Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayın valideye mesafe koymak
- Konu Sahibi Gozmika
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kandil de aranmayacaksa ne zaman aranacak.o kadar da manevi duygumuz olsun artık.
Anneler günü o bu uyduruk icatlar müstesna.
Arayın kimse bilmese Allah bilir
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşım
Hayırlı kandiller hepinize :)
maddi yaptırım derken, evli çift zaten kendi kendine yetiyor olmalı nasıl maddi yaptırım uygulayabilirler ki
Örneğin bizim fakat kendi tasarrufunda olan bir malvarlığımızdan gelen geliri ve yapacağız deyipte yapmadıkları şeyler de cabası.
Ben bayramlarda hep böyle yapıyorum Okadar çok aranacak insan var ki offf çok sıkıntılı oluyor,ilk ben arayıp kısa hal hatır sorup eşime veriyorum,sohbet tıkanıyor yoksa napayım. Allahtan kandilde fazla insan aramıyoruz yani öyle başladı öyle devam ediyorBu taktiği seviyorum :)
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Farklı şehirlerdeyseniz size ne gibi maddi manevi yaptırımlarda bulundular ki maddi yaptırım nedir siz onların eline mi bakıyorsunuz nasıl ta oralardan müdahele edebiliyorlar biraz hoşgörülü olmayı neden denemiyorsunuz hani ayırmaya çalışırlar, kötülerler, evinizden çıkmazlar neyse de anneler gününde bile aramamak için aranızda çok ciddi şeylerin yaşanması gerekiyor bence ama eşinize gayet aratmışsınızdır annenizi hatta gitmişsinizdir bile değil mi peki bu ayrım olmuyor mu kaynanadan çok çeken var çoğu da haklıdır ama bu tür konuları çok haklı göremiyorum maalesef aynı şehirde olsanız hak verirdim de ayrı şehirlerdesin aynı yerde olsanız demek kanlı bıçaklı olacaksınız.
- 28 Kasım 2010
- 41.687
- 138.146
- 798
Ne guzelBen bayramlarda hep böyle yapıyorum Okadar çok aranacak insan var ki offf çok sıkıntılı oluyor,ilk ben arayıp kısa hal hatır sorup eşime veriyorum,sohbet tıkanıyor yoksa napayım. Allahtan kandilde fazla insan aramıyoruz yani öyle başladı öyle devam ediyor
Ben en son anneler gununde aradim gonulsuzce esim kendi annesini aramadi bile
Hatta aramadan once esime dedim ki gel ben arayayim hal hatir sorup sana vereyim yok bana verme dedi mecburen ben de 10dakika sohbet etmek zorunda kaldim
Kendilerinden sogutmasalar boyle olmazdi insan yasi buyuyunce olgunlasir biraz dimi yok bizim kv hala cocuk gibi ne desen ne yapsak alinir kuser
- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Farklı şehirlerdeyseniz size ne gibi maddi manevi yaptırımlarda bulundular ki maddi yaptırım nedir siz onların eline mi bakıyorsunuz nasıl ta oralardan müdahele edebiliyorlar biraz hoşgörülü olmayı neden denemiyorsunuz hani ayırmaya çalışırlar, kötülerler, evinizden çıkmazlar neyse de anneler gününde bile aramamak için aranızda çok ciddi şeylerin yaşanması gerekiyor bence ama eşinize gayet aratmışsınızdır annenizi hatta gitmişsinizdir bile değil mi peki bu ayrım olmuyor mu kaynanadan çok çeken var çoğu da haklıdır ama bu tür konuları çok haklı göremiyorum maalesef aynı şehirde olsanız hak verirdim de ayrı şehirlerdesin aynı yerde olsanız demek kanlı bıçaklı olacaksınız.
Evet çok ciddi şeyler yaşandı her şeyi buraya yazmaya kalkmam mümkün değil.
Maddi konuyu yukarıda cevaplamıştım ayrıca bir bağımlılığımız da yok
Eşime annemi zorla aratmadım götürmedim de ben onu aramaya zorlayamacağım gibi o da beni zorlamaz.
Ayrıca aramayacağım diye bir konu açmadım mesafe koymak istiyorum özel günlerde aramak bunu etkiler mi gibi bir soruydu benimki yani mesafe koyanların tecrübesinden yararlanmak için açmam da faydalı oldu ilişkisini böyle sürdüren çok kişi olduğunu gördüm.
- 28 Kasım 2010
- 41.687
- 138.146
- 798
Arayip sorunca ustune dusuyorsun zannedip civitabiliyorlar canim mesela hamileligimden once her hafta cuma gunu kv beni arardi ben de normal konusurdum sonra ben hamile kalinca belli bir sure soylemedik diyeona alindi ve aramayi kestiben de hic onemsemedim nasil istiyorsa oyleyapsin dedim sen de aramasan olur yaniEvet çok ciddi şeyler yaşandı her şeyi buraya yazmaya kalkmam mümkün değil.
Maddi konuyu yukarıda cevaplamıştım ayrıca bir bağımlılığımız da yok
Eşime annemi zorla aratmadım götürmedim de ben onu aramaya zorlayamacağım gibi o da beni zorlamaz.
Ayrıca aramayacağım diye bir konu açmadım mesafe koymak istiyorum özel günlerde aramak bunu etkiler mi gibi bir soruydu benimki yani mesafe koyanların tecrübesinden yararlanmak için açmam da faydalı oldu ilişkisini böyle sürdüren çok kişi olduğunu gördüm.
Arayip sorunca ustune dusuyorsun zannedip civitabiliyorlar canim mesela hamileligimden once her hafta cuma gunu kv beni arardi ben de normal konusurdum sonra ben hamile kalinca belli bir sure soylemedik diyeona alindi ve aramayi kestiben de hic onemsemedim nasil istiyorsa oyleyapsin dedim sen de aramasan olur yani
Aynen normalde aramayı kestim zaten şimdi kandilde bayramda kaldı elimde.
- 28 Kasım 2010
- 41.687
- 138.146
- 798
Sen kandil ve bayram kutluyorsan kv de kutluyorsa ara canimAynen normalde aramayı kestim zaten şimdi kandilde bayramda kaldı elimde.
Mesafeli konusursun sizli bizli nasilsiniz dersin olur biter bir de sadece anne diye hitap etmiyorum mesela ben x anne diyorum gercekten faydasi oluyor
- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Canım 4 yıllık evliyim şlk sene hiçbiriyle görüşmedim sorunlardan ötürü telefon dahil aynı durumdaydım senle ve hep mesafeliydim.şimdide arıyorum saniyelik görüşmelerle sırf eşimin gözüne görünsün diye hemen kapatıyorum çok bişey paylaşmadan yoksa kendi evimde mutsuz oluyorum o nedenle böyle davranıyorum.ama zerre kadar paylaşımım yok yani.sende öyle yapmayı deneYeni evli sayılırım ama kocamın ailesiyle çeşitli sorunlar yaşadık. bizim hayat görüşümüze saygı göstermeyerek hep kendi istedikleri olsun istediler.
Onların isteklerini yapmayınca maddi manevi yaptırımlara başvurdular velhasıl artık onlarla iyi geçinmeye çalışmayı alttan almayı bıraktım ben alttan aldıkça sanki onlara çok ihtiyacım var sandılar galiba tepeme çıktılar.
arayıp sormuyorum ararlarsa konuşuyorum, evime gelirlerse ağırlarım ama kızımm canım annecim modunda değil daha mesafeli.
Örneğin anneler gününde de aramadım.
farklı sehirlerdeyiz çok bir araya gelmiyoruz zaten, ama böyle kandil gibi günlerde ne yapacağımı şaşırıyorum siz mesafeli olduğunuz bu kişilere böyle dini özel günlerde ne yapıyorsunuz arıyor musunuz ?
Bende aynen öyle yapıyorum.hamileyim bebegimle ilgili şeyleri bile eşimden ögreniyo paylaşmıyorum ve böyle mutluyumSen kandil ve bayram kutluyorsan kv de kutluyorsa ara canim
Mesafeli konusursun sizli bizli nasilsiniz dersin olur biter bir de sadece anne diye hitap etmiyorum mesela ben x anne diyorum gercekten faydasi oluyor
- 28 Kasım 2010
- 41.687
- 138.146
- 798
Insani buna mecbur birakiyorlar canim napalimBende aynen öyle yapıyorum.hamileyim bebegimle ilgili şeyleri bile eşimden ögreniyo paylaşmıyorum ve böyle mutluyum
Ben hamileligimi ilk gunden soylemedim diye surat yaptilar bana ya bu benim ozelim ne zaman istersem o zaman soylerim kaldi ki esim oyle istemisti soylemeyelim bir sure diye ben napacaktim gizli gizli arayip oglunun soyleme dedigi seyi ben mi soyleyecektim ama gel de anlat iste en guzeli boyle samimi olmadan saygili mesafeli takilmak kimse uzulmuyor kirilmiyor
Ay canım daha bugün aklıma gelmiştin ya konunu okumuştum geçen merak ettim var mı bi gelişme diye.Kandillerde ariyordum, cok pismanim cokkk
Sevgili, sozlu kizlara en buyuk onerim 'mesafeli olun' gercekten soyluyorum, her kv bir olmaz ama cogu ayni
- 28 Mayıs 2015
- 158
- 69
- 13
Sagol canim benim, bir gelisme yok, artik kandillerde aramiyorum, hicbirsekilde haber almiyorum yani sormuyorum arada sirada sadece isteAy canım daha bugün aklıma gelmiştin ya konunu okumuştum geçen merak ettim var mı bi gelişme diye.
mumkun oldugunca bir araya gelmemeye calisicam
Annem kendine canta alirken gitmis onada almis aynisindan annecigim cok dusunceli iste
Bugun gonderdim bakalim bir tesekkur etme tenezzulunde bulunacak mi, hiiiic sanmiyorum ama :)