baban ne dedi oğlunu göndermek istemeyen beyfendiye. kız evi olayı karışmış sizde biraz. nişanlının tutumu önemli bu konuda. ailesine dur demeyi bilmeli
Arkadaşım önce sen iyice ölç tart herşeyi. Bak 6 yılını vermişsin...
Ne güzel sözlünde İstanbulda iş bulmuş. Belli ki aile huzursuzluk yaratacak ileride...
Sabredersin sevdiğin için bazı şeylere göz yumarsın fakat bir noktadan sonra isyan bayraklarını çekersin.. Hemde orada tutunacak, sana destek olacak ailende yanında olmayacak...
Yerinde olsam erkek arkadaşınla konuşur düzeninizi İstanbulda kurmayı teklif ederdim.
İş imkanları yönünden de İstanbul daha iyi. Beraber çalışıp yuvanızı kurarsınız.
Karışanınız olmaz. Evliliğinizin tadını çıkartırsınız...
İnanın dış etkenlerle savaşmak çok zor...
Siz her zaman önce kendi mutluluğunuzu düşünmelisiniz.
Mutlu olmak içinde gereken zemini ayarlamak yine size düşer...
Konuşup anlaşın. Seni seviyor, seninle bir yuva kurmak istiyorsa zaten kabul etmekten başka seçeneği olmaz...
Duygucum çok güzel diyorsun da sözlüm biraz vurdumduymaz biridir.Yani ben ona burada düzenimizi kuralım diyorum tamam deyip geçiştiriyor.Ailesinden o da çok çekti biz mutluluğumuz için hep sabırla bekliyoruz zaten.Bu yollardan başka birşey arıyorum ben aslında.. Yani kayınpederimi nasıl yumuşatabiliriz? Bir baba oğlu ve gelininden ne bekler? Babası anneannemle aynı yaşta düşünün artık.. Genç olsaydı daha kolaydı ama yaşlı.. Şeker hastası ve çok sinirli biri.. Elimiz kolumuz bağlandı.İnanın çeyizlik alışverişimi bile yapamıyorum korkudan, sonu hüsranla bitecek diye.. senağlama
cnm ben anlamadım bu işi neden abisi kim olursa istemiyormuş ona ne ki sonuçta sözlüm 30 yaşında insan kendi kararlarını verebilir. bence sen çok karışma sözlün ailesiyle halletsin seni istemeselerde sözlün seni istiyor sonuçta . bence sözlün ailesiyle arasındaki problemleri hallederse kayınpederinde sana karşı böyle davranmaz.cnm bence zamana bırak senin için en hayırlısını gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?