- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
Daha lisedeyken başladı durduk yere mide bulantım o zamanlar midemden rahatsızım diye düşünüyordum ama daha sonra gözlemledim ki ne zaman ufacık bir heyecan içeren bir konunun içinde bulunsam tansiyonuma bir şeyler oluyor ve zangır zangır titriyorum..
En son memleketime gideceğim için heyecan bastı 1 haftadır titremekten düşünmekten çıldırıyorum.
*Sanki başıma bir şey gelecek.
*Otobüs kaza yaparsa.
*Ya ölürsem..
*Yolda bayılırsam.
*Otobüste kusarsam.
Yarın gideceğim ama nasıl kendimi telkin edemiyorum dün doktora gittim iki tane ilaç verdi..Onları kullanacağım ama bu seferde yan etkiden korkuyorum..İlaçlarım çözümü var mı gerçekten bilmiyorum.
Bunun psikolojik bir hastalık olduğunu ve beynimizle başa çıkabileceğimizi biliyorum ama nasıl engel olabilirim bilmiyorum..Bunu yaşayan arkadaşlarımdan destek istiyorum yoksa çıldırmak üzereyim
En son memleketime gideceğim için heyecan bastı 1 haftadır titremekten düşünmekten çıldırıyorum.
*Sanki başıma bir şey gelecek.
*Otobüs kaza yaparsa.
*Ya ölürsem..
*Yolda bayılırsam.
*Otobüste kusarsam.
Yarın gideceğim ama nasıl kendimi telkin edemiyorum dün doktora gittim iki tane ilaç verdi..Onları kullanacağım ama bu seferde yan etkiden korkuyorum..İlaçlarım çözümü var mı gerçekten bilmiyorum.
Bunun psikolojik bir hastalık olduğunu ve beynimizle başa çıkabileceğimizi biliyorum ama nasıl engel olabilirim bilmiyorum..Bunu yaşayan arkadaşlarımdan destek istiyorum yoksa çıldırmak üzereyim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)