Kaygilarimi kontrol edemiyorum

Bence psikologunuzla paylaşmalısınız yaşadığınız kaybetme korkusunu.Eski sevgiliniz yüzünden bu.Herkes gidecekmiş gibi geliyor.O yüzden yeni insanlar tanımaya korkuyorsunuz.Dediğim gibi doktorunuzdan yardım alın ve hayatınıza girmek isteyen yada girmesini istediğiniz kişiyi üç aydan çok çok uzun tanıyın.Tanıdıkça bağlanıyor musunuz,tanıdıkça uyuşmadığınızı mı anlıyorsunuz o zaman çok net göreceksiniz.

bak canım öyle 3 aylık ilişkide 3 günlük görüşmede bence de kaygılan yani.Kendine güvenin olsun.Okulunu bitir.Kimseye de aşırı bağlanma

Bir insan tek başına da ayakta kalıp, mutlu olabilmeli bence.
Hayat bu ya, herşey istedigimiz gibi gitmeyebiliyor, yalniz kalabiliyoruz kimine annesinin babasının yokluğu, kimine sevgilisinin kimine arkadaşının yokluğu çok büyük yük olabiliyor.
Ama emin ol, Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez. İnsanoğlu bu fitratta yaratılmıştır, kendinden pay biç mesela bir gün mutluysan diğer gün mutsuzsun..
Ve kendinde olan gücün farkına var önce, kendini sev kendine güven.
Seni sen yapan sensin, o dertlerle dogmadigin gibi o dertlerle de olmeyeceksin.
Koca bir omur geçiyor bu bocalamalarla..
Ani yasamayi dene bence..

Benimki farklı bir durum. Tanıdıkça uyuşmadığımızı anlasam bile alışmış oluyorum onunla konusmaya yine mutsuz oluyorum konusmayı kesemiyorum kesemicem yani..

Keşke becerebilsem .. keşke. Kendimi sevmiyor muyum acaba diyorum durup durup ağlayasım geliyor mutlu olamıyorum filan sacma sapan bir hal.

canım ilk sevgilinle ilişkin kısa sürmüş ama baya etkilemiş buna üzüldüm bende mayıs ayında çıkmaya başladığım çocuğu 2 ay önce kaybettim (aldattı,ayrıldık) bende çok üzüldüm çok zor dönemler geçirdim arkadaş çevren nasıl seninle?

antidepresanlar 6 aydan sonra etkisini gösteriyormuş genelde. ben de aynı ruh halindeyim, mesela bir ilişkiye başladığımda her şey iyi giderken bile hep bir kaygı taşırım ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için. sürekli kafamda senaryolar kurarım, korkularımla hayatı kendime zindan ederim. geçmiş yaşantıların etkisi büyük tabi bunda.. ilaç kullanmayı denemedim ama benzer durumlarda olup ilaç tedavisiyle düzelen çok insan gördüm çevremde belki siz de tedaviye devam ederseniz bir değişiklik olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…