Kayan koltuk kılıfları...

sesomu

Hayirlisi...:)
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
495
3
merhabalar...
benim koltuk kumaşlarım kadife gibi bi kumaş...
yastıkları ve sırtımızı dayadığımız minder kısımları sürekli kayıyor ve çok çirkin görünüyor...
yalnız kayan koltuk örtüsü değil yanlış anlaşılmasın,koltukta örtü filan yok,
koltuk kumaşının kendisi kayıyor,minderin,yastığın içindeki süngerler yamuk yumuk oluyor yani...
var mı bi tavsiyesi olan?....:bbo:

benimkilerde deri koltuk üzerine kadifemsi minderler ve çok kayıyordu.
koçtaştan halıların kaymaması için bir şey var rulo olarak ne kadar istiyorsan kestiriyorsun.
üzeri pütürlü plastik naylonumsu bir şey.ondan minderin altına serdik boydan boya. oturdugumuz yer kaymayınca yaslandıgımız yastıkta kaymıyor.eger kayarsa onun arkasınada koyabilirsin.bizde işe yaradı

metre işi alıp deneyip işe yarıyorsa hepsine almanı tavsiye ederim
ürün burada var. msj sayım 100 olmadıgı için link veremiyorum. başına http yazmayı denermisin açılacakmı

://urun.gittigidiyor.com/BERRONI-HALI-KAYMAZ-30-cm-x-100-cm-anti-slip_W0QQidZZ19775481

Benimkiler de zamanla kayıyor ve ben her seferinde ter içinde kalarak düzeltiyorum canım.

teşekkür ederim cnm ..ama bendeki kayma o şekilde bi kayma değil...minderin içinde süngerler var ya işte o süngerlerin üzerinde kalan koltuk kumaşı kayıyo,abuk subuk bi görüntüsü oluyo koltukların...anlatabilmişimdir umarım...
hani yorgana geçirdiğin nevresim kayar da yorgan içinde tuhaf durur ya onun gibi bişey...
ama o dediğin halı kaydırmazları biliyorum...koltuğun kumaşının içindeki süngerleri önce ona sarıp öyle kılıfı geçirsem faydası olurmu ki acaba?....

Benimkiler de zamanla kayıyor ve ben her seferinde ter içinde kalarak düzeltiyorum canım.

ahh ahh aynen canım....yastıklar bile tuhaf bi şekilde yamuk yumuk oluyo yaa...

benimkilerin süngerinin üzerinde elyafta geçili.kılıf kaymıyor hiç.ama deri koltuk oldugu için koldugun üzerinden kayıyor.
halı kaydırmazlar sert bir şey onu sarsan üzerine oturamayabilirsin

elyaf dene birde ozaman bir tanesinde.süngerin üzerine sende sarabilirsin onun üzerine kılıfını geçir.

daha deneyemedim...
ama kaydırmaz satan yerlere sordum,içine olmaz heralde dedi...
off yaa...

canım içlerine kaydırmaz kumaşlar konmamaıştır yapımında ne yaparsan yap kayacaktırr...götürüp bir döşemeciye süngelere elyaf ayda kaydırmaz sardıracaksınn...kumaşı sonra geçireceksin..başka türlü başa çıkamazsınn...

oda çok ucuz bişeyy fazla bişey tutmayacaktırr..

sağol teknolog...
dediğin gibi en iyisi döşemeciye danışmak galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…