• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpederim

Hibaby

Haya"t" ile Haya"l" arasındaki tek fark "tl"dir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
451
366
18
Merhaba hanımlar inanın sinirden kuduruyorum kayinpederim 10 gündür bizde adam ne memleketten gelirken bişey getirir ne sorar ve ayrıca biletlerni eşim alır gidiş dönüş torunları var ne onların gönlünü yapmak ister her kelimesi olumsuzluk yüklü gelir evde kukuma kuşu gibi pinekler is yapamam esimle rahat konusamm cocuklarmla yeterince ilgilenemem hem çok cimri hem itici hem evden adımını dışarı atmaz eşime soylyrm hiç mi hiç haksız bulmaz onu oysa sizlerinde böyle bi kayinpederinz olsa delirmzmsnz sinirden durum olarak aşırı derece de varlıklı aylık geliri 6000 tl eşi yok evde çocuk yok olan evli torun Torba düşünme yok biz bir maaş a bkyrz çok şükür kendimzce iyi durumdyz esimle kendi yağımzda kavrulalm deriz hep iki de çocuk ama böyle insanlara yapılan da beni rahatsız ediyo ihtiyaç sahibi olsa anlarım da offf ne yapmalym takmamalmym sizce hakkınızı helal edin uzun oldu :@

Kalması değil mevzu ama bu kadar pişkinlik olmaz dalga geçer gibi ihtycnz varmı die sorar bi insan dışarı yemeğe götürmek bizden her türlü kaliteli hizmet bizden kendi baba olarak napyr? ? Hiç... baba olur da böylesi olmaz bizim 100 e yakın borcumuz var bankaya ev araba aldık çocuklar var eşimede üzülüyorum ne ye yetsblr böylelikle :(

sıze bırıktırıyo ıste parayı sevın
o yemıyosa enınde sonunda siz yıyeceksınız
bu varyemezlerıde hıc anlamıyorum

Kalması değil mevzu ama bu kadar pişkinlik olmaz dalga geçer gibi ihtycnz varmı die sorar bi insan dışarı yemeğe götürmek bizden her türlü kaliteli hizmet bizden kendi baba olarak napyr? ? Hiç... baba olur da böylesi olmaz bizim 100 e yakın borcumuz var bankaya ev araba aldık çocuklar var eşimede üzülüyorum ne ye yetsblr böylelikle :KK43:

Kayınpedere mi güvenip aldınız???

Aldıysanız kendinize aldınız.Ayrıca sormak zorunda da değil.

Oğlunun evi misafir gelmiş.Ağırlayacaksınız tabi.Kocanız ağaç kovuğundan çıkmadı.

Ayda 6000 geliri olan biri de bu ülkede aşırı varlıklı falan değil.

Merhaba hanımlar inanın sinirden kuduruyorum kayinpederim 10 gündür bizde adam ne memleketten gelirken bişey getirir ne sorar ve ayrıca biletlerni eşim alır gidiş dönüş torunları var ne onların gönlünü yapmak ister her kelimesi olumsuzluk yüklü gelir evde kukuma kuşu gibi pinekler is yapamam esimle rahat konusamm cocuklarmla yeterince ilgilenemem hem çok cimri hem itici hem evden adımını dışarı atmaz eşime soylyrm hiç mi hiç haksız bulmaz onu oysa sizlerinde böyle bi kayinpederinz olsa delirmzmsnz sinirden durum olarak aşırı derece de varlıklı aylık geliri 6000 tl eşi yok evde çocuk yok olan evli torun Torba düşünme yok biz bir maaş a bkyrz çok şükür kendimzce iyi durumdyz esimle kendi yağımzda kavrulalm deriz hep iki de çocuk ama böyle insanlara yapılan da beni rahatsız ediyo ihtiyaç sahibi olsa anlarım da offf ne yapmalym takmamalmym sizce hakkınızı helal edin uzun oldu :mad:
boyle kucuk hesaplar yapmayın

Kendi babanız olsa yne aynı şeyleri düşünürmuydunuz acaba ? Kendimi sizin yerinize koydum sizi haklı gördüm sonra ya kendi babam böyle biri olsaydı dedim hayır haksızsınz adamami güvenip borç yaptnz? Oğlunun evi gelirde kalırda gönlünden geçerse bişeyler alır geçmezse almaz bunun lafı olmazkı. Bu gibi durumlarda empati çok önemliyms

Hem çocuklarınız var hem kpyi evde istemiyorsunuz. ilerde çocuklarınızda sizi evinde istemez.. böylece ödeşmiş olursunuz.

Durumunuz yoksa olanı idare edin.Dışarıda yemeyin mesela.
Sorar sormaz o onun düşüncesi ama siz görevinizi yapın.
Biz de borç harç içindeydik ama bize gelirlerdi ki özel gelmezler kızının yanına gelirler yine de o durumla bakkaldan borçla alır yemek yapardım yeme içme konusunda hiç gözüme batmaz.
Benim eşim issiz kaldı istifa etmişti üstelik hamileydim sormadılar bile çocuguma bir bez almadılar napım yani sabrettim sıfır beklenti %100 memnuniyet.
Şimdi işi de oldu evimize de geçtik karnımız doyuyor çok şükür.
Onları sorarsan bizden iki kat maasları var evleri var ama hala açız diyorlar.
Ne diyim Allah yardım etsin.

bencil ve dunyanin etrafnda dondugunu saniyo yuksek ihtimal. insan oglunda kalir da o ewde artik bi el kizi da war. torun var. varsa parasi elini cebine tabi ki atmasi gerek. cocuklarin maddi zorlugu da varsa hele.. bu tur durumlarda anne babalardaki rahatligi dogru bulmuyorum.

Bi müddet idare edin bence kalbini kırmayın siz de cok kasılmayın ne kadar da olsa kayınpederiniz ve insanlar yaş aldıkça gençlerin onları alttan alması gerektiğini düşünürüm ben hep siz kendinize yakışanı yapın boşverin onun yaptıklarını ya da yapmadıklarını Allah ailenizin huzurunu daim etsin inşallah

Sizin gibi insanları anlamıyorum.
Neden insanların parasına göz koyuyosunuz ?
Vermek zorunda değil anlayın bi artık.
Kayinpedere gelince kalacak tabi , eşi yok çocuğu yok diyosunuz napsin adam huzurevine mi gitsin , eve mi hapsetsin kendini.
Ne kadar boş şeyleri takiyosuniz .....

Hakkınızı helal edin ama böyle yazıları okudukça bana sağdan soldan geliyorlar. Kimsenin evine gidip, ne bir yudum su içilecek, ne de bir lokma ekmek yenilecek.

Arkadaslar ya fazla mi abarttiniz bu para da gözü var olayini.
Insan parasi varsa gelirken torununa bir meyve birsey getirse cok mudur yani..
Cimri bir insan. Sevmemek gibi hic hakki olamaz mi insanin.
Itici bir dede, itici yaptirimlari var. Sevmemeye de hakkimiz olsun.

Kalması değil mevzu ama bu kadar pişkinlik olmaz dalga geçer gibi ihtycnz varmı die sorar bi insan dışarı yemeğe götürmek bizden her türlü kaliteli hizmet bizden kendi baba olarak napyr? ? Hiç... baba olur da böylesi olmaz bizim 100 e yakın borcumuz var bankaya ev araba aldık çocuklar var eşimede üzülüyorum ne ye yetsblr böylelikle :KK43:
Çocukları yaparken ,ev araba alırken kayınpederine mi sordun ? Destek olabilir evet ama olmayınca da gönül koyamazsın ,hakkın yok .. kimseye bel bağlamadan ,emeğinin ekmeğini yemek çok lezzetli .. lafa da rahat olur ..

hanimlar konu sahibine haksızlık olmuş biraz çok üstüne gidilmiş. para beklediğini sanmıyorum. kendi durumunu ve kp durumunu yazmış niye bize maddi yük oluyo demiş bilet fln. siz evinizde kadın gibi oturup herseye karışan birini ıstermisin iz. kocasının babası o. gelin bakmakla yükümlü değil ayrıca.

Back