• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaya veya tas desenli halisi olanlar bir bakabilirmisiniz???

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar kaya desenli haililar çok hosuma gidiyor almak istiyorum ama burda magazalarda yok internetten alkapida..... sitesinden almak için baktigimda fiyati 155 euro ve kargo bedeli de 10 euro yani toplamda 165 euroya geliyor...bana cok pahali geldi 1.60 a 2.30 olan bu halinin fiyati...sizler kaça aldiniz Turkiye'den? birde nasil duruyor serince guzelmi?kullanisli mi? çunku kendisini gormedim internetten gordum sadece...yardimci olursaniz sevinirim...

25 kisi bakmis bunlarin birkaçinda muhtemelen kaya veya tas desenli hali var ama kimse bir fikir vermemis :((

Merinos, Merinos Zeugma Halı 6502-80 120x170 cm | Evimister.com

bnm arkadaşımda bu halıdan vardı ben çok beğeniyoprum çok şık ve ağır duruyor ayrıca kir göstermiyopr kullanışlı 230 civarıydı fiyatı
bende halı almayı düşünüyorum bunlardan alayım dedim gecen halıcıları gezerken kızın biri dedi bunların modası kalmadı falan hevesim kaçtı doğrusu :(

çok pahalı değildi tam fiyatını hatırlayamasamda pier cardinden almıştık tüm evin halılarını.kullanışlı oluyo sadece bizdeki halının tüm heryerinde aynı boy deil alçaklı yüksekli.desen daha hoş duruyo ama elektrik süpürgesine çektirirken biraz uğraştırıyo.tüm halı kılları aynı boyda olanını alın derim sizin baktığınız fiyatlar yüksek geldi bana

Merinos, Merinos Zeugma Halı 6502-80 120x170 cm | Evimister.com

bnm arkadaşımda bu halıdan vardı ben çok beğeniyoprum çok şık ve ağır duruyor ayrıca kir göstermiyopr kullanışlı 230 civarıydı fiyatı
bende halı almayı düşünüyorum bunlardan alayım dedim gecen halıcıları gezerken kızın biri dedi bunların modası kalmadı falan hevesim kaçtı doğrusu :(

öyle diyipte insanin hevesini kiranlara uyuz oluyorum...evet modasi belki geçen seneydi yada önceki sene ama eger begeniyorsak neden almayalim ki? hem zaten her sene yeni bir moda hali çikiyor farkli tasarim , renk ve desenlerde....bir halida oyle her sene degistirilecek bisey degilki alinir, senelerce kullanilir...kim modayken alipta modasi geçti diye halisini atip yenisini aliyorki?o yuzden modaymis degilmis ne onemi varki biz begendikten evimize , esyalarimiza uyduktan yakistiktan sonra....ben alicam valla isterse modasi 10 sene oncenin olsun ,begeniyorum o halilari....bence sende kendi fikrini dikkate alarak dusun canim , bosver baskalarini....

çok pahalı değildi tam fiyatını hatırlayamasamda pier cardinden almıştık tüm evin halılarını.kullanışlı oluyo sadece bizdeki halının tüm heryerinde aynı boy deil alçaklı yüksekli.desen daha hoş duruyo ama elektrik süpürgesine çektirirken biraz uğraştırıyo.tüm halı kılları aynı boyda olanını alın derim sizin baktığınız fiyatlar yüksek geldi bana

bana da yuksek geldi ama mecbur alicam canim yurt disindayim burdaki magazalarda yok internetten alicam mecburen :((

çok sade siz beğendiyseniz sorun yok.ben olsam daha küçük taşlı olnaları tercih ederdim.zevk meselesi tabiki

öyle diyipte insanin hevesini kiranlara uyuz oluyorum...evet modasi belki geçen seneydi yada önceki sene ama eger begeniyorsak neden almayalim ki? hem zaten her sene yeni bir moda hali çikiyor farkli tasarim , renk ve desenlerde....bir halida oyle her sene degistirilecek bisey degilki alinir, senelerce kullanilir...kim modayken alipta modasi geçti diye halisini atip yenisini aliyorki?o yuzden modaymis degilmis ne onemi varki biz begendikten evimize , esyalarimiza uyduktan yakistiktan sonra....ben alicam valla isterse modasi 10 sene oncenin olsun ,begeniyorum o halilari....bence sende kendi fikrini dikkate alarak dusun canim , bosver baskalarini....

haklısın benmö koltuklarım krem renk bu yüzden açık renk halı istemiyorum şuan kullandığım halıda açık renk silmekten öğğ geldi küçük kızım var
senin beğendiğin modelden komşumda vardı benim halı değilde şu halı kaymazmı ne diyorlar onlardan ama bu desen kızlarının odasında kullanıyorlardı çok şık duruyor bnce ben seviyorum taşlı modelleri :21:

ne yaptınız aldınızmı halınızı kullanılışı nasıl duruşu filan bende çok beğeniyorum royalden baktım bikaç model ama royal halı nasıldır hiç bilmiyorum koltuklarım açıkrenk ama halım
çok açık olsun iistemiyorum malum çocuk var

benim beğendiğim modeller bunlar $2758A.webp$2760A.webpEki Görüntüle 528314

ne yaptınız aldınızmı halınızı kullanılışı nasıl duruşu filan bende çok beğeniyorum royalden baktım bikaç model ama royal halı nasıldır hiç bilmiyorum koltuklarım açıkrenk ama halım
çok açık olsun iistemiyorum malum çocuk var

benim beğendiğim modeller bunlar Eki Görüntüle 528312 Eki Görüntüle 528313 Eki Görüntüle 528314

aldim canim ama ben bu modellerden burda bulamadim malesef , her çesitten getirmiyorlar turkiyedekilerin hepsi burda yok o yuzden dusundugumden biraz farkli bir hali aldim...kaldirim tasi gibi kabartmali ve simli iste bunu aldim Lalee Halı Home Collection Vigo 231 Beige - Alkapida.com

Back
X