- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
Kızlar selam. 2 cocuk annesiyim. Kuduz olayına kafayı taktım. Çıkan haberler ölen çocuklar vs derken bende kedi kopek fobisi oluştu. Ki 1 2 sene oncesine kadar sokakta kendilerini besler, sever ve çocuğuma da ellettirmekte sakınca gormezdim. Az önce de aksam vakti çocuklarla parktayken yakinimdan zannediyorum yarasa geçti. Bana temas etmedi, ben kaçtım. Internette yarasa ısırığı hissedilmez, ısırık yeri görülmez yazan siteler var. Ben paranoya oldum artık. Yarasa beni isirdiysa ben farketmediysem demeye başladım. 5 duyu organım çalışıyor çok şükür. Dokunsa temas etse hissederdim. Ama kaygı bozukluğum nedeniyle sanırım kendi kendime diyorum ki kaçarken yarasa beni isirdiysa ve ben farketmediysem. Isırık yeri çok küçükse ve göremiyorsam? Gibi anlamsız saçma dusunceler içindeyim ama bu düşünceler beni boğuyor. Yaşama sevincim kalmadı resmen. Bunun çok saçma olduğunu biliyorum ama asla rahatlayamiyorum. Beni tek rahatlatacak şey gidip kuduz asisi olmak ama gitsem hastaneye bana gülerler eminim. Ağlamak istiyorum ve bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Sanırım deliriyorum galiba. Sizlerden konuya dışarıdan bakıp yorumlarınızı istiyorum