kayınpeder sendromu

sapıkmı ne yaaa ...eşinde iş yok bana kalırsa...bana bunları anlatsa varya oğluyla beraber koyarım kapının önüne...çocuğunuzu yalnız bırakmayın bence o adamla
EVET HAKLISIN KESİNLİKLE GÜVENMİYORUM AMA TORUNUN ÜZERİNE AŞIRI AŞIRI DÜŞÜYOR SÜREKLİ PEŞİNDE ÇENESİ DE DURMUYOR. DAYANAMIYORUM AYNI ORTAMDA OLMAYA ÇOK ÇARESİZİM. BOŞANMAYI ÇOK DÜŞÜNÜYOYUM AMA SIRF BU ADAM YÜZÜNDEN AİLEMİ DAĞITMAK İSTEMİYORUM. BAŞKA HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOK

boşanma ama eşine sağlam bir konuşma yapmalısın özel hayat diye bişiy var yani hanımsız evde ne işi olabilir bi insanın...belki iç çamaşırlarını karıştırıyolar ne biliyosun iğrenç yaaaaa

Ay yok artıkkk ya konuşmaya ihtiyacı var adamın besbelli çeneside baya düşmüş yaşlılıktannn

Kaynınızın siz yokken sizin evde ne gibi bir işi olabilir? Aklıma pek iyi şeyler gelmiyor.
Benim de aklima iyi şeyler gelmemisti Kocam ne fesatligimi bıraktı. Ne kötü kalpliligimi. Genelde insanlar beni saf derecesinde iyi niyetli bulur ama kocama göre benden fesati yok.

Evet sonuçta kadınsız insanlar

Benim de aklima iyi şeyler gelmemisti Kocam ne fesatligimi bıraktı. Ne kötü kalpliligimi. Genelde insanlar beni saf derecesinde iyi niyetli bulur ama kocama göre benden fesati yok.
Yakın bir tanıdığımız da sizin durumunuzdaydı. Kayınları evine sorgusuz sualsiz girerdi. Bir süreliğine eşi ve çocukları ile birlikte şehir dışına çıkmışlardı, geri döndüğünde yatağın altında kullanılmış ismi lazım değil şeyi bulmuş temizlik yaparken..

Hadi ya seninki de berbat bi durum. Şu anda ne durumdasiniz

yuh yok artik senin kocana cok sasiriyorm anahtar vermekte neymis. orasi ozel biyer size ait hadi sen evde oldgn bi gun girseler eve Banyodan tuvaletten cikmis ol. ne olacak o zaman ne kotu bi durum. o zaman hic ayri eve cikmasaydiniz. otursaydnz hep beraber

anahtarı aldınız mı ya da kilidi değiştirdiniz mi?
kp hafta sonu geliyorsa bikaç hafta son sizde annenize gidin ya da başka program yapın
sağlığınızdan olmadan..
adam zaten çocuk bahanesiyle geliyor. ben cocugumu almadan gidemem gözüm arkada kalır. hem annemler yakın degıl. adam bu hafta gelmesin dediğimde öyle kaygalar çıkarıyor ki en son suratımı asıyorum diye ıpadini kırdı. Pöff yine hafta sonu geliyor

sapıkmı ne yaaa ...eşinde iş yok bana kalırsa...bana bunları anlatsa varya oğluyla beraber koyarım kapının önüne...çocuğunuzu yalnız bırakmayın bence o adamla
Fazlasiyla katiliyorum..yalniz birakma..

Her hafta sonu cekiyormusunuz gercekten..cok sabirlisiniz..

eşin çok yüzvermiş doğru da şimdi de gelme diyemez
Allah yardımcınız olsun.. ama o kaynına sakın yüz verip anahtar falan vermeyin
ikisi de dengesizlermiş
laf mı çarpsan acaba "ah baba ne erkekler var kadın mı erkek mi demeden abuk subuk konuşan
çok şükür sen efendi adamsın.."gibi :) bakarsınız anlar..

En büyük suçlu kocan.İkinci suçlu sensin.
Kocan suçlu: evliliği ne demek olduğunu bilmiyor.İkiizn ortak konutuna sana bile sormadan (ya da sordu bilmiyorum)anahtar yaptırıp ailesine veriyor.Sana saygısı yok.
Sen suçlusun:Anahtar yaptırılıp evine girilip çıkılmasına müsade ediyorsun.Yüzsüzce senden gelip istediklerinde bile veriyorsun.Kocanın her hafta seni kaynatana bırakmasına ses çıkarmıyorsun.kAYINPEDERİNİN TERBİYESİZ LAFINA KARŞILIK VERMİYORSUN.
Sen kendi hakkını savunmazsan kimse savunmaz.Evlisiniz bilmem farkın da mısn.Yani sen de o evin hanımı olarak kayınpederin gelmesine bir dur diye bilir,eşine insan olduğunu alacağın tavırla belli edebilirsin.

evet haklısın ama ilk günden beri bunun tartışmasını yapıyorduk benim rızam olmadan verdi anahtarı. neymiş uzak yoldan geliyorlarmış kapıda kalmasınlarmış biz olmayınca. Sen de annenlere çıkar dedi beni susturdu.
Her hafta sonu gitmek istemiyorum dedikçe büyük tartışmalar yaşıyoruz hamileydim güçsüzdüm cevap veriyordum ama kavga uzayınca sancılarım artıyordu. Gitmediğim haftalar da oldu o muhakkak gittii ben de annemlere gittim. Beni alması gece saat 1-2 yi buluyordu.
Kayınpederimin ağzından çıkan her laf pot hangi birine ne cvp verecem artık salmıştım o yüzden cevap vermedim. ama artık yüzüne dahi bakmıyorum. Ama yine de her hafta geliyor sevilmediğini bile bile. Eşime diyorum istemiyorum bu hafta gelmesin nasıl kendini yerlere atıyor bi bilsen. kendi eşyalarına zarar veriyor, ağlama krizlerine giriyor.Diyor annenlerin de oğlu var ona da torunu göstermesinler. adam ne yapıyor artık senle komuşmuyor. Bebek olunca artık kavga istemiyorum. Ne yapayım söyle Bu adamı hayatımdan nasıl uzaklaştırabilirim. Bebeğim babasız büyüsün de istemiyorum. Eşimin tersi çok fena her kavga da krize giriyor kendine zarar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…