderdi"

Tatlım bak ipleri baştan vermiceksin. Bende başta çok yanaştım pişmanım. Basta sana verdigi görüntü neyse o insan onun disina cikmaz. Dogumgununde aradim anneler gununde aradim sevgilimi hep dinledim. Sonra ne oldu ayatladigimiz nişan tarihini keyfi degistirdi. Ogun bugun bikere bile aramadim. Hep beni soruyormus bizi sevmiyor mu diyormus. Suan degere bindim. Ustune gitseydim ne olcakti yaptigi hatayi anlamayacakti. Ayrica arada ciddi bise olmadan niye gelinleriymis gibi davranalim ki. Gerek yok. Sevgiline aynen bunu de. Benimki arkamda valla ne dersem sen en iyisini bilirsin diyor. Almisim ipleri bikere onlara papuc birakir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…