Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç boşandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
İşadamı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç boşandı. Çiftin evliliklerinden bir tane çocukları vardı

$kaya-cilingiroglu-ile-feraye-tanyolac-bosandi-4562560.Jpeg

İşte o açıklama!...
"Değerli basın mensupları, Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz." milliyet

Son düzenleme:
Kaya , Feraye ye de kalmadı .

"Yuva yıkanın , yuvası olmaz " ın tecellisi ...

ferayeyi hiç aldatmadım demişti. Ne oldu ki acep aldattımı yoksa. :23:

Kaya , Feraye ye de kalmadı .

"Yuva yıkanın , yuvası olmaz " ın tecellisi ...

ferayeyi hiç aldatmadım demişti. Ne oldu ki acep aldattımı yoksa. :23:

eğer aldattıysa, o aldattığı kadınla da evlenirse, onunla da ayrılcaklar o zaman, yuva yıkanın yuvası olmaz mantığıyla kısır döngü yine kırılmıcak:1::1:

eee yuva yıkanın yuvası olmaz.daha yeni evlilerken bir gece kulübünde bir kızla öpüşürken görüntülenmişti,istediği kadar desin ferayeyi aldatmadım diye:ssz:

eee yuva yıkanın yuvası olmaz.daha yeni evlilerken bir gece kulübünde bir kızla öpüşürken görüntülenmişti,istediği kadar desin ferayeyi aldatmadım diye:ssz:

Aynen , huylu huyundan vazgeçmez :ssz:

eğer aldattıysa, o aldattığı kadınla da evlenirse, onunla da ayrılcaklar o zaman, yuva yıkanın yuvası olmaz mantığıyla kısır döngü yine kırılmıcak:1::1:

Tabiki yuva yıkanın yuvası asla olmaz..hülya avşarı defalarca aldatmıştı. zaten çilingiroğlu sorunluydu :27: zamanında da hülya avşar tanju çolak'ın yuvasını şey ettirmişti..O zaman da hülya avşar için söylenmişti, seninde yuvanı başkası yıktı diye...Bulaşıcımıdır nedir devam ediyor :23:

bu boşananların basın açıklaması için taslak bir metin var. hepsi kopyalayıp yağıştırıyor. özgün olun azıcık.

Ay pislikler. Beter olsunlar. Allah ıslah etsin dicem ama nefsine söz geçiremeyene Rabbim napsın.

Acun Ilıcalı'dan da haber bekliyoruz. Gerçi o metresiyle daha evlenmedi en fazla ayrılırlar. sonra başkasıyla. :1:

Ben cok sasirdim kaya hulyayla bulamadigi mutlulugu bunda yakalamis gibiydi. Bu adam bu evlilikte cok degisti..

Yaşı ilerledi,Feraye de yaman kadına benziyordu,artık duruldu sanıyordum.Çok şaşırdım diyemem ama beklemiyordum.

kayanın durulduğunu hiç düşünmedim.muhtemelen yeni evliyken yakalandıktan sonra daha dikkat etti.bir de eski popileritesi kalmamıştı.hülya avşarlayken haber değeri daha fazlaydı:34:

Back