- 17 Ekim 2023
- 137
- 6
- 25
- Konu Sahibi Gokceyaren41
Merhaba arkadaşlar tekrardan , anksiyete problemi olanlar bana yazabilir mi en azından biraz da olsa rahatlayalım konuşarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar tekrardan , anksiyete problemi olanlar bana yazabilir mi en azından biraz da olsa rahatlayalım konuşarak
Ben varım ileri derece sağlık anksiyetesi yaşıyorum bu aralar ataklarım arttı fiziksel semptomlar da cabasıMerhaba arkadaşlar tekrardan , anksiyete problemi olanlar bana yazabilir mi en azından biraz da olsa rahatlayalım konuşarak
İsminiz nedir acabaBen varım ileri derece sağlık anksiyetesi yaşıyorum bu aralar ataklarım arttı fiziksel semptomlar da cabası
Merhaba isminiz nedir
AyçaMerhaba isminiz nedir
İsmimiz önemli mi ?İsminiz nedir acaba
Ayça baya bi bi travmalarım var
Merhaba ne kadar zamandırbuyrun benim
Atlatamıyorum artıkAyça baya bi bi travmalarım var
Bende de var ama benim ayda yıl bir oluyor, sizin çokmuş tedavi oluyor musunuzBen varım sağlık anksiyetesi ile her türlü kötü belirtiyi yaşıyorum. Her gün hastanelerdeyim .
Antidepresanımın 12. Günü 14.Bende de var ama benim ayda yıl bir oluyor, sizin çokmuş tedavi oluyor musunuz
Evet birkaç hafta sürüyor kardeşimde kullanıyordu ordan hatırlıyorumAntidepresanımın 12. Günü 14.
Gün başlıyormuş etkisi
Mutluluklar, bir şey çıkarsa tedavi olursunuz, çok önemli bir dumunuz olsa zaten belli olurdu şimdiye kadar bilirdinizŞuanda da evleneceğim nikah için yapılacak testlerde ya bişey çıkarsa korkusu oluştu. Allah kimseye yaşatmasın.