Kayınvaldesiyle sorun yaşayıp eşinin arada kalmasına üzülenler :(((

avciecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
113
99
98
ASLINDA KAYINVALDEMİ SEVMİYOR DEĞİLİM BANA ARA ARA KIRICI KONUŞMALAR YAPSADA.AMA HERŞEYE KARIŞIYOR AİLEMDEN BUNA ALIŞKIN DEĞİLİM VE ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM.BOZULDUĞUM ZAMANDA BU HEMEN YÜZÜME YANSIYOR ONU KIRMAMAK İÇİN BİŞEY DEMEDİĞİM ZAMANLAR ÇOK SİNİRLENİYORUM VE O GİDİNCE BUNU EŞİME AKTARIYORUM.HER DEFASINDA BUNU BİDAHA YAPMİCAM DİYORUM KENDİME ,AMA DAYANAMIYOR YİNE EŞİME SÖYLÜYORUM.SONRA ONUN ÜZÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE BENDE ÇOOOK ÜZÜLÜYORUM...KENDİMİ FRENLEMEK NASIL MÜMKÜN?ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİM AMA ÇOK ŞEY BİRİKTİ İÇİMDE ELİMDE OLMADAN YAPIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VARMI?:1no2:

ahhhhh canım olmazmı aynı dertten muzdaribim bende kayınvalıdeme gorumceme bişey diyemiyorum sonra eşime patlıyorum al sana evde kavga yanlış oldugunu biliorum ama heralde gucum eşime yetiyor,aşkımda bana yansıtma onlara cevabını ver ezdirme kendini diyor bennapıyım annem kardesim diyor ben bişiy yapsın demiyorumki bana sen haklısın aşkım idare et dese o yeter.klava:

Ben nişanlıyım kayınvalidem uzakta öyle karışacak bi durumları olmuyor, ama sanırım kayınvalidenin karışıp karışmaması eşlerde bitiyor eşiniz size sahip çıkıp sizi ezdirmiyorsa sorun çıkmıyor, en güzeli eşe yansıtmamak bence ,çünkü evlilikten önce anne babasını takmayan pek çok erkek için evlilikten sonra anne baba kardeş daha kıymetli oluyor eşe yansıtmamak lazım haklıyken haksız duruma düşülüyor

aynı dediğin gibi canım önce ailenin dedigini takmayan sevgilisinin etrafında fır donen adam gidiyo tam tersi bir adam geliyor.:içelim:

henüz evli olmasamda bende son zamanlarda sorunlar yaşamaya başladım...

agustosta evlenicem ve evimi boyatmışlar kendi zevklerine göre. Evi boyadıklarını bana söylüyolar ama nişanlıma sadece eski ev sahibinim boyadığını söylüyolar. pembe bi oda varmış orası yatak odası olacakmış. Çok sinirlendim ama renk vermedim hı hı deyip geçtim.Nişanlımada söylemedim. Nişanlıma bir hafta sonra kendimiz boyadık demişler. Ve benim AŞKIM evimizi tekrar boyattı...

Ben zamana bırakıyorum galiba. Gerçi benim en büyük şansım nişanlım.

aynen cnm benimde kaynanam şeker gibi bi kadınnnn çok sevorum ama arada fazla karışıyorrrrrr üzeimde hakimiyet kurmaya çalıştıgının farkındayımm yada bana öyle geliyor..sonucta kaynana adı büyük:)belki 4-4 lüktür ama benim herzman kaynana ismine karşı takıntım vardıı..
ne ezcem nede ezilcem...nslki annem babam evlendim artık bi yuvan varrrrr herşeyi sen bilirsin artık diyorlarsa kaynanamlarda aynısını yapmalıı..kalp kırmadan orta yolu bulmak iyi..

mujum benimdeeeeee evimi boyattılar kaynanamgil bizde kayınbabam dedigim dedik ..neyse evin kirli olan yerleir boyandıı falan..benim yatak odam lila renginde bende lilayı rengi hiç sevmem orada boyansın dedim boyamamışlar..şimdi kalkıppp sorun etsem büyütürümde ondan geçiştirdimm..mesela tablo takılcak duvara ben koltuktan 2 karış yukarda diyorum kayınbabam 5 karış yukarda diyorrr..son halini görmedim umarım tavana yakın asmamıştırrr:):):))
düğünüme iki hafta kaldıııı vallaaaa evlendikten sonra herşeyi istedigim gibi koycammm şuanda müdahale edemiyorum şehir dışında oldugum için:)

:) hayırlısı olsun bakalım neler olacak...

şu güne kadar tatsızlık çıkmasın aman sussam ne olur dedim.
Aynen devam edicem bakalım gelecekte ne gibi süprizler bekliyo beni.

Başlığı görünce bana yazılmış gib hissettim aynı sorun bendede var. Nasıl geçer ömür bilmiyorum. Allah yardsımcımız olsun... :çok üzgünüm:

kızlar ben 3 yıllık evlıyım ve benım yasadıklarımı rabbım kımseye yasatmasın

Bende 3 yıllık evliyim ve seninle aynı kanaatteyim. Benim yaşadıklarımıda kimseye yaşatmasın. Bigün herkes hakettiğini bulacak inşallah.

sabırla herşeyin üstesinden geliyor insan. benim yaşadıklarım da cok zordu düğün günümde kavga çıktı kayınvalidem düğünden sonra 5 ay hiç konuşmadı uzakta olmalarına ragmen çok sancılı oldu eşimle benim için ama şimdi çok iyiyiz. şimdi düşünüyorum da herşey boş keşke o kadar üzülüp ağlamasydım neredeyse sağlığım bozulacaktı. aslında bütün sorunları kendimiz yaratıyoruz. özellikle eşimize karşı dayanamayıp agzımıza geleni söylüyoruz bu da adamı bize yaklaştıracagına daha cok uzaklaştırıyor maalesef. tam tersini deneyin anlayışlı olursanız eşiniz size daha bağlı olucaktır. kesinlikle ailesini kötülemeyinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…