- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi sultannazik
malesef butun yapilanlardan sonra gecen cuma torun girmeye catckapi geldiler. ailemden aldigim terbiyeyle kovamadim. ama pek pisman degiller kaoidan cikarken bana; biz kimin ne oldugunu biliykruz diye guzliden laf soktu..!! ce ben artik patlamak uzereyim fakat. onlarin istedigi bu ki bana bir hakli bir kulp bulsunlar. ben iyi oldukca cikdiriyorlar bunu yaomicam. ama onlari nasil alt ederim bilmiyorum!!!Bacim gorusmuyomussun ne kadar şanslisiniz keşke bizde hiç görüşmesek
tabiki 5 yillik esimle bi gecmisimiz var. ve ilk uc sene surekli asagilandim. esimin tum cabalarina ve kavgalarina ragmen.. iftira bile atildi.. ama inanan olmadiGorusmuyosunki nasil mahf ettiler seni ?
Bence eşin ordayken bana neden böle dediniz de. Kapıdan beraber geçirdiğinizi varsayıyorum ve eşiniz sizin tarafınızdaysa lütfen yüz vermeyin böyle annelik olmaz psikopat ya kadın resmen! İyi bile sabretmişsiniz. Böyle tiplere terbiyeli saygılı davranmayacaksın yoksa iyice ezerler. Yok kocamın annesiymiş! Yesinler öyle anneyi! Madem torununu oğlunu çok seviyor sizi sevmese bile sataşmaması lazım. Çok sinir oldum yazdıklarınızı okuyuncamalesef butun yapilanlardan sonra gecen cuma torun girmeye catckapi geldiler. ailemden aldigim terbiyeyle kovamadim. ama pek pisman degiller kaoidan cikarken bana; biz kimin ne oldugunu biliykruz diye guzliden laf soktu..!! ce ben artik patlamak uzereyim fakat. onlarin istedigi bu ki bana bir hakli bir kulp bulsunlar. ben iyi oldukca cikdiriyorlar bunu yaomicam. ama onlari nasil alt ederim bilmiyorum!!!
onlarda bunu istiyor bende bir kötülük gormek pesindeler. allaha sukur simdiye kadar yaomadim. her seyu ustume yikmak icin bekledikleri o zaten.. onlar ven iyiyim diye kuduruyorlar zaten. ama bende laf sokucam artik gulerek hemde. artik kozlar elimde onlar kendi elleriyle kendi kuyularini kazdilar. ben bisey yapmadim. ve yasli ailesi ölür busey oluresim üzülur diye kusluk olmasin istiyorum. fakat boylede olmaz..m vende onlar gibi olmasada bir tepki koyucam.Görüşme sende sana bu kadar kötülük yapmışlar, çamur atmışlar ben olsam kapıyı bile açmam
onlarda bunu istiyor bende bir kötülük gormek pesindeler. allaha sukur simdiye kadar yaomadim. her seyu ustume yikmak icin bekledikleri o zaten.. onlar ven iyiyim diye kuduruyorlar zaten. ama bende laf sokucam artik gulerek hemde. artik kozlar elimde onlar kendi elleriyle kendi kuyularini kazdilar. ben bisey yapmadim. ve yasli ailesi ölür busey oluresim üzülur diye kusluk olmasin istiyorum. fakat boylede olmaz..m vende onlar gibi olmasada bir tepki koyucam.
esimde oyuzden ailesini kabul etmiyor ne bicim anne baba bunlar diyor. ve yuzunede dedi bunlari. ama cok uzamasin diye uzatmadi.. yalniz insanlik bizde kalsin genede.. akilli insan susarakta cevap verir canim. benim susmam beni iyi onlari kötü yaoti. oyle insanlarki bi saygisizligim olsaydi esimi nasil doldururlardi ve bana sende yaotin hakkettin derlerdi. iyiki didismemisim. yiprandim ama ben kazandim. esim beni tutu ve tytuyir. fakat ben biliyorum ki laf sokucaklar ben dusundum ki vaslarda sakin kalicam, ve devam ederlerse agizinin payini sakaya vurarak yada gozunun icine icine bakarak vurucam. ve inan onlarin bende cok ama cik aciklari var. teyzesi kuzenleri ablasi sirlarini hep biliyorum cunku konusmaktan cekinmiyorlar ayip girmedikleri yada kendilerinin yaotiklari iyi gibi. fakat onlarin yasam tarzi yada hatalari bende olsa galiba goz gire gore yakarlardi beni sana bunu diyeyim... ben kizima hakileyken bunlar gorumcem icin senin cocugin olsada sevsek diye faceden yazisiyorlatdi acik acik. ve sanki benim karnimdaki masum ogullarindan degildi. yaziklar olsun bide ulk torunlari. onlar hakketmiyor ama dunya hali kim öle kim kala kalbimi öyle insanlar icin kirletmek istemiyorum.. kizim zaten ilerde kendisi anlicak ne bok olduklarini uzak durucakBence eşin ordayken bana neden böle dediniz de. Kapıdan beraber geçirdiğinizi varsayıyorum ve eşiniz sizin tarafınızdaysa lütfen yüz vermeyin böyle annelik olmaz psikopat ya kadın resmen! İyi bile sabretmişsiniz. Böyle tiplere terbiyeli saygılı davranmayacaksın yoksa iyice ezerler. Yok kocamın annesiymiş! Yesinler öyle anneyi! Madem torununu oğlunu çok seviyor sizi sevmese bile sataşmaması lazım. Çok sinir oldum yazdıklarınızı okuyunca
esim benim icin abnesini siler atar.. gorusmez hatta ben esime dwstek veriyorum ilerde pisman olmasin mezarlarina gittiginde diye.. ama esim okadar iyi bir insan ki hakketmiyorlar. kardesi esimi deli gibi kiskandi.. halada oyle ortaligi karistiriyor hep. herksi esime dusman etti. ya anlat anlat bitmez. esim benim yanimda. ve bana diyor istersen bagir cagir yyzles bana servest. ama ben asil bir insanim mahalle kavgasi yaoamam onlarla. cahile ne dersen bos. ama sira bana geldi sen merak etme. yerine gore kendimi bozmadan agizlarini kapaticam zamani varm onlar bana suan bir tavsiye bile veremiyorlar haklari yok cunku. abcak benim canimi yakmak isityorlar benim bu oyuna dusmemem lagzim. onlarin istedigi bu..Ama canım böyle içine ata ata da bak sinirleniyorsun. O zaman sende tepkilerini belli et... Bir konuda çok şanslısın eşin hep arkanda...
esim benim icin abnesini siler atar.. gorusmez hatta ben esime dwstek veriyorum ilerde pisman olmasin mezarlarina gittiginde diye.. ama esim okadar iyi bir insan ki hakketmiyorlar. kardesi esimi deli gibi kiskandi.. halada oyle ortaligi karistiriyor hep. herksi esime dusman etti. ya anlat anlat bitmez. esim benim yanimda. ve bana diyor istersen bagir cagir yyzles bana servest. ama ben asil bir insanim mahalle kavgasi yaoamam onlarla. cahile ne dersen bos. ama sira bana geldi sen merak etme. yerine gore kendimi bozmadan agizlarini kapaticam zamani varm onlar bana suan bir tavsiye bile veremiyorlar haklari yok cunku. abcak benim canimi yakmak isityorlar benim bu oyuna dusmemem lagzim. onlarin istedigi bu..
inan canim eger ven saygisizlassaydim. yada kötü birsey yaosaydim bana ve esime yaptiklari icin senin karin durdumu oda bize yapti diyip isin icinden cikacaklardi. ben asalaetimi uslubumu bozmadim. onlar mkendi kazdigi kuyulara kendileri dustuler evet sabir gerek ama ben diyorum ki zaten ölücez. o bana o..ru derse orospu mu olucam yo.. desin dursun .tabiki canim yandi kizdim bir an patlicak duruma geldim ve suanda oyleyim zaten. ama aptal bur gurur icin degmezdi.. suan upler bemim elimde sakin sakin lafimi yediricem. iyimi dedim kotumu anlamicaklar. oyle dusundum aslinda.. yada ikinci yol hihi diyip grcicem. yada patlicam. ama bos ver dusmanlik kim insani kotulestirir yaomasam iyi. elbet birgun anlarlar anlamazlarsada sevdigim adam yanimda cstlasinlarVallahi çok sabırlı hatunsun helal sana... Aslında onlara verilecek en büyük ceza iyilikle cevap vermek ama oda sabır işi işte. Allah yardımcın olsun.
ama iste genede bilmiyorum. daga cuma ilk grldiler kapidan cikarkrn tak laf soktu. ven sonra esaj attim teyzesine dedim ne dmek istedin biz kimin ne oldugunu biliyoruz derken yanlis anlasma olmasin diye cevap yazmadi sindi kari.!!! ben simdi yazsam bende kimin ne oldugunu biliyorum kaltak seni diye bitti orda bana sunu dedide bana boylede ustune katarlar bide.. sen bakma ven onlari iyi rezil ederim cok masum insan degiller ama deliyle kuyuya inme denir muattap olmucam. hatta yazdigimada pisman oldum. grldiginde sorarsa bende kimin ne oldugunu biliyorum. sen niye bukadar taktin bu kobuya diyicem. siz kendiniz tanittiniz size minnatarim diyicrm. ve sunu da eklicem. olmasi gerekenler oldu. bunlar olmasa biz esimle simdi bu kadar cevrenim farkinda olup yalniz kalip birbirimize baglanmazdik diyicrm .size borcluyum bunu diyicem:)Vallahi çok sabırlı hatunsun helal sana... Aslında onlara verilecek en büyük ceza iyilikle cevap vermek ama oda sabır işi işte. Allah yardımcın olsun.
tabiki 5 yillik esimle bi gecmisimiz var. ve ilk uc sene surekli asagilandim. esimin tum cabalarina ve kavgalarina ragmen.. iftira bile atildi.. ama inanan olmadive kopma noktasida turkiyeden kizinin dügünü icin geldi yanima ve kizinda degil bende kaldi ve hayati dar etti. mesela kizim babasinin cuzdanindan kredi karti vs alip ben cisimi yaparken getirmisti. beni para jacirmakla sucladi ki.. zaten esimin kartlari bendedir. kendi baskalarina ben esimi kesin aldatiyorumdur diye yorumlarda bulundu ve ve baskasi soyledi gibi bana yansitti. o kisiyi aradim ve kayannam demis; kesin gelin esini aldatiyordur vs diye ki oyle bisey asla olamaz. buna ragmen kendi kizi kocasini aldstmis bu zamanlar kizina bak demekle yetindim. ve en sin anneler gunu yemegini esimle evde gecirmek istedigimi görümceme yazdim. hemen annesini arayip ne demis bilmiyorum annesi tatli tatli kizina gitti ve herkes bizi aradi, siz annenizi kovmussunuz diye kayin valideden dolayim sok olduk ve esim gekmeyin gitmeyin sildim sizi dedim iki sene aramadilar. ve gecen cuma geldiler kizim icin. fakat kafalar ayni pisman degiler ve maratin yeniden basladi sanki napicam bilmiyorum???
bastan beri bemim arkamda. esim batan anlatmaya calisti sultan iyi kiz taniyin seversiniz sizin icin ugrasiyor diye. onlar yok kandirip parasini yiyicrm yok cocuk yaotim bosanip nafaka alicam vs dedikce esim sok grcirdi ve anlatti bunlari bana zamanla daha cirkinlestiler ifira eve grlip laf sokma vs bir suru olaylar dizisi yasandi. ankatamicam kadsr onu kirici seyler. esim kendisi ailesini istemiyor.. ama kuslukte omasin istiyor ki bende oyle dusunuyirum ama rsim siki fiki olmicam arayip sirmicam diyor. iki sene ben oldum kaldim bilmeyen aile simdiden sonra naparsa yapsin diyor. hayatimin en onemli karariydi boyle yapilar diyor. her setin farkinda. ve annesi kizina tspiyor damadina nerdeyse bezlicek. zenci damadi.. esime canim oglym demez ama ona der. dusun... esimde fsrkinda ve ben desem ailenmi benmi sen der. ve benim ailem kizim ve sensin diyor..Yapacak tek sey var , resti cekeceksin madem laftan anlamiyorlar.
Ozaman onlarin anladigi dilden anlatacaksin , peki esin ne diyor tum bu olanlara ?
Annesinin lafiylami hareket ediyo yoksa senin arkandamii?
ya vir dusun kadin 60 yasinda bakimli sosyetik vir kadin fakat gorumxrmde oyle. bem inlarin bebegi yasindayim. bemle ugrasip tuvami yikmaya cabaliykrlar. esime mesaj attilar gordum onu bosa kendine birini bul diye esim kufur ettim en sonunda. mesaja karsilik olarak.bu tarj insana konussan ne kovsan ne. ama ben bemi tanisnlar diye elimden geleni yaptim yaoim geregi kim tutamiyorum. fakat mesafe koyucam. eski bemi bulamazlar. suan bemim her lafi soylemeye hakkim var. esim dedestejler ama gerek yok. cahille etme muabbet basini kestirirsin derler bos verdim. ama benimde onlara ne oldugunu nerden grldigini bilmedikleri laflarim olacak ara ara benle ugrasmaya hala devam ederlerse!Yapacak tek sey var , resti cekeceksin madem laftan anlamiyorlar.
Ozaman onlarin anladigi dilden anlatacaksin , peki esin ne diyor tum bu olanlara ?
Annesinin lafiylami hareket ediyo yoksa senin arkandamii?