- 27 Haziran 2016
- 352
- 247
- 18
Arkadaslar kaynpederim eşiyle ayrı yaşıyor..aynı zamanda evinde yalnız..İki görümcem var evlerimiz birbirine yakın..kayınpederim hasta oldu bikaçgün görümcemlerde kaldi şu anda da bizde kalıyor.ailede baska erkekte yok.. Henüz bizde 8 aylık evliyiz ne yapacagımı bilmiyorum nasil olcak.. ya bizde devamlı kalırsa.. Ben hiç kendime güvenemiyorum yani ben bunu kaldıramam..aynı zamanda kaynpederim her işime karışan biri yemeğime ev işime yaşlılık dolaysylamı huyumu bilmyorum ama hep bni hakir görür..kızları ufak bsy yapnca ön plana cıkarır ama bnmkileri pek önemsemez en ufak bi hatamda söylemeye hazır bekler..daha önce bnle alakası olmayan bsyleri biriktirip bana içini döktü..acıklamama ragmen bildiğini okudu aynı zamanda kızlarının yanında beni küçük düşürmesi kırıcı sözleri beni kendinden baya sogttu..şmdi böyle birinin benle devamlı kalma ihtimalini düşününce çok kötü oluyorum hatta istemiyorum..benm fikrim kendi evinde kalsın kızları ve ben sırayla evinde ihtiyaclarını görelim diye düşünüyorum..henüz devamlı kalmasna dair birsey yok ortada..evlendikten sonra evinde biçok işine kızlarından çok ben koşuyorum ama en ufak bi hatada resti cekiyor..artık sık sık evine gitmeyip mesafe koymaya karar verdim .. Haklımıym haksızmym bilmiyorum ...