selam kızlar, yaklaşık 1.5 senedir iş hayatındayım aşırı tecrübeli sayılmam. ortalama çalışkan biriydim hep ama her şeyi kolay anlayabilen (özellikle matematik,muhasebe gibi) zeki biri değilim. arkadaşım sayısal bir derste örneğin bir şeyi 2 kere de anlıyorsa ben 5 kere de zor anlıyordum.
öyle böyle iyi bir meslek sahibi oldum beyaz yakalıyım şu an, iyi bir yerin genel müdürlüğünde çalışıyorum ama her şey bana çok zor geliyor, çalıştığım yerde en yenilerden biriyim ve kendimi en başarısız kişi olarak görüyorum.
zaten performans ve yaygın anksiyete bozukluğum var paxera kullanıyorum bir süredir ama tam etki görmedim henüz.
şu an raporluyum işe dönünce beni neler bekliyor bilmiyorum korkudan düşünmekten kafayı yicem.
bir şey diyeyim mi kızlar kendimi tam bir gerizekalı gibi hissediyorum engel olamıyorum bu düşüncelerime. benim için başaramamak çok büyük bir konu çünkü, tüm değerimi bu belirliyormuş gibi.
işi bırakayım dedim bu kez de sen başaramadın diğer arkadaşların nasıl yaptı diye düşünüp duracağım, farklı şeyler yapmak istiyorum ne yaparım bilmiyorum..
kısaca hayatım 1 senedir bu korkularla geçiyor süslüler, öğrenmek istedigim teknik şeyleri öğrenemiyorum yatkın değilim çünkü. intihar etmeyi bile düşündüm şakasız bu anksiyete beni bitiriyor.
siz böyle şeyler yaşıyor musunuz kızlar nasıl üstesinden geleceğim?
çok uzattım, cevaplarınız icin teşekkürler şimdiden.<3