Kayınbaba sorunu

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim eşimle severek evlendim. Benim derdim kayınbabamın davranışları. Ben hiçbirşeyini görmedim Allah var ama adam emekli. Ve emekli maaşını alınca 10-15 gün biryere gidiyor telefonunu kapatıyor. Ne halt yediğini kimse bilmiyor. Çalışmaya gidiyorum diyor ama yalan para pul getirdigi yok. Kumara mı karıya kıza mı gidiyor bilmiyorum. Hiçbirşekilde arayıp sormuyor kimseyi. Dogal olarak köyde kayınvalidem tek kalıyor bizde sürekli onun yanına gitmek zorunda kalıyoruz. Çalışıyorum, bir hafta sonum var dinlenemiyorum bile. gerçi eşim köy aşıgı kayınbaba olsa bile haftasonlarımız sürekli köyde geçiyor. Kayın validem bana iş güç göstermez pek ama yinede bi ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum. Evimin temizligini yapamıyorum. Bu kayınbabanın davranışlarına eşim çok sinirleniyor ve gergin son zamanlarda annesiyle konuşurken diger odaya filan gidiyor. Ben yanındayken tamam tamam diye geçiştiriyor. Birşeyler oluyor ama haberim yok. Olmasıda lazım degil gerçi. Dün kayınvalideyi aradım 'Anne napıyosun gelmiş babam dedim. Nasılsın' Dedim. Hemen iyim dedi oğlunu istedi. Tamam vereyimde konus dedim esime verdim telefonu sinir oldum. insan bir sorar sen nasılsın diye. Eşimde anladı bozuldugumu al anne X'e veriyorum konuş dedi. Napıyon filan diye öyle konuşmaya başladı sonra. Nasıl gıcık oldum anlatamam. Birde bir korkum var sanki eşim ailesine çok fazla düşkün.( tabikji anne baba düşkün olacak biliyorum yanlış anlaşılmasın) Ben bi üzüldüğüm noktayı söylesem onlar şöyle demek istedi filan diye korumaya geçiyor. Şimdi ki yaşadıklarımız basit şeyler fazla üstünde durmuyorum ama ilerde ya daha fazla şeyler yaşarsak ve eşimin tepkileride olaylarla birlikte büyürse. Ki bence öyle olacak. Burda çok bayan yazıyor eşim annesinden vazgeçemiyor. Sürekli onu haklı görüyor filan diye. Böyle bir ortam oluşturmamak için ne yapmam gerek

başlığa aldandım valla bende sandım ki tövbe tövbe

ne yapıyormuş ki bu kayınbaba on beş gün ortadan kaybolup?
bence bi iz sürün siz..

Madem kayınbaba şüpheli davranıyor, birgün takip edin, sorup soruşturun,sizde rahatlayın ama belliki ortada bir pislik dönüyor ve eşinizle annesi bunu sizden gizliyor, kadın tek kalıyor diye bunun kahrını siz çekmek zorunda değilsiniz, eşinizle konuşun, gerekirse baskı uygulayın, durumu size de anlatsın, yoksa herhaftasonu köye gidemem deyin, sizin de bir eviniz, işiniz, sorumluluğunuz var sonuçta, dinlenmeye de ihtiyacınız var...

Aynı korku bendede var eşim ailesine pek bir düşkün. Ve her haftasonu köydeyiz..

Muhtemelen kpederinin dost hayati yasadigi biri var. Ortaya ciksa bir dert cikmasa bir dert. Cikarsa kv size tasinir orasi belli cikmazsa bilemedim

Ben de kayinpederin baska bir kadina gidiyor diye dusunuyorum. Ayrica o duskun olma durumu erkeklerin tumunde var, seni onlara karsi ezdirmiyorsa takilmana gerek yok.

kayınpederinin belli ki ciddi bir sorunu var ve sana söylemek istemiyorlar.belki eşin utanıyor senden babası yaşını başını almış adam onun yaptıkları zoruna gidiyor.kayınvalidene de alınma kadının derdi kendine yetiyordur.sen meraklandığın için böyle düşünüyorsun.destek olursan eşine sana da anlatır zamanı gelince.içinde ne yaşadığını bilemezsin...

Kayınpeder hanımını aldatıyor, başka bir evi daha var, bence başka bir çocuğu bile olabilir. Bunu sizden saklıyorlar. Yakında ortaya çıkar, daha önce bir arkadaş yazmış eninde sonunda kayınvalide size taşınır köye gidip gelmekten kurtulursunuz.
Şimdilik tahminlerim bu kadar. Siz de biraz anlayışlı olun kadın kocasını elinde tutmanın derdinde size yeterince kibar davranmadığının farkında bile değildir.
Tahminlerim bu kadar

Canım fazla ilgilenmezsen kabak başına patlamaz sen işine bak hafta sonu gidiyorsanız gidiver haklısın işin gücün kalıyor,belliki kp maaşı alıp bitirene kadar bi kadına gidiyor bunuda eşin dahil herkes biliyor ben niye bilmiyorum diye takılma bilip napcan sen evine yuvana bak ozaman sana kimse sarmaz,yani kısaca etliye sütlüye karışma rahatına bak.

kayınbabanın muhtemelen birde imam nikahlısı var köyde zaten geçiniyor para geldiğinde de öbür hanımına gidiyordur..bunu tüm ailede biliyordur..sana yansıtmamak için kırk takla atıyorlardır..kadıncağız birde seni mi düşünsün bu durumda..takılma.

İleride kendi çocuğunuzun size nasıl davranmasını istiyorsanız o şekilde davranın. Ne eksik ne fazla.

Ayrıca kayınbabanın bi yanlışı var muhakkak. Eşine yazık bi başına bırakıp gidiyor. Size anlatmamasına üzülmeyin. Muhtemelen tahmin ediyorsunuzdur. Fazlada müdahil olmayın derim kendileri halletsinler.

Birşeyler oluyor senin haberin yok ve olması da gerekli değil mi sence.Yaşanılan şey seni etkiliyorsa neler döndüğünden haberin olması gerekmiyor mu sence?.Kocan gizli gizli konuşuyor anasıyla ve sen rahatsız olmuyor musun bu durumdan.Kayınpederinin 15 gün nereye gittiğinden bütün sülalenin haberi kesinlikle vardır emin ol.Sadaece sana söylemiyorlar.Çünkü sen el kızısın.Sana laf vermek istemiyorlar.Sen çalışıyorsun 7 aylık evlisin.Senin düzenini bozup köye götürürken el kızısın diye düşünmüyorlar ama sır saklamaya gelince el kızısın.

Biraz akıllı davran.Çalışan insansın.Bir düzenin var 7 aylık bir evlilik.Kayınpederinin yaşadıklarının ceremesini sen çekemezsin.Kayınvalidenin bekçisi değilsin.Gitmeyeceksin.Düzenini bozmayacaksın.Bugün tavrını alamazsan yarın daha kötü olaylarla karşılaşır emrivakilere boyun eğersin.

Senin baban her ayın 15 günü çıkıp gidecek annenin ve çocuklarının haberi olmayacak mümkün mü bu?
Bal gibide biliyorlar ne olduğunu ama senden saklıyorlar artık nereye kadar saklayabileceklerse
Belli ki bir başka evi ve bekleyeni var zamanını ikiye bölüyor düzeni devam ettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…