En güzeli uzak durmak canım hele senin kv evlere şenlikti. Böyle kafaya taktıkça daha çok dert oluyor en güzeli mesafeni koruyup gerektiği kadar konuşmak. Ben beceremiyorum pek umarım sen başarırsınSagol canim benim, bir gelisme yok, artik kandillerde aramiyorum, hicbirsekilde haber almiyorum yani sormuyorum arada sirada sadece iste
mumkun oldugunca bir araya gelmemeye calisicam
Annem kendine canta alirken gitmis onada almis aynisindan annecigim cok dusunceli iste
Bugun gonderdim bakalim bir tesekkur etme tenezzulunde bulunacak mi, hiiiic sanmiyorum ama :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayın valideye mesafe koymak
- Konu Sahibi Gozmika
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mayıs 2015
- 158
- 69
- 13
Senin kayinvalidendemi problemli .. Allah yardimcimiz olsun canim ne diyim iyilikten guzellikten anlamiyolar ya Allah akil fikir olsun asil marifet gelinine anne olabilmek, Allah nasip ederse bi gun bende kv olursam gercek annelik yapicamEn güzeli uzak durmak canım hele senin kv evlere şenlikti. Böyle kafaya taktıkça daha çok dert oluyor en güzeli mesafeni koruyup gerektiği kadar konuşmak. Ben beceremiyorum pek umarım sen başarırsın
Benimkisi tam bir bilirkişi canım herşeyi o bilir onun dışında iyidir hoştur. Ben he deyip geçmeyi öğrendim bazen tatlı tatlı atışırız ama bir gerilim olmadı çok şükür tadında bırakıyoruz hep nasıl oluyorsaBenim kv de çok çekmiş ben gelinime anne gibi olmak istiyorum der hep oluyor da yeri gelince. Napalım hatasız kul olmuyor koskoca kadın değişmez de bu saatten sonra artık olduğu gibi kabul ettim böylesi daha kolay inan ki.Senin kayinvalidendemi problemli .. Allah yardimcimiz olsun canim ne diyim iyilikten guzellikten anlamiyolar ya Allah akil fikir olsun asil marifet gelinine anne olabilmek, Allah nasip ederse bi gun bende kv olursam gercek annelik yapicam
- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
ben kim bana saygı gösterirse onunkini tebrik ediyorum. gerisi tınnnnn....
kayınpederim bana güler yüz gösterir, sever, arar sorar ben de aynı şekilde saygımı sevgimi eksik etmem. kandilini kutlarım.
kayınvalidem ayrımcı, ikiyüzlü yalancı sinsi ve kıskançtır. telefon ona gelince tuvalete giderim selam söyle derim konu kapanır...
çok da tınnnnnnn
kayınpederim bana güler yüz gösterir, sever, arar sorar ben de aynı şekilde saygımı sevgimi eksik etmem. kandilini kutlarım.
kayınvalidem ayrımcı, ikiyüzlü yalancı sinsi ve kıskançtır. telefon ona gelince tuvalete giderim selam söyle derim konu kapanır...
çok da tınnnnnnn
- 7 Mayıs 2015
- 78
- 27
- 88
o
o evden çık tabi aynı binada olmaz bence .bende aynı apartmanda oturuyorum 9 aylık evliyim ve çalışan bir bayanım, ne kadar mesafe koymaya çalışsam da eşimin küsmeleri kırılmaları yüzünden bu zamana kadar pek olmadı. Ama dün eşimle evde başbaşa vakit geçirmeye çalışırken hergün görmeden durmayan meraklı kaynanam ve kayın pederim kapıyı çaldı ve bu hafta neredeyse her gün bir aradaydık. Eşim hayret verici bir şekilde kapıyı açmadı. Anlasınlar biraz dedi bende akşama yine çalacaklar bak görürsün dedim daha neler dedi ve akşam yine kapımızı çaldılar içeri almadım kapıdan sorduğu hiçbir soruya cevap vermedim( napıyosunuz? nerdeydiniz? sabah çaldık kapınızı açmadınız; açmıyoruz diye 3 kere çaldılar buarada ) eşim şuan müsait değil (lavobadaydı ) uğradığınızı söylerim dedim . Bozuldular; ki umarım bozulmuşlardır. 9 ay boyunca bizi rahat bırakmamalarından dolayı çok bunaldım ve sayelerinde eşimle birlikte beraber doğru düzgün hiçbir paylaşımımız yok. ve bugün kandil yine görmem gerekecek ne yapacağımı bilmiyorum artık mesafe koymak lazım gerçi koysamda anlamıyorlar ne kayın validem ne kayın pederim . kızlar anlayacağınız bende bir değil 2 dert var :) ama kayın pederim daha sıkıntılı ( meraklı, kontrolcü , herşeyi ve herkesi yönetmek isteyen bir adam ). sizde nasıl bir yol izlenmeli, yorumlarınızı bekliyorum...
- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
Size yakisan sekilde davranmaniz en dogrusu diye dusunuyorum. Arada kaldigim konularda, ozellikle boyle hassas konularda hep annem ne derdi acaba diye dusunuyorum, bosver kizim sen insanligini terbiyeni koru dedigini duyar gibi oluyorum. Gayet mesafeli bir sekilde arayip kandillerini kutlayip kapatabilirsiniz telefonu? Sonucta yuzyuze bakacaksiniz ogullariyla omrunuzu paylasiyorsunuz.
- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 13
- 31
Resmen beni anlatmışsınız ne eksik ne fazla birebir herşey ben de sürekli sabrettim ama sabrım tükenmiş olacak ki son yaptığı saçmalıktan sonra ne aradım ne sordum önceden hemen hemen her gün konuşuyorduk şimdi aramıyorum onda da devasa bir kibir var hayatta aramaz konuşmadığım halde her gün düşünüp sinirleniyorum kendilerinden nefret ediyorum boşver arama bunlar başka türlü mesafeden anlamazlarYeni evli sayılırım ama kocamın ailesiyle çeşitli sorunlar yaşadık. bizim hayat görüşümüze saygı göstermeyerek hep kendi istedikleri olsun istediler.
Onların isteklerini yapmayınca maddi manevi yaptırımlara başvurdular velhasıl artık onlarla iyi geçinmeye çalışmayı alttan almayı bıraktım ben alttan aldıkça sanki onlara çok ihtiyacım var sandılar galiba tepeme çıktılar.
arayıp sormuyorum ararlarsa konuşuyorum, evime gelirlerse ağırlarım ama kızımm canım annecim modunda değil daha mesafeli.
Örneğin anneler gününde de aramadım.
farklı sehirlerdeyiz çok bir araya gelmiyoruz zaten, ama böyle kandil gibi günlerde ne yapacağımı şaşırıyorum siz mesafeli olduğunuz bu kişilere böyle dini özel günlerde ne yapıyorsunuz arıyor musunuz ?
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- 20 Eylül 2012
- 21.767
- 87.834
- 798
Resmen beni anlatmışsınız ne eksik ne fazla birebir herşey ben de sürekli sabrettim ama sabrım tükenmiş olacak ki son yaptığı saçmalıktan sonra ne aradım ne sordum önceden hemen hemen her gün konuşuyorduk şimdi aramıyorum onda da devasa bir kibir var hayatta aramaz konuşmadığım halde her gün düşünüp sinirleniyorum kendilerinden nefret ediyorum boşver arama bunlar başka türlü mesafeden anlamazlar
Böyle durumlarda kindar olmak ancak kendinimize zarar verir.
"Eden kendine eder" deyip geçiyorum daha rahat oluyor, kimse kimseye zarar veremez ancak kendine verir.
Sürekli onları, olanları düşünecek olursak evliliğimizin tadı tuzu kaçacak, eşimle de konuşmuyorum bu konuları artık yoklarmış gibi davranmak daha rahat :)
- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 13
- 31
En iyisi bu tabi ama ben yok gibi davranmayı başaramıyorum öyle düşünmeye de fırsat vermiyorlar zaten sağolsunlar her gün arayıp günü mahvediyorlarBöyle durumlarda kindar olmak ancak kendinimize zarar verir.
"Eden kendine eder" deyip geçiyorum daha rahat oluyor, kimse kimseye zarar veremez ancak kendine verir.
Sürekli onları, olanları düşünecek olursak evliliğimizin tadı tuzu kaçacak, eşimle de konuşmuyorum bu konuları artık yoklarmış gibi davranmak daha rahat :)
- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 13
- 31
Çok doğru herşey erkekte bitiyor kesinlikleÇok hassas konu bu aslında her evlinin başında olan ince ayar gerektiren bi konu... Ararsın karşındaki algılamak istediğini anlar ve o şekilde hareket eder evine gelir hizmet etmesen güler yüz göstermesen olmaz uzak dursan laf olur vs.. En iyi mesafeyi eşiniz koymalı bence..