Kayganlaştırıcı

surayya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
951
908
53
29
Merhaba kızlar. 4aydır evliyim. Evliliyin ilk zamanları cinsel ilişkiden korktuğum için kayganlaştırıcı kullanıyorduk. Sonra alıştım kayganlaştırıcıyı bıraktım ama sonrasında bartholin sorunu yaşadım ve ameliyat oldum. Yaklaşık 25gün (2gün öncesine kadar) ilişki yasaktı. Şimdi ameliyat yerim acır diye tekrar korktuğum için kayganlaştırıcı kullandım. Biz çok bebek istiyoruz. Acaba kayganlaştırıcı hamileliye engelmidir? Durexin su bazlı kayganlaştırıcısını kullanıyorum. Kayganlaştırıcı kullanıp hamile kalanlar varmı?

Ulstlltrason jelini ilişki kolaylığı için mi kullaniyordunuz
Evet vajinismus tedavisi gördüm tedaviden sonra doktorum onu önerdi çocuk düşündüğümüz için.Hamile kaldım düşük yaptım sonra da ultason jeli kullandım onunla hamile kaldım yine

Acımasını engelliyor mu?

Bende okey markasinin su bazli kayganlaştiricisini kullaniyorum. Bende bebek düşünüyorum ama daha yeni . Kayganlaştirici olmadan iliskiye giremiyorum. Ama eczaciya sordum engel degil demisti. Oyuzden bakalm artik zamanla göreceğiz.
Buarada vajinismus tedavisi gördüğüm zamanlarda bende ultrason jeli kullaniyordum. Ama tedavi bitince bıraktım. Çünkü o jel cok cabuk kuruyor ve afedersiniz sürtündükçe ısınıyor gibi oluyor ve ben rahatsiz olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…