Kaya´nın küçük evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
96
40
Almanya
evimevimgzelevim013tu0.jpg

kizlar ben almnyda yasiyorum 2.5 yillik evliyim trden geldim evim cok ama cok kücük ama sevmli sonucta bir odada olsa benim yuvam seviom evmi ben trdeyken kaynanmlar evi kiralik tutmuslar geldim cok kücük dedim ama mecbur kaldik oturduk su an ev ariyoruz bulunca cikcaz..esyalarda tamamen benm zevkim degl sadce mutfak benmzevkim cok seviom mutfagimi..benm oturum oda icin fikrim kirmizidan yanaydi kirmizi koltuk spor vtrin ve kirmizi hali byledi ama gel görelimki esimin ailesi o zevkmi icimde kyodulr snrdan hersey byle uydrdum sizinkiler kdr gzl degl ama idare edin kizlaar.burda paylasmak istedim..

bu arada hertürlü yoruma caigim kizlar sizinde fikirleriniz olabilir eksigim cok ama yavas yavas yeni eve ciktigmda laicm..simdiden herkese tesekkürler..

çok güzel bn çok beğendim
evin diğer yerlerinide görelim
nacizane.de. bi fikrim
baharat takımın çok içiçe bi kısmını yerin varsa ayrı bi yere
örnk yağdanlık gbi

oh oh yeni yeni evler gelmiş, bölüm iyice renklenmiş
kayacım senin evinde çok güzel gördüğüm kadarıyla
güle güle otur, zamanla herşey tamamlanır

çok güzel bn çok beğendim
evin diğer yerlerinide görelim
nacizane.de. bi fikrim
baharat takımın çok içiçe bi kısmını yerin varsa ayrı bi yere
örnk yağdanlık gbi

saol canim güzel sözlerin icin..yüklyüorum diger resimleride..canim yaa güzel fikir vermissin ama yerim yokki:çok üzgünüm:tezgahim kücük ve su kirmizi bulasik sepetide geldi yanalrina oyyuzden bska yer yok hem tezgahda firina yakin iyi olyor ben memnunum yerinden yaa.yinede saol cnm..

mutfagın rengi güzelmiş rabbim güle güle oturmak nasip etsin

evin güzelmiş canım, dert etme kendi zevkim olmadı diye, zaten insan bir müddet sonra sıkılıyor eşyalardan, değiştireceğin zamanda kendi zevkin bişeyler alırsın. bunlarda çok hoş. mutfak tülün çok tatlı. kırmızı sevdiğin belli. güle güle kullan canım, iyi günlerde otur.

Merhaba
güzel günlerde oturmanız dileği ile...
Güzel be tertipli bir eviniz var...mutfağınız çok şirin...

Ne kadar güzel bir renk uyumu yakalamışsın...
Mutfağın şahane, baharatlıklarına bayıldım.....
Evin genel anlamda bi harika şekerim...
Güle güle otur...

kizlar belki dieceksiniz biliyorum bende sevmiyorum fazla ama cektigim gün misafirim gelicekti oyuzden bu örtüleri actim smdi görün bombos sadce sehbada ve msada var vitrinde falan yok..hem belki biliosunu bunlar antep isi annecim yaptirmisti fiatlarda cok pahali dedim misafr gelio ilk evme uzaktan acim dedim actim yani..snra hepsi kalkti..
güzel yorum,arniz icin saol..

Back
X