- 16 Ağustos 2019
- 101
- 31
- 28
- 31
- Konu Sahibi umutsuz1256
-
İşiniz zor Allah kolaylık versinkızlar merhaba
çok dertli olduğum bir konu var nişanlımla 5 yıldır birlikteyim 1 yıldır nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var kayınpederim kız istemeye geldiğinde babama herşeyi ben yaparım ederim dedi ama şuan yan çiziyor cok borca girdim hiç bieşy yapamam diyor nişanlım yıllarca çalışıp maaşını babasına vermiş 5 kurus birimi yok babası çocuğu öylece ortada bıraktı yalnızca ev veriyor oda 20 yıllık eski bir ev esyaları kredi çekip alacağız aynı zamnada çok gerikafalı habire el öptürmeye calısan kadın kısmı evden cıkmaz diyen bir tip herseye karışıyor kayınpederimle altlı üstlü oturcam gecenlerde esya almadığını söylediğimde bana terbiyesiz deyip evinden kovdun napcağımı bilmiyorum nişanlım çok iyi biri onuda yarı yolda bırakmak iatemiyorum cok sevıyorum ama oda ailesi anlıcağınız cok dertliyim o adamın yuzunu görmeye nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canım tecrube ile sabit başıma geldi. Asla taviz verme herseyi yapmaları konusunda ısrar et. Ne kadar kolaylık gosterırsen o kadar deger sız oluyorsun. Oglum var dıye kasılmayı biliyorlarsa evlendirirken kolaya kaçmayacaklar. Benden sana tavsiye hersey yapsınlar yoksa hep enayi yerine koyulursun benim gıbi.kızlar merhaba
çok dertli olduğum bir konu var nişanlımla 5 yıldır birlikteyim 1 yıldır nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var kayınpederim kız istemeye geldiğinde babama herşeyi ben yaparım ederim dedi ama şuan yan çiziyor cok borca girdim hiç bieşy yapamam diyor nişanlım yıllarca çalışıp maaşını babasına vermiş 5 kurus birimi yok babası çocuğu öylece ortada bıraktı yalnızca ev veriyor oda 20 yıllık eski bir ev esyaları kredi çekip alacağız aynı zamnada çok gerikafalı habire el öptürmeye calısan kadın kısmı evden cıkmaz diyen bir tip herseye karışıyor kayınpederimle altlı üstlü oturcam gecenlerde esya almadığını söylediğimde bana terbiyesiz deyip evinden kovdun napcağımı bilmiyorum nişanlım çok iyi biri onuda yarı yolda bırakmak iatemiyorum cok sevıyorum ama oda ailesi anlıcağınız cok dertliyim o adamın yuzunu görmeye nasıl dayanıcam bilmiyorum
aynen öyle benım ailem düğünün biraz daha gec olmasını istedi çeyiz büyük esyadan daha fazla masraflı gerçekten onlar ısrarla erken tarihe aldılar şimdide almıyor kredi çekin alın diyor okadar yalancı ve iki yüzlüki nefret ettim zerre saygım kalmadıCanım tecrube ile sabit başıma geldi. Asla taviz verme herseyi yapmaları konusunda ısrar et. Ne kadar kolaylık gosterırsen o kadar deger sız oluyorsun. Oglum var dıye kasılmayı biliyorlarsa evlendirirken kolaya kaçmayacaklar. Benden sana tavsiye hersey yapsınlar yoksa hep enayi yerine koyulursun benim gıbi.
nişanlım çalıştığını kendi için kullandaydı çok rahat ev alırdık zaten döküntü bir ev zaten .Adam eski de olsa ev veriyor. Bence olumlu tarafindan bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?