• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygı Bozukluğu :(

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
498
Daha lisedeyken başladı durduk yere mide bulantım o zamanlar midemden rahatsızım diye düşünüyordum ama daha sonra gözlemledim ki ne zaman ufacık bir heyecan içeren bir konunun içinde bulunsam tansiyonuma bir şeyler oluyor ve zangır zangır titriyorum..
En son memleketime gideceğim için heyecan bastı 1 haftadır titremekten düşünmekten çıldırıyorum.

*Sanki başıma bir şey gelecek.
*Otobüs kaza yaparsa.
*Ya ölürsem..
*Yolda bayılırsam.
*Otobüste kusarsam.

Yarın gideceğim ama nasıl kendimi telkin edemiyorum dün doktora gittim iki tane ilaç verdi..Onları kullanacağım ama bu seferde yan etkiden korkuyorum..İlaçlarım çözümü var mı gerçekten bilmiyorum.

Bunun psikolojik bir hastalık olduğunu ve beynimizle başa çıkabileceğimizi biliyorum ama nasıl engel olabilirim bilmiyorum..Bunu yaşayan arkadaşlarımdan destek istiyorum yoksa çıldırmak üzereyim :(

O bende de var ve cok yogun şekilde. Ama kendime değil de eşime aileme bir sey olacak diye cıldırıyorum. Mesela eşim işe gidene kadar yoldayken elim ayagım titriyor arayıp da vardım diyene kadar. Dönerken yine aynı sekilde. Uzun yol daha beter.
İlaçların çözüm sağlayacağını düşünmemiştim hiç.
Benim bir de kusmam var eğer cok stres yapacağım bir durumsa.
Kendini oyalayacak, düşünmeni engelleyecek bir seyler mi yapmak gerek bilmiyorum.

Kızlar ilaçların faydası oluyor ama bırakınca ilacı yine aynı şeyleri yaşıyorsunuz.
En iyi yöntem ilaç+terapi belli bir süre sonra tekrarlamıyormuş bile.

Back