• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayganlık?

beteray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.333
535
123
42
adet öncesi ve sonrası vajina girişinde kuruluk oluyor yaa bu ay hiç kuruluk olmadı.adet öncesi gayet kaygandı.adetim yeni bitti.6.gün ilişkide yine kaygandı eşimde farketti çok farklı dedi neden olabilirrr?

adet öncesi ve sonrası vajina girişinde kuruluk oluyor yaa bu ay hiç kuruluk olmadı.adet öncesi gayet kaygandı.adetim yeni bitti.6.gün ilişkide yine kaygandı eşimde farketti çok farklı dedi neden olabilirrr?

hiç öyle şeyleri farketmem.kayganlık ya da kuruluk konusunda...

sen söyleyince bu ay bende bakacağım...

keşke yardım edebilsem ama bi kadındoğuma git derim...

şu an gitme imkanım yok ama genelde yumurtlama dönemine kadar kuruluk yumurtlama bitince yine kuruluk oluyordu.ilişkide zorlanıyorduk ama şimdi hooop:bbo:

şu an gitme imkanım yok ama genelde yumurtlama dönemine kadar kuruluk yumurtlama bitince yine kuruluk oluyordu.ilişkide zorlanıyorduk ama şimdi hooop:bbo:

hımmm...meseleyi şimdi anladım...biz de ilişkiye girerken çok zorlanıyorduk....ki bunun nedenini anladık sonralardan.çünkü eşim bana zevk vermeden direk ilişkiye girdiğinden dolayı idi.

şimdi önce bana zevk verir ve orada bi nemlenme derler ya zevk suyu....sonra da senin dediğin gibi hhhoooooooooooooopppppppp.....bi zorlanma yok...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sizde de böyle olduysa bi sorun yok ama diğer türlüyse bilemem...

Back