İşadamı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç boşandı. Çiftin evliliklerinden bir tane çocukları vardı
İşte o açıklama!...
"Değerli basın mensupları, Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz." milliyet
eee yuva yıkanın yuvası olmaz.daha yeni evlilerken bir gece kulübünde bir kızla öpüşürken görüntülenmişti,istediği kadar desin ferayeyi aldatmadım diye
eee yuva yıkanın yuvası olmaz.daha yeni evlilerken bir gece kulübünde bir kızla öpüşürken görüntülenmişti,istediği kadar desin ferayeyi aldatmadım diye
Tabiki yuva yıkanın yuvası asla olmaz..hülya avşarı defalarca aldatmıştı. zaten çilingiroğlu sorunluydu zamanında da hülya avşar tanju çolak'ın yuvasını şey ettirmişti..O zaman da hülya avşar için söylenmişti, seninde yuvanı başkası yıktı diye...Bulaşıcımıdır nedir devam ediyor
kayanın durulduğunu hiç düşünmedim.muhtemelen yeni evliyken yakalandıktan sonra daha dikkat etti.bir de eski popileritesi kalmamıştı.hülya avşarlayken haber değeri daha fazlaydı