- Konu Sahibi zeynep9292
Bayramdan sonra hem isteme hemde sözüm olucak.hersey yolunda sevgilimin annesiylede ablasıylada aram çok iyi cokta seviyolar beni onlarla hic bi sorunum yok sürekli görüşüyoruz.simdiden benimsediler beni bu beni cok mutlu ediyo.sevgilimin babasıyla cok fazla bir araya gelmek kısmet olmadı 9 aylık bi beraberligim var zatn toplasam 7 kez faln oturup muhabbet etmisizdir.bna karşı biraz tuhaf soğuk davranıyo konusmuyo bile.ilk tanismamizda elini öptürmemisti sonradanda gelin elimi bile öpmedi demis halbuki kendi öptrmedi.ikinci görüsmemzde ojeleerime takmış kafayı ojelerde olmasaydı iyi olurdu faln demis.bende renkli ojelere bayılırm o günde mavi renk oje vardı.neyse sonraki görüsmelerimizde cok dikkat ettim surdugum oje rengine kılığıma kıyafetime saçıma başıma özenle gittim yanına beğenmedigi bisey olmasın diye.cok sert bi görünüme sahip kaşları hep çatık cekiniyorumda acıkcası.eerkek arkadsima soruyorum baban benim icin bisey diyomu diye hayr hepsiii seviyo seni istemese babam git kızı tek iste derdi diyo.cokta usteleyemiyorm bu konu hakknda..bugun olanlardan sonra cok uzuldum acikcasi.erkek arkadsmla onlara gittik apar topar oldu gidisimkz ve ne yazkki yine renkli ojelerim vardı misafr faln vardj yaklask 3 saat kadr yanlarındaydm bizdn sonra geldi kayınpederim.kapiyi ben actim elinden optm gayt guzel bi baslangcti ama yine tek kelime etmedi bana ara sıra bana bakerkn gördüm gülümsedi faln.en sonunda misafirler gidiyodu onları yolcu ettik kapiidan kayınvalidem ve kayınpederim onlari yolcu etmek icin kapiya indiler bi baktim sevgilimn babasi yok nerde diye sordum kahveye gitmis..ana giderken hic bisey demedi insan bi soyler bende cikiyorm kızm faln biseyler der ama yok hic bisey soylemeden gitmis cok tuhafma cok zoruma gitti kotu hissettiim kendimi ister istemz.aslnda beni sevdigini anlayabiliyrm hissediyrm.ama nedn boyle
uzak davrandgna anlm veremiyorm.bi kac kez yemegd gittigimde servisi bn yapmistm erkk arkadsmda bni simirlndrmk icn bunu boslt cok oldu buna doldr az olmus faln diye ugrasmisti benmle babasida bni korumustu kizi yorma kalk kendin al faln demisti.bni sevmese nedn boyle desinki orali bile olmazdi.ya saygida kusr etmiyorum onlara karsi evlencegim kisinn ailesi sonucta.ama kaynpedrmn bu aksam yaptigi cok zoruma gitti sanki ben yokmusm gibi davrndi.belkide bn hassasm bu konuda bnada oyle helmis olabilir bilemiyorm.ojelrmi acaba sorun ama bna cok sacma geliyo bu degildr diyede dusunuyrm.kızlar lütfen yatdm edin beni istememe gibi bi durum olmadigindan eminm ama araga mesafe koymasi uzak davranmasi ve bugun yaptigi ne anlama geliyo anlamiyorm dedigm gibi bni sevmeme gibi bi durm yok ortada cokta guzl yorumlr yapiyoms bnm icn sevgilimn anneside ablasida anlatiyo arada sirada mutluda oluyorm.ama tavrları nedn boyle yorumlarinzi bekliyorm cok ihyiyacm var kzlar
uzak davrandgna anlm veremiyorm.bi kac kez yemegd gittigimde servisi bn yapmistm erkk arkadsmda bni simirlndrmk icn bunu boslt cok oldu buna doldr az olmus faln diye ugrasmisti benmle babasida bni korumustu kizi yorma kalk kendin al faln demisti.bni sevmese nedn boyle desinki orali bile olmazdi.ya saygida kusr etmiyorum onlara karsi evlencegim kisinn ailesi sonucta.ama kaynpedrmn bu aksam yaptigi cok zoruma gitti sanki ben yokmusm gibi davrndi.belkide bn hassasm bu konuda bnada oyle helmis olabilir bilemiyorm.ojelrmi acaba sorun ama bna cok sacma geliyo bu degildr diyede dusunuyrm.kızlar lütfen yatdm edin beni istememe gibi bi durum olmadigindan eminm ama araga mesafe koymasi uzak davranmasi ve bugun yaptigi ne anlama geliyo anlamiyorm dedigm gibi bni sevmeme gibi bi durm yok ortada cokta guzl yorumlr yapiyoms bnm icn sevgilimn anneside ablasida anlatiyo arada sirada mutluda oluyorm.ama tavrları nedn boyle yorumlarinzi bekliyorm cok ihyiyacm var kzlar