- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
kaygı bozukluğu dedi doktor.Anksiyeten mi var? Panik atak mi?
o da anksiyete bozukluğu demek oluyor sanırımAnksiyeten mi var? Panik atak mi?
Kaygi bozuklugu bildigim kadariyla anksiyete ama bununda cok cesitleri var genel bir tabir kullanmis doktor. Tam olarak ne yasiyorsun bilmiyorum ama benim doktorumunda teshisi bu yondeydi. Agir ilaclar verdi fakat kullanmadim. Su aralar cok iyiyim benimki 9 10 aylik bir buhran donemiydikaygı bozukluğu dedi doktor.
kapl çarpıntım oluyor gibi hissediyorum sabah bile öyle uyanıyorum ama ekg falan çektirdim bi problem çıkmadı tamamen psikolojik yani umarım faydasını görrüm ilaçların.gideceğim her akşam geçtiğim yolu falan kaybediyorum bu sıraDideral çok dikkatli kullanın
Dozajii ve saatine cok dikkat etmelisiniz çünkü kalp ritmiyle alakali bir ilaç
umarım 9-10 ay sürmez ama yani çok zor.daha 22 yaşındayım ama aşırı unutkanlık dalgınlık mevcut yemek falan yemiyorum adam gibi.yolda düşecekmişim gibi geliyorKaygi bozuklugu bildigim kadariyla anksiyete ama bununda cok cesitleri var genel bir tabir kullanmis doktor. Tam olarak ne yasiyorsun bilmiyorum ama benim doktorumunda teshisi bu yondeydi. Agir ilaclar verdi fakat kullanmadim. Su aralar cok iyiyim benimki 9 10 aylik bir buhran donemiydi
Bak ne yap biliyor musun?umarım 9-10 ay sürmez ama yani çok zor.daha 22 yaşındayım ama aşırı unutkanlık dalgınlık mevcut yemek falan yemiyorum adam gibi.yolda düşecekmişim gibi geliyor
Kedi al. Onları okşamak kalp rahatsızlıklarına 1-1 iyi gelir.kapl çarpıntım oluyor gibi hissediyorum sabah bile öyle uyanıyorum ama ekg falan çektirdim bi problem çıkmadı tamamen psikolojik yani umarım faydasını görrüm ilaçların.gideceğim her akşam geçtiğim yolu falan kaybediyorum bu sıra
kapl çarpıntım oluyor gibi hissediyorum sabah bile öyle uyanıyorum ama ekg falan çektirdim bi problem çıkmadı tamamen psikolojik yani umarım faydasını görrüm ilaçların.gideceğim her akşam geçtiğim yolu falan kaybediyorum bu sıra
Ben de kalp çarpıntısi şikayetiyle gitmiştim
Aynı şekilde EKG vs.sorun cikmamisti
Dideral verdi bir iki kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?