Arkadaaslar ilk defa burda anlaticam kucuklugumden beri zaten kaygili biriydim ama hastalik derecesi kadar degil buda ailemin herseyi onumuzde yasamasi ve annemin herseyi takan olumsuz dusunen biri olmasi yuzunden oldgnu dusunuyorum lise yillarinda tanistigim esimle cahilligin verdigi hatayla birlikte olduk adet gecikmemden kendimi.hamile.dusunup onca testte rahmen hamileyim korkusu yasayip 1 ay stresttrn adet gecikmesi.yasayip 1 ay sonra kendimi acillde buldum ve tum teknikler yapilip pskytriye yonlendirildim 4 sene paxil kullandm evlendim birakmaya calistim evlilik hayatina alisamadim hemen tekrar ilaca basladim gecen kisa kadar 2 sene ccugum olmadi asilama yaptirdk ilaci biraktim hamile.kaldim o esnada iyiydim dogum yaptiktan sonra bebege alisamadim tekrar nuksetti yavrumu emziremedim ilac kullaniyorum cipralex 10 mg baslardan iyiyim ama bu karamsar hep boyle.mi olcak dusuncesi niye diger insanlar gibi degilim dusuncesi beni.yipratiyor hic mi boyle bii hastalik.yasayip.atlatan yok.:/ umut.istiyorum cagin felaket hastaligi bu 10 kisiden 8 isinin agzinda bu hastalik.nerd3 hata.yaptik