• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederimin ağrılarına bir çözüm arıyoruz

bebekedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
1.507
2.037
133
Merhaba destek olan arkadaşlarım.. hepinizin fikrine ihtiyacımız var.. Kayınpederim 3. Aydan bu yana kanser tedavisi görüyor fakat kemoterapiler ve aldığı ilaçlar işe yaramamış olduğundan ilerlemiş göründü pet ct de sizden ricam agızdan aldığı ağır gelen morfin içerikli ağrıkesiciler yerine kendisine onu halsizleştirmeden kötülestirmeden ağrılarını azaltabilmek adına neler verebiliriz alternatif önerileriniz ağrı kesen merkezler vs varmıdır lûtfen bizimle paylaşın kendisini halsizleştirmeden daha dinamik nasıl keseriz ağrılarını onu böyle görmek bizi çok üzüyor denediğiniz yöntemler ağrı kestiğini söyleyen merkezler vs var internette ama güvenemiyoruz lütfen bildiklerinizi bizimle paylaşın

Çok geçmiş olsun. Aklıma hastanelerin algoloji bölümü geldi ama kanser için bir ağrı çözümleri var mıdır bilemedim. Bence özel merkez yerine devlet kurumlarına gidin. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın iyi niyet ile soruyorsunuz görüyorum ama bence yaptığınız çok yanlış şeylere sebebiyet verebilir. Kimi ilaç birine iyi gelir diğerine kötü gelir.
Doktorlara güvenmekten başka çareniz yok. Kendi kafanıza göre internette okuyacağınız bir bilgi ile herhangi bir ilaç vermeyin hastanıza :(
Allah yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum ☘️

Çok geçmiş olsun. Aklıma hastanelerin algoloji bölümü geldi ama kanser için bir ağrı çözümleri var mıdır bilemedim. Bence özel merkez yerine devlet kurumlarına gidin. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Bizde özel merkeze gitmeyi cok tercih etmiyoruz ama hali öyle kötü ki hic yerinde durmayan adam bi anda hareketsiz ağrı ceken bi adama dönüstü ne olduysa şu 6 ayda oldu bi cözûm bulsak ağrısına cünkü morfin icerikli ağrı kesicileri verince cok halsiz kalıyor bos bos yerlere bakıyor ne düsünüyorsun falan deyip kafasını dagitmaya calîsıyoruz fakat bilmiyorumki ne düsünüyorum diyo kafazı zehir gibi calışan yerinde durmayan bi adamdi böyle görmek cok kötû rabbim kimseye vermesinnn allahım kimseye cektirmesinn

Çok geçmiş olsun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın iyi niyet ile soruyorsunuz görüyorum ama bence yaptığınız çok yanlış şeylere sebebiyet verebilir. Kimi ilaç birine iyi gelir diğerine kötü gelir.
Doktorlara güvenmekten başka çareniz yok. Kendi kafanıza göre internette okuyacağınız bir bilgi ile herhangi bir ilaç vermeyin hastanıza :(
Allah yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum ☘️
Biz bi umut arıyoruz gerçekten o hareketli zehir gibi adam gitti ağrı ceken hareketsiz uyuşmuş bi adam geldi o yüzden morfin icerikli ilaclar yerine ne versek diye cözûm arıyoruz allah razı olsun dualarınız icin rabbim sizide sevdiklerinizide korusun

Back