kayınpeder sendromu

adam lafı direk söylesen bile anlamaz yüzsüz

Kiyamam ya cok büyük rezillik. Allah sabir versin. Keske esiniz biraz daha anlayisli olabilseymis.

Canım kp evlendirin istemiyorum bi eş kendine ya benimde kayınvalidemde ve annemde anahtar var ama ben evdeyken hiç girdiklerini bilmem anahtarla.Bizde de şöyle bişey vardı benim küçük abime geçti bi gün bi sebeple anahtar ya adam dan dun giriyor açık açıkda söyledim yapma diye biliyom içinde bişey yok ama rahatsız oldum kilidi değiştirdim abimede senin yüzünden dedim ohh kurtuldum hadi insanın abisi bişey değilde kaynı kp çüş yani.

Ne kadar ayıp ev mahrem alandır anahtar verilir mi yahu. Eşiniz bencilce ve çoculça davranmış. En iyisini yapmışsınız tepki koymakla şimdi o bozulduğu için üste çıkıyodur zamanla yüzsüzlüğü toplar umarım. Allah sabır versin. Hele bir erkeğin öyle şeyleri gelini yanında konuşması ıyyy

Her hafta sonu cekiyormusunuz gercekten..cok sabirlisiniz..
Cekemiyorum ama ne yapayım baba evi ne kadar rahat da olsa kendi evim kadar rahat değil. Tek başına bir çocuk büyütme yi göze alamıyorum. Iste hayat böyle her verdiğin kararın getirisi de var götürüsü de. Ama diğer yandan her hafta sonu sinirlerim gerim gerim geriliyor

Bulsa keşke. Tek çare Allah ta artık. Allah herkesi bi şekilde sınıyor, benim de sınavım böyleymiş

Kızlar kp yüzünden yine kapistik babam o benim napıyım diyor. Gelme diyemem diyor sizce ne kadar zaman da bir görüşmek normal. Kaç haftada bir gelmeli

Kızlar kp yüzünden yine kapistik babam o benim napıyım diyor. Gelme diyemem diyor sizce ne kadar zaman da bir görüşmek normal. Kaç haftada bir gelmeli
Bunun bi sınırı yok ki be arkadaşım edebiyle gelse her hafta gelsin ama bu kadar seyini cıkarmanın alemi yok.

Madem eşin babamdır gelme diyemem diyor o zaman, süreleri iki haftada bire siz cıkarın. Şöyle ki, baba bu hafta sonu geleceksen haberin olsun biz arkadaşa gidiyoruz, biz vurta gidiyoruz gibi.

Canım bak,eşin kolayını bulmuş.Edepsizlik yaparak üste çıkıyor.Alırsın çocuğunu bir süre gidersin annenin yanına.Ona da kendini yerden yere de vursan benim bir tane hayatım var.Onu da hzurulu yaşamaya çalışıyorum.Senin ailen benim hayatımın içine edemez dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…