• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kaydırak arıyorum

bandag merhaba,
bende bir ara düşündüm almayı kaydırak salıncak falan ama bir süre sonra sıkılırlar. ve dışarıda parka gidince neyle oynatacağım diye vaz geçtim. çok sıkılganlar..

bandag merhaba,
bende bir ara düşündüm almayı kaydırak salıncak falan ama bir süre sonra sıkılırlar. ve dışarıda parka gidince neyle oynatacağım diye vaz geçtim. çok sıkılganlar..

merhaba rudicim salıncakları var dediğin gibi sıkıldılar BİLİYOSUN BEN ÇALIŞIYORUM babaanne dede bakıyo fakat dedemiz rahatsızlandı babaanne tek başına parka götüremiyor kızım da sürekli kaymak istediği söylüyor dün alalımmı kızın odana kaydırak dedim sevincini görmen lazımmı :)))
uygun fiyatlı bir şey bulursam almak istiyorum bakalım kısmet

merhaba rudicim salıncakları var dediğin gibi sıkıldılar BİLİYOSUN BEN ÇALIŞIYORUM babaanne dede bakıyo fakat dedemiz rahatsızlandı babaanne tek başına parka götüremiyor kızım da sürekli kaymak istediği söylüyor dün alalımmı kızın odana kaydırak dedim sevincini görmen lazımmı :)))
uygun fiyatlı bir şey bulursam almak istiyorum bakalım kısmet

canım çok geçmiş olsun kısa sürede iyileşir inşallah.
canım benim kızının sevincini tahmin ettim benimkide sürekli bebek istiyor kaç bebeği oldu hala her yeni oyuncak bebeğe kedinin ciğere baktığı gibi mutlu oluyor.
kötü yanı dışarı çıkarken 5-6 bebeği birden yanına almak istiyor:(

canım çok geçmiş olsun kısa sürede iyileşir inşallah.
canım benim kızının sevincini tahmin ettim benimkide sürekli bebek istiyor kaç bebeği oldu hala her yeni oyuncak bebeğe kedinin ciğere baktığı gibi mutlu oluyor.
kötü yanı dışarı çıkarken 5-6 bebeği birden yanına almak istiyor:(

saol canım inşallah kısada sürede iyileşir diye umut ediyoruz bizde

bizimkilerin öle alışkanlığı yok Allahtan dışarı çıkarken yanlarına hiç bişey almıyorlar bi tek yataktan kalkarken yastıklarınıda yanlarına alıyorlar:))) oda olsun okadar.

Back