Kayinbabamla atistim

Kaynbaba bi yandan. Kaynana bi yandan. Kaynim bi yandan. Bi yandanda dayisi. Herkes laf soyluyor benden hosgoru bekleniliyo. Sabrimmi tasti noldu anlamadimki
herşey eşinizde bitiyor, eşinizin sizi ve evliliğini 3. kişilerden koruması gerekiyor. eşiniz sizin tarafınızda olsa kimse sesini çıkaramaz.

ohoo biz bu yüzden boşanma kararı aldık. eşim benim ondan vazgeçtiğimi görünce kafasına dank etti de değişti. bir bebeğimizde var çünkü.
yoksa benim yanımda olduğundan falan değil yani. o da çok dolduruşa geldiarada kaldı. idare etmeyi bilemedi.
düzelmiyosan boşanalım lafları havada uçuştu.
en sonunda dedim artık senin evlenme niyetin aileni mutlu demekki. benim aileni tatmin etmiyor olmam bu evliliğin bitmesine sebepse bitsin dedim. sende aileni tatmin edecek biriyle evlenirsin dedim. benim onlara karşı saygıdan hürmetten başka hiç birşey yapma gibi bir zorunluluğum olamaz çünkü. o zamanlar daha bebeğimin kırkı çıkmamıştı. 1-2 hafta kadar konuşmadım hiç mecbur kalmadıkça. soğuk davrandım. yemeği falan yaptım ama o gelmeden yedim. ona sofrayı hazırladım. ciddi ciddi boşanacaktım. sonra özür diledi değişeceğini söyledi. düzeldi şimdilik.
sizdehalledersiniz umarım.
Bu arada eşin nereli?

Bende okadar bunalmistimki evden gitmistim. Ama akli basina mi geldi diye soracak olursan hayir. Cunku ailesi demis olmuyosa olmuyo zorlama. sen erkeksin sana bisey olmaz. Sevseydi gitmezdi. Akil yok ama dusunemiyo kendi iradesi yok. Ailesine cokk guvenio ama cok yalancilar. Ailem kotulugumu istemez onlar iyi niyetli ddi. Iyi niyet diye diye bosaniyoduk ama pisman olmamak icin orta yolu bulmayi denedim. Bende hep dedim aileni mi mutlu edeceksin diye ama laflarim batti. Aile napiyoki ona gore. Ben abartiyorum. Baska biri olsa problem yapmaz saniyo. Kayserili :s

herşey eşinizde bitiyor, eşinizin sizi ve evliliğini 3. kişilerden koruması gerekiyor. eşiniz sizin tarafınızda olsa kimse sesini çıkaramaz.

Durumlar tam tersi. Esim sesini cikaramiyo haha allahim hala sinirliyim nefsimden bukadarida yediremedigim icin

görümcenle ne kadar süre daha görüşmeyerek hayatına devam edebileceksin sonuçta kocanın kardeşi

Bende okadar bunalmistimki evden gitmistim. Ama akli basina mi geldi diye soracak olursan hayir. Cunku ailesi demis olmuyosa olmuyo zorlama. sen erkeksin sana bisey olmaz. Sevseydi gitmezdi. Akil yok ama dusunemiyo kendi iradesi yok. Ailesine cokk guvenio ama cok yalancilar. Ailem kotulugumu istemez onlar iyi niyetli ddi. Iyi niyet diye diye bosaniyoduk ama pisman olmamak icin orta yolu bulmayi denedim. Bende hep dedim aileni mi mutlu edeceksin diye ama laflarim batti. Aile napiyoki ona gore. Ben abartiyorum. Baska biri olsa problem yapmaz saniyo. Kayserili :s
bende şunu anlamıyorum. onlar senin iyiliğini istiyoda sen salak mısın kendi kötülüğün için hareket edesin.
ben hakkımı eşimin ailesinede eşimede helal etmiyorum eşime hep söylerim. hamile halimle lohusa halimle çok üzdüler beni.
inşallah biçözüm bulursunuz.

Durumlar tam tersi. Esim sesini cikaramiyo haha allahim hala sinirliyim nefsimden bukadarida yediremedigim icin
Bence sakin olun nefsinizle değil aklınızla hareket etmeye çalışın ve bu durumu nasıl tersine çevirebileceğinizi düşünün. bir kadın isterse herşeyi başarır. daha 5 aylık evliymişsiniz, herşeyi değiştirebilirsiniz.eşinize ailesini kötüledikçe eşiniz ailesine daha çok yaklaşacaktır ve her zaman suçlu olarak sizi görecektir. gerekirse eşinize ve ailesine rol yapın,taktik uygulayın.

Kayserili ve Çerkez mi? Çok sevdiğim bir arkadaşımın eşi de Kayserili benzer sorunları yaşıyorlar

Biliyor musunuz kızlar???
Dünya bnm kayınvalidemin etrafında dönüyor bir tek onun istekleri ve beklentileri var herşey onun için
Eşimde aynı seninki gibi onların karşısında tek laf etmez ağzını açmaz açamaz
ben 2 yıllık evliyim son 1 yıldır özellikle elimden gelenin fazlasını yaptım belki bişeler yoluna girer diye ama olmadı yaranamadım anladım ki yaranamamda 2 hafta önce görümcemle anasının yaptıkları bardağımı taşıran son damla oldu ve eşimin yanında oldu olan yine her zamanki gibi cvp vermedim sonra eşime dedim gör dedi haklısın haklı olmam bişey değiştirmiyor sen gözlerini kapadığın sürece bundan sonra bana ağzını açma yok anam yok babam yok kardeşim benden bu kadar tamam dedi bakalım
eşimde baya gelişme var ilk zamanlara göre söyleye söyleye işledim aç artık gözünü dedim şimdilik beni destekliyor beni anladığını sanıyorum yada öyle olmasını istiyorum :KK43:

senin problemin kayınpeder değil aslında eşin.
ara yolu bulacak olan, plan yapacak olan, hanımı da ailesini üzmeden orta yolu bularak, açıklayacak olan odur.
bunu yapamayan adamın en çok da karısı mutsuz olur.

Problem kayınvalideniz, kayınpederiniz, görümceniz değil. EŞİNİZ.
Eğer değişmezse evliliğinin gidişatı çok zor. (Eski konunu hatırlıyorum)
Eşinle birlikte evlilik terapistine gitmelisiniz.

Gitmek istemiyorsan gitmesin neden zorluyorlarki , sessiz kalmaman iyi gerektigi yerde ver cevaplarini..

Bencede cvp larını ver benimlide de ben taviz verdikçe beklentiye girdiler bende çalışıyorum düğünümun 3 günü ise başladım düşünün işte is ortamını ilk 6 ayda saygısız kisiliksiz karaktersiz oldum gorusmeden çalışmaktan borç ödenekten nasıl saygısızlık yapyaptım anlamadım ev aldık halen çalışıyorum borcumuz varken kefillik istediler ben imza vermeyince en kotusu ben oldum evden bile kovdu eşim ama şimdi iyiyi z çok sukur eskisi gibi çünkü ailesiyle görumuyorum tavizverme onlar için zaten hiç iyi olmazsın Neyaparsan yap saygıni kaybetme araya ufaktan mesafe koy yine kimseyi kırma anlarlar zamanla

Eski konularinizi bilmiyorum, belki bahsetmissinizdir ama bilgimm olmadığı için sormak istedim..

Eşinizin ailesi size 5 ayda ne yapmış olabilir ki gitmeyi bile istemeyecek duruma gelmissiniz?

Cok da iyi bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama sebebini bilmeden, gorumcenize gitmeniz için ısrar edilmesi normal. Sonuç olarak o sizin kardesinizin eşi. Kendi kendinizi yiyip bitirmeyin ve eşinizle de bu sebepten kavga etmeyin..

Eğer gidilen yere ayda yılda bir gidiliyorsa bence gitmelisiniz, herhafta gidiliyorsa tamam anlarım ama zaten ayda bir falan gidiliyorsa gitmeniz size bişey kaybettirmez. Evlilik böyle bişey işte, kimse canım istemiyor o zaman gitmeyeceğim diyemiyor, ha der ama işte sonra sizin gibi daha çok kafaya takılacak durumlar oluşur.

Canım onlar snden gitmeni istiyrsa snde hayr gitmcm demkle olmuyr gitmemenceki nedeni acıkla bnce hani nexaketen sonçta onlarda seni götrmeyedebilir senide gezdrmk istyr olablrler onn için bnce hakszde olsan baba gitmeyim cok istedim ama o gün hiç halim yoktu hem gidemedim hemde üzüldüö gidemedgim için diip aranzdaki iletsimi güzl tutabilirsin bnce zıtlaşma kimseyle cnm resmi ve tatlı bir iletişimde ol eşinde zarr görmez sende... Bu konular büyüdükçe evde huzur biter tek derdnz bunlar olur... Unutma tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır:KK66:

Bence sesli konusmayin ve sayginizi yitirmeyin. Yoksa hakliyken suclu duruma düsersiniz!

X