kayınpederim bana çok soğuk davranıyo sebebi ne olabilir anlamyrm lütfn yardım edin:(

zeynep9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
108
1
38
34
İstanbul
Bayramdan sonra hem isteme hemde sözüm olucak.hersey yolunda sevgilimin annesiylede ablasıylada aram çok iyi cokta seviyolar beni onlarla hic bi sorunum yok sürekli görüşüyoruz.simdiden benimsediler beni bu beni cok mutlu ediyo.sevgilimin babasıyla cok fazla bir araya gelmek kısmet olmadı 9 aylık bi beraberligim var zatn toplasam 7 kez faln oturup muhabbet etmisizdir.bna karşı biraz tuhaf soğuk davranıyo konusmuyo bile.ilk tanismamizda elini öptürmemisti sonradanda gelin elimi bile öpmedi demis halbuki kendi öptrmedi.ikinci görüsmemzde ojeleerime takmış kafayı ojelerde olmasaydı iyi olurdu faln demis.bende renkli ojelere bayılırm o günde mavi renk oje vardı.neyse sonraki görüsmelerimizde cok dikkat ettim surdugum oje rengine kılığıma kıyafetime saçıma başıma özenle gittim yanına beğenmedigi bisey olmasın diye.cok sert bi görünüme sahip kaşları hep çatık cekiniyorumda acıkcası.eerkek arkadsima soruyorum baban benim icin bisey diyomu diye hayr hepsiii seviyo seni istemese babam git kızı tek iste derdi diyo.cokta usteleyemiyorm bu konu hakknda..bugun olanlardan sonra cok uzuldum acikcasi.erkek arkadsmla onlara gittik apar topar oldu gidisimkz ve ne yazkki yine renkli ojelerim vardı misafr faln vardj yaklask 3 saat kadr yanlarındaydm bizdn sonra geldi kayınpederim.kapiyi ben actim elinden optm gayt guzel bi baslangcti ama yine tek kelime etmedi bana ara sıra bana bakerkn gördüm gülümsedi faln.en sonunda misafirler gidiyodu onları yolcu ettik kapiidan kayınvalidem ve kayınpederim onlari yolcu etmek icin kapiya indiler bi baktim sevgilimn babasi yok nerde diye sordum kahveye gitmis..ana giderken hic bisey demedi insan bi soyler bende cikiyorm kızm faln biseyler der ama yok hic bisey soylemeden gitmis cok tuhafma cok zoruma gitti kotu hissettiim kendimi ister istemz.aslnda beni sevdigini anlayabiliyrm hissediyrm.ama nedn boyle
uzak davrandgna anlm veremiyorm.bi kac kez yemegd gittigimde servisi bn yapmistm erkk arkadsmda bni simirlndrmk icn bunu boslt cok oldu buna doldr az olmus faln diye ugrasmisti benmle babasida bni korumustu kizi yorma kalk kendin al faln demisti.bni sevmese nedn boyle desinki orali bile olmazdi.ya saygida kusr etmiyorum onlara karsi evlencegim kisinn ailesi sonucta.ama kaynpedrmn bu aksam yaptigi cok zoruma gitti sanki ben yokmusm gibi davrndi.belkide bn hassasm bu konuda bnada oyle helmis olabilir bilemiyorm.ojelrmi acaba sorun ama bna cok sacma geliyo bu degildr diyede dusunuyrm.kızlar lütfen yatdm edin beni istememe gibi bi durum olmadigindan eminm ama araga mesafe koymasi uzak davranmasi ve bugun yaptigi ne anlama geliyo anlamiyorm dedigm gibi bni sevmeme gibi bi durm yok ortada cokta guzl yorumlr yapiyoms bnm icn sevgilimn anneside ablasida anlatiyo arada sirada mutluda oluyorm.ama tavrları nedn boyle yorumlarinzi bekliyorm cok ihyiyacm var kzlar

Adamın karakteri böyle demek ki... Bence bu kadar takılma yani normal geldi bana karakteri böyleymiş gibi. Sana karşı bir tavır takınıyormuş gibi değil sanki. Haber vermeden de gittiyse ne olacak canım sorun yaratma kendine boş yere üzülme bence :44:

Son düzenleme:

sana tecrübeyle ve çevremde gördüklerimle cevap vereyim.

saygıda kusur etme ama öyle çok taviz verip eğilip bükülme !

ufacık hareketleri kafana takma.
ne yaparsan yap yaranamazsın kimseye ve senin ojene kimse karışamaz.
kendini hemen adapte etme birşeylere.

seni sevecekse karakterinle sevsin, ojeyle soğuyacaksa hiç sevmesin.

senin yerinde olsam üstelemez kendi haline bırakırdım.

şunu anladım ki, birini kırmamak adına davranmaya başladığında karakterini teslim ediyorsun karşı tarafa.

hep bir mesafe olsun aranda ailesi ile, cıvık ilişkilerin sonu iyi olmuyor.

onlardan herkes seni sevmeyebilir (babası sevmiyor demiyorum) genel bir bakış açısı bu lakin sana saygı duymasını öğret onlara bunu da saygılı duruşlarınla sen yaparsın.

Son düzenleme:
Katılıyorum banada öyle geldi

herkes sevgisini aynı şekilde gösteremez ki boşver şimdiden çok da taviz verme, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki

Bilmiyorum canm ya belkide öyledir dediğin gibidir haklısn galba

Evet canm tamamen haklısn söylediklerinde.
Hem benimde dùşüncelerim aynı yönde beni kabul edip sevceklerse böyle kabul edip sevmeliler sonucta.Bence hersey saygıda bitiyo diye düşünyorm ve ben fazlasylada saygımı ortaya koyuyorm

aynı sey bendede oldu ısteme istemeden önce tanısmada masada ymek yerken birden pardon dedı ve kalktı kayınpeder bizde yemekmı guzel olmamıs falan dusunırken bız lavaboya gıttı sandık evın içinde arayıp duruyoruz yok :) nişanlım aradı kızını alııp dısarı çıkmıs neymıs kızını aglarken görmuş benım babam o masada heykel ya neyse olur böylr seyler dedik megerse yaptıgı yapacaklarının göstergesıymıs tam anlamıyla dengesizlikler serisi bu tür hareketleri ciddiye alın derim insanların tutarsızlıklarını ifşa eden küçük ipuçlarıdır biraz uzun oldu ama

takma kafana kendini kayınpederine kabul ettirme gibi bi zorunluluğun yok o başta ciddi durmak istemiştir yüz bulmasın diye ilk görmede banada elini vermemişti kayınpederim aynı şeyi üç kere tekrarladım öptürmedi insanın zoruna gidiyor sonuçta kendileri bilir sevdiceginle mutlu ol ufak ayrıntılara takılma:44:

Haklsn canm tesekkr ederim

Aslnda bunu bana cok kisi soyledi ufak seyleri göz ardı etme diye soyledklernde hakli olabilirsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…