Kayinvaldemlerle sınava hazırlanılır mı?

Zatenn normalde de gelip kalıyormuş en azindan bu sene bir faydasi olur her türlü o eziyeti cekeceksin zaten

Bence yanlış bi hareket olmus esin keske sana sorsaydi önce..
Kv kp e sessiz olun ben ders calisiyorum diyemezsin ki.. e hep beraber otururken ya da bisey yaparken hadi ben derse gidiyorum siz takilin da diyemezsin. Esinin ailesine bagli anlayisli insanlarsa o ayri ama yine de olmaz bence..
Kendi ailen olsa hadi söylersin de esin ailesi olunca bilemedim. Gelin bizi istemiyo ilgilenmiyo diye alınma kırılma bayilma ihtimali var kv nin

Hem sana ders calistirmazlar hem de sonra biz yardim ettik derler.
Ben olsam minnet etmezdim. Kendi duzeninde devam et. Zahmet olmazsa esin biraz yardim ediversin. Ama erkeklerin tezi, isi gucu her zaman daha onemlidir tabi

Sadece kayınvalidenin gelmesini isteyin bence. Ne alaka yani hepsi size geliyor? Eşine "bizimkiler kalabalıktı diye gitmedim, sen evi kalabaliklastirdin olmaz" diyin
Kayinvaldem doğum yaptığımda bile kocasından ayrı bir gece kalamadı ki bizde şimdi sınav için kalsın.Hep beraber gelip beni annemi bebeği tiyatro gibi seyredip kendilerine kahvaltı yemek hazırlayıp kocasına kızına ye ye diye ısrar edip gitti.O yüzden şimdi de burda gelip değişiklik olsun arada bir iki yere gideriz burda gün geçiririz diye düşünüyorlar o tek gelip bizde yardım etmez.Ben de şimdi istemiyorum kafam dağılıyor

Bence hiç gelmesinler boşver. 3 hafta zorlanin bedenen zorlanırsınız ama hiç değilse kafanız bu konulara takılmaz.

Onlara sonra gelin demiştik daha rahat olursunuz diye ama benim zaten sınavım ertelendi şu an belli bir tarihi bile yok onlar da artan tedbirlerden dolayı köyden bir yere çıkmama kararı aldılar.Genis bir zamana yayıldı artık her gün az az çalışırım sorun olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…