kaygı bozukluğu

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar dün konu açmıştım bugün doktora gittim kaygı bozukluğu teşhisi koydu .misol,dideral ilaçları verdi.ben ailemden uzak yaşıyorum onun sıkıntısı da var .kaygı bozukluğu önceden yaşayan ya da yaşıyor olan var mı ? ne kadar sürüyor nasıl atlattınız ? kontrolümü kaybetmeye başladım artık baygınlık geçiriyorum

Dideral çok dikkatli kullanın
Dozajii ve saatine cok dikkat etmelisiniz çünkü kalp ritmiyle alakali bir ilaç

kaygı bozukluğu dedi doktor.
Kaygi bozuklugu bildigim kadariyla anksiyete ama bununda cok cesitleri var genel bir tabir kullanmis doktor. Tam olarak ne yasiyorsun bilmiyorum ama benim doktorumunda teshisi bu yondeydi. Agir ilaclar verdi fakat kullanmadim. Su aralar cok iyiyim benimki 9 10 aylik bir buhran donemiydi

Dideral çok dikkatli kullanın
Dozajii ve saatine cok dikkat etmelisiniz çünkü kalp ritmiyle alakali bir ilaç
kapl çarpıntım oluyor gibi hissediyorum sabah bile öyle uyanıyorum ama ekg falan çektirdim bi problem çıkmadı tamamen psikolojik yani umarım faydasını görrüm ilaçların.gideceğim her akşam geçtiğim yolu falan kaybediyorum bu sıra

umarım 9-10 ay sürmez ama yani çok zor.daha 22 yaşındayım ama aşırı unutkanlık dalgınlık mevcut yemek falan yemiyorum adam gibi.yolda düşecekmişim gibi geliyor

umarım 9-10 ay sürmez ama yani çok zor.daha 22 yaşındayım ama aşırı unutkanlık dalgınlık mevcut yemek falan yemiyorum adam gibi.yolda düşecekmişim gibi geliyor
Bak ne yap biliyor musun?
Sahip olmak istedigin seylerin listesini yap. Sonra onlari siraya koy ve yapmaya basla. Yapabiliyorsan evcil hayvam edin vs vs. Biseylerle ugrasman gerek hedeflerin olmali. Bunlarida bir dusun derim

Kedi al. Onları okşamak kalp rahatsızlıklarına 1-1 iyi gelir.

Ben de kalp çarpıntısi şikayetiyle gitmiştim
Aynı şekilde EKG vs.sorun cikmamisti
Dideral verdi bir iki kullandım

Ben de kalp çarpıntısi şikayetiyle gitmiştim
Aynı şekilde EKG vs.sorun cikmamisti
Dideral verdi bir iki kullandım

Daha sonra asıl sorunumun tiroid olduğu anlaşıldı ve aşamalı olarak Dideral bırakarak tiroid ilacın başladım şimdi daha iyiyim
İnşallah sizde de ise yarar kurtulursunuz

Bende anksiyete den dolayı 1 senedir ilaç kullanıyorum. Benimde çarpıntı, takıntı, mide ağrısı, kusma gibi sikayetlerim var. Ilacla biraz daha iyiyim. Ama bebek sahibi olmayı istediğim için ilacı bıraktım. Bu arada yarım içiyordum zaten. Bırakınca tekrar başa döndüm ve olmayacağını anladım tekrar başladım ilaca. Yaşamak işkence gibi geliyor böyle çünkü. Eteafimdakileri de bunaltiyorum.
Doktor 1 yıl erken daha 2-3 yıl kullanan var dedi. Bekliyorum bende. Inşallah duzelirim. : (

Benimde mart 20 de bir yil olacak ilacim. Benimde asiri bi kalp carpintim vardi ve gogsum sikisirdi sabah erken saatte kalkip sikintili ve carpinti ile gecerdi ama
İlacim bir sure sonra ise yarayip rahatlatti o arada bende basaramicam dedigim seyleri gerceklestirdim. Yan etkide yasamadim pek acikcasi.

Kızlar buna da anksiyete teihisi kondu kaygı bozukluğu var ilaç da kullanamıyorö doğru düzgn. Bu ara uykumdan uyanıyorm çok kötü hissediyorum kalbim çarpıyo ellerim buz gibi oluyor ve kötü düşünceler beynime hücum ediyo o ara. Size böyle olıyo mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…