Kayganlaştırıcı ?

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.239
4.985
Kızlar kayganlaştırıcı gebeliğe engel mi ? Artık çocuk düşünmeye başladık korunmayacağız durexin kayganlaştırıcısını kullanıyoruz kullanmasam kuruluk yaşıyorum canım yanıyor öneriniz var mı ?

Gleit gelen diye bir şey var yanlış da yazmış olabilirim. Bundan vermişti doktor bana gebelik planlarken. Bir ara sorun yaşıyodum rahim ağzı yarası yüzünden. Durex sorun çıkarabilir.

Doktora sormadan durexınkını falan kullanmayın. İçeriği çok önemli eger gebe kalmak ıstıyorsanız. Kayganlastırıcı var kayganlastırıcı var sımdı

Kızlar kayganlaştırıcı gebeliğe engel mi ? Artık çocuk düşünmeye başladık korunmayacağız durexin kayganlaştırıcısını kullanıyoruz kullanmasam kuruluk yaşıyorum canım yanıyor öneriniz var mı ?
Aloe Vera jel deneyebilirsin canım. Baya çiçeğin içindeki jel. Hem doğal için rahat eder. Geçen bir dal kestim evdeki çiçekten yüzüme sürecektim inanılmaz kaygan bir şey. Meraktan baktım o amaçla kullanılıyor mu acaba diye, kullanılıyormus:) kimyasala hiç gerek yok çiçeğin içindeki sıvıyı boş bir krem kutusuna falan doldur kullan

Aloe Vera jel deneyebilirsin canım. Baya çiçeğin içindeki jel. Hem doğal için rahat eder. Geçen bir dal kestim evdeki çiçekten yüzüme sürecektim inanılmaz kaygan bir şey. Meraktan baktım o amaçla kullanılıyor mu acaba diye, kullanılıyormus:) kimyasala hiç gerek yok çiçeğin içindeki sıvıyı boş bir krem kutusuna falan doldur kullan
Evde de var aslında deneyebilirim :)

Organik hindistancevizi yağı gebeliğe engel değil hem enfeksiyonu yok eder kaşıntıyı vb diye okudum ben de ondan kullanıyorum bilen var mı , bu yağ gebeliğe engel olur mu?

X